Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי אמור לקבל אוקטביה מהעבודה אבל כפי שכתבתי כרגע החברה יצאה למכרז חדש ואין רכבים כלל (גם לא רכבי גישור),

מה שאומר שאני שוקל שוב לקנות רכב

אם הזיקר x המחודשת כבר הייתה בארץ (ואני הייתי מוודא שיפור במתלים מאחור) היא הייתה חזק ברשימה,

הלכתי לראות אתמול את הEV6

לצערי הGT line נגמר, נשאר מעט מהדגם הרגיל ב 180000₪ אני מפחד שאתכזב מכוח המנוע.

האקספנג חורגת כבר מה 200000₪ מה שאומר שהיא מחוץ לתקציב.

נמתין עוד שבוע לראות אם יצליחו בכל זאת לסדר לי משהו מהעבודה…

פורסם
לפני 11 שעות, llaavvii כתב:

אם הזיקר x המחודשת כבר הייתה בארץ (ואני הייתי מוודא שיפור במתלים מאחור)

למיטב ידיעתי הזיקר X הנוכחית, עברה שדרוג במתלה האחורי. נסעתי ברכב חדש וחווית הנסיעה שופרה משמעותית בהשוואה לדגמים הראשונים שהמתלה האחורי שלהם היה פח. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

וואלה - אתה מדבר על הדגם ביונד?

בכל מקרה הבנתי שיצא דגם מחודש בחו"ל עם מנוע חזק יותר וסוללה מעט גדולה.

למרות שלאור המבצעים האחרונים יש מצב לחפש מבצע של 0 ק"מ - אבל יש כ"כ הרבה היצע (ב"ה) כך שאין לי כוח להתחיל לשוטט...

פורסם
בתאריך 24.12.2025 בשעה 09:53, llaavvii כתב:

הייתי אמור לקבל אוקטביה מהעבודה אבל כפי שכתבתי כרגע החברה יצאה למכרז חדש ואין רכבים כלל (גם לא רכבי גישור),

מה שאומר שאני שוקל שוב לקנות רכב

אם הזיקר x המחודשת כבר הייתה בארץ (ואני הייתי מוודא שיפור במתלים מאחור) היא הייתה חזק ברשימה,

הלכתי לראות אתמול את הEV6

לצערי הGT line נגמר, נשאר מעט מהדגם הרגיל ב 180000₪ אני מפחד שאתכזב מכוח המנוע.

האקספנג חורגת כבר מה 200000₪ מה שאומר שהיא מחוץ לתקציב.

נמתין עוד שבוע לראות אם יצליחו בכל זאת לסדר לי משהו מהעבודה…

נסעתי לפני שבוע נסיעת מבחן על ה EV6 נשארה אחת שחורה במלאי בדגם החזק, התרשמתי מאוד לטובה גם בנוחות בשקט ונסיעה חלקה וחזקה מספיק בשבילי, לא משווה לזיקר קריפטון שלי, אבל בהחלט חזקה כמו זיקר X לונג ריינג.   התאכזבתי מתנוחת נהיגה משום מה לא מצאתי את הישיבה במושב נוחה, לא נוחה כלל משהו מוזר.

כוח לא חסר, הוא מפתיע ביחס ל300 כ"ס ונוסע מרשים, הרכב מאוד מרשים גם מבחינה דינאמית ונהיגה כיפית הייתי אומר... אבל שוב התרשמות של 20 דק נסיעה לא ממש מבחן.

התאכזבתי קשות מפנים הרכב השחור פנימית אבל כן אהבתי שיש תפעול בסרגל מתחת בקונסולה המרכזית שמאפשר את הדברים העיקריים, אורות מזגן ועוד מהסרגל הדיגיטאלי עם לחצנים נחמדים, ועוד כמה לחצנים יעילים שעל ההגה לשינוי מצבי הנהיגה ועוד.   אבל הפנים שלו בכללי אוי ואבוי... פחות.

אבל הרכב יושב מדויק נטוע על הכביש כמו קטר רכבת מרשים, את זה מאוד אהבתי לעומת הזיקר X הרוקד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...