Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לחניה בתל אביב / ערים עם בעיית חנייה

סרגיי הלוי

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

יש לכם טיפים למציאת חניה חינם בתל אביב? 
חניונים שמשעה מסוימת הם חינמים?
רחובות שמסומנים באפור ולא מלאים עד אפס מקום? 
משהו כמו נמל תל אביב / מתחם רידינג, שפעם הייתה בו חניה חינם?
מפתח דיסקונט לעניים אולי? 🤣 (או משהו בסגנון)
--
מצאתי כתבה חביבה בנושא, אבל היא מ-2019, לא יודע אם זה נשאר רלוונטי:
https://www.icar.co.il/חדשות_רכב/5_חניות_סודיות_בתל_אביב/

ואם בא לכם לשתף, תנו טיפים גם על ערים אחרות שיש בהן בעיות חניה. 
בירושלים/חיפה זה אותו סיפור כמו תל אביב??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממעט ככל האפשר מכניסת לת״א ברכב. רק רכבת (חוץ ממקרים בהם אני נאלץ להגיע בסופ״ש).

בחיפה המצב קצת יותר טוב מאשר בת״א, לא כי יש חניה בשפע אלא כי המחירים יותר שפויים. החריג הוא בקרבת בתי החולים. לכן מנסה לכוון את הביקורים שלי באזורים המבוקשים לשעות רגועות ובמצבים מסויימים נוסע בתחב״צ.

הניסיון שלי בירושלים גם הוא שלילי כולל התקלות במחירי חניה לא סבירים, בוחר מלון לפי החניה ומתנייד בתחב״צ.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביזר הרכב הכי שימושי שקניתי אי פעם, לפני כ9 חודשים. מחזיק קבוע ברכב.

אם אני צריך להגיע למקום "בעייתי". בתל אביב, ירושלים, לא משנה איפה - חונה 2-3 ק"מ מהיעד ורוכב כמה דקות.

1000113743.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, sperial כתב:

אני ממעט ככל האפשר מכניסת לת״א ברכב. רק רכבת (חוץ ממקרים בהם אני נאלץ להגיע בסופ״ש).

בחיפה המצב קצת יותר טוב מאשר בת״א, לא כי יש חניה בשפע אלא כי המחירים יותר שפויים. החריג הוא בקרבת בתי החולים. לכן מנסה לכוון את הביקורים שלי באזורים המבוקשים לשעות רגועות ובמצבים מסויימים נוסע בתחב״צ.

הניסיון שלי בירושלים גם הוא שלילי כולל התקלות במחירי חניה לא סבירים, בוחר מלון לפי החניה ומתנייד בתחב״צ.

מסכים ב-100%, הטיפ הטוב ביותר הוא Don't 😀

חנייה בערים הגדולות וגם בבתי חולים הפכה לסיוט 🥵

נמנע ככל האפשר מלהגיע ברכב, נוסע בעיקר באוטובוסים (יש לי קווים לת"א 5 דקות הליכה מהבית , תחנת הרכבת רחוקה יותר) ובתוך הערים הולך ברגל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשאל משהו דומה - נעשה סימולציה לפי מקרה בעבר. צריך להגיע לדיסינגוף סנטר עם הילדה. מה האופציה הכי טובה? חניון קרוב? שאטל מחניון הנתיב המהיר. ואז אוטובוס? הנחתה מלמעלה עם 669? אילו אופציות הכי טובות להגיע למיקום באמצע העיר למי שמגיע מרחוק?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היינו צריכים פעם להגיע לרמת אביב. זכור לי היתה חניה חינם

בשכונת התקווה לפני 8 שנים הלכתי לבקר את דודה שלי ז''ל היתה שם חניה חינם 

לפני 1 דקה, MadCat_LE כתב:

אשאל משהו דומה - נעשה סימולציה לפי מקרה בעבר. צריך להגיע לדיסינגוף סנטר עם הילדה. מה האופציה הכי טובה? חניון קרוב? שאטל מחניון הנתיב המהיר. ואז אוטובוס? הנחתה מלמעלה עם 669? אילו אופציות הכי טובות להגיע למיקום באמצע העיר למי שמגיע מרחוק?

מאיפה אתה מגיע? צפון? דרום? בת ים? עפולה? 

הכי פשוט להיכנס למוביט ולתכנן את הדרך בדיזינגוף סנטר עוברים הרבה אוטובוסים מכל מיני מקומות 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפליקציית cental park ותחפש חניון באיזור שלך
קודם כל יש הנחה על המחיר הרגיל
בסופי שבוע ובערב יש חניות ממש זולות של 10-15 שח לכניסה חד פעמית
חשוב לרשום את מספר לוחית הרישוי ולשלם באפליקציה ע"מ לקבל את המחירים המוזילם

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנ"ל פינק פארק. 

לדיזינגוף סנטר יש שני חניונים משל עצמו, תת-קרקעי וחניון גג, אז אפשר פשוט להגיע. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 43 דקות, ניקו פ. כתב:

לדיזינגוף סנטר יש שני חניונים משל עצמו, תת-קרקעי וחניון גג, אז אפשר פשוט להגיע

גם הם מתמלאים באיזשהו שלב ואז אתה רואה טור רכבים עומד מול המחסום ומחכה.

אפשר לחנות בעזריאלי (גם עמוס אבל יש יותר קומות חנייה) ולקחת משם אוטובוס או מונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

היינו צריכים פעם להגיע לרמת אביב. זכור לי היתה חניה חינם

בשכונת התקווה לפני 8 שנים הלכתי לבקר את דודה שלי ז''ל היתה שם חניה חינם 

מאיפה אתה מגיע? צפון? דרום? בת ים? עפולה? 

הכי פשוט להיכנס למוביט ולתכנן את הדרך בדיזינגוף סנטר עוברים הרבה אוטובוסים מכל מיני מקומות 

מירושלים, אז לצורך העניין דרום/שפלה/מודיעין. 

הבעיה שלעבור כמה אוטובוסים באוגוסט שורף את כל היום ואת הראש ולא פרקטי עם ילדים. ננסה את האפליקציה של החניה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניון קרית אונו (עד כמה שאני יודע חניה חינם) ומשם אוטובוס לדיזנגוף סנטר או קרוב לשם.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...