Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תל אביב והעומד בראשה, עושים הכל על מנת שרכבים פרטיים לא ייכנסו לעיר.

החל מצמצום מקומות החנייה (פוגע בראש ובראשונה דווקא בתושבי העיר - איזה פלא...), הרחבת זמני התשלום בכחול לבן, העלאת תעריפי החנייה בכחול לבן וכתוצאה מכך - העלאת מחירי החנייה בחניונים.

גם בחניונים של ערי הלויין בת"א שינו את ההסדרים לרעת החונים כמובן (ככה שאיני בטוח שאפשר לחנות בחניון קרית אונו בחינם. אולי רק שעתיים ראשונות חינם). בחניון קניון גבעתיים, הגבילו כבר כפי שרשמתי.

קשה לי להמליץ על אופניים / אופניים חשמליים / קורקינט, כי יום יום אני רואה איך נוסעים האידיוטים על כלים אלה ומסכנים קודם כל את עצמם (וסליחה מראש על ההכללה הדיי גסה - פשוט דבר שאני לפחות נתקל בו יום יום. אין דין ואין דיין - פשוט כך).

קשה לי לומר מה עדיף, אבל אולי בכ"ז, רצוי לבדוק כפי שכבר צויין, שילוב של הגעה למקום עם חנייה חופשית (לפחות חלק מהזמן) ותח"צ לנקודה הסופית.

תל אביב והעומד בראשה, עושים הכל על מנת שרכבים פרטיים לא ייכנסו לעיר.

החל מצמצום מקומות החנייה (פוגע בראש ובראשונה דווקא בתושבי העיר - איזה פלא...), הרחבת זמני התשלום בכחול לבן, העלאת תעריפי החנייה בכחול לבן וכתוצאה מכך - העלאת מחירי החנייה בחניונים.

גם בחניונים של ערי הלויין בת"א שינו את ההסדרים לרעת החונים כמובן (ככה שאיני בטוח שאפשר לחנות בחניון קרית אונו בחינם. אולי רק שעתיים ראשונות חינם). בחניון קניון גבעתיים, הגבילו כבר כפי שרשמתי.

קשה לי להמליץ על אופניים / אופניים חשמליים / קורקינט, כי יום יום אני רואה איך נוסעים האידיוטים על כלים אלה ומסכנים קודם כל את עצמם (וסליחה מראש על ההכללה הדיי גסה - פשוט דבר שאני לפחות נתקל בו יום יום. אין דין ואין דיין - פשוט כך).

קשה לי לומר מה עדיף, אבל אולי בכ"ז, רצוי לבדוק כפי שכבר צויין, שילוב של הגעה למקום עם חנייה חופשית (לפחות חלק מהזמן) ותח"צ לנקודה הסופית.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני שעתיים, MadCat_LE כתב:

מירושלים, אז לצורך העניין דרום/שפלה/מודיעין. 

הבעיה שלעבור כמה אוטובוסים באוגוסט שורף את כל היום ואת הראש ולא פרקטי עם ילדים. ננסה את האפליקציה של החניה.

אם ליד מקום היציאה בירושלים יש 480/490 והיעד בתל אביב זמין מעזריאלי או סבידור, לא הייתי פוסל אוטובוס.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

האופציה הכי שפויה להגיע לתל אביב היא לחנות בנתיב המהיר ולקחת שאטל לעיר.

גם החניה וגם השאטל בחינם, אבל אסור להשאיר את הרכב בחניון בלילה.

פורסם (נערך)

להגיע סמוך למרכז העיר ששם יש סיכוי למצוא חנייה, ולקחת משם אוטובוס

בד"כ אני מגיע לאחת מהשכונות בדרום ת"א שם לרוב עניין של 2-3 דק' למצוא חנייה בפנגו

אגב קרוב שעובד בעיריית ת"א אמר לי שחולדאי אמר "ברצוני למרר את החיים לבעלי הרכב כולל לתושבי ת"א"

ככה שהאפליות לטובה (ככול וישנם...) לתושבים ככל שיתפתח התח"צ יירדו, כולל סגירת רחובות ונת"צ בלבד וכו'

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • מעניין 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה לכל העונים, עשה קצת סדר. 

סיכמתי את הכתבה שיש אליה לינק בפוסט הראשון (כתבה מ-2019, אולי כבר לא מעודכן חלק), וגם עוד קצת ממקורות נוספים (כולל מה שאמרתם כאן), לנוחיותכם:
אם אתם מוצאים טעויות, מוזמנים להעיר.

פארק ירקון:
חניון האקדמיה לטניס, שד' רוקח – חניה חינם משעה 19:00 בערב עד 09:00 (לפי הבנתי)
~
חניון יד לבנים, בפינת הרחובות רוקח-אבן גבירול (דרומה לרח' אבן גבירול ומיד ימינה) – חניה בהתאם לשילוט (כשהמרכז לא עובד אז חינם)

יד אליהו:
רח' המערכה 10 (חניון חינמי - חלק מהמקומות בו - אמור להיות כל היום), כל יום משעה 19:00 (בשישי וערבי חג משעה 13:00) ועד 09:00. שימו לב כי חלקו מהחניון מוקצה לבעלי תו איזורי בלבד.

החניון שמתחת לבניין העירייה הפתוח לקהל משעה 19:00 בערב ועד 06:00 בבוקר.

ליד מוזיאון ת"א: (חניה קטנה - שגרירות צ'כיה)
רח' צייטלין 23. כל יום משעה 17:30 ועד 08:00 בבוקר. יום ש' אפשר לחנות.

ברחוב בן-יהודה קיימים חלקים ארוכים בהם החניה חינם משעה 19:00 ועד 07:00 ובדרך כלל אין בעיה למצוא שם חניה (אולי בימינו פחות עם עבודות הרכבת הקלה)

ליד נמל יפו יש חניון ענקי וחינמי (מישהו יודע איפה בדיוק?)
ביפו יש הרבה רחובות עם אפור, מה שאומר חניה חופשי ובחינם.

חניון הכיכר לוריא 8 (ליד בית ליסין) יחסית זול, בעיקר החל מ-16:00 (20-40 שח)
https://centralpark.co.il/parking/54-%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90-8%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91%20%D7%99%D7%A4%D7%95?lat=32.0779222&lng=34.7741656

חניון גרוזנברג ליד נורדיניו: (אזור 20 עד 40 שח)
https://centralpark.co.il/parking/53-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%91%D7%A8%D7%92-16%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91%20%D7%99%D7%A4%D7%95

חניון התחנה בין יפו לנווה צדק (30 שח כניסה 24 ש')
https://www.ahuzot.co.il/Parking/ParkingDetails/?ID=28

חניון ארלוזורוב (רכבת מרכז):
תעריף לכניסה חד פעמית 30 ₪, תקף ל-24 שעות מרגע כניסת הרכב

דיזינגוף סנטר - החניון העליון
שעה ראשונה 23 ש"ח שעה שניה כל 15 דק' או חלק מהן – 1 ש"ח
שעה שלישית ורביעית כל 15 דק' או חלק מהן – 3 ש"ח
שעה חמישית ואילך כל 15 דק' או חלק מהן – 2 ש"ח
חניה יומית 24 שעות 85 ש"ח
חניית לילה החל מ- 18:00 ועד 09:00 26 ש"ח
אובדן כרטיס 85 ש"ח

תעריפי חניה תל אביב:
https://www.cello-app.com/prices
לשים לב שרוב האזורים חנייה כחול לבן עד 3 שעות
מרכז העיר 12.40 שח
מסביב 7 שח

הנחות באפליקצית סנטרל פארק - צריך להירשם שם
(גם באפליקציית פינק פארק)
בסופי שבוע ובערב יש חניות ממש זולות של 10-15 שח לכניסה חד פעמית
חשוב לרשום את מספר לוחית הרישוי ולשלם באפליקציה ע"מ לקבל את המחירים המוזילם

~

חנייה ירושלים:
- בירושלים אפשר לחנות בחניוני הרכבת הקלה בחינם ולהתנייד עם הרכבת הקלה.
https://www.cfir.co.il/parking

עריכה אחרונה על ידי סרגיי הלוי
  • אהבתי 2

סיטרואן סי-1, ידנית, 2011.

פורסם
בתאריך 11.8.2024 בשעה 08:38, סולל הדרך כתב:

אפליקציית cental park ותחפש חניון באיזור שלך
קודם כל יש הנחה על המחיר הרגיל
בסופי שבוע ובערב יש חניות ממש זולות של 10-15 שח לכניסה חד פעמית
חשוב לרשום את מספר לוחית הרישוי ולשלם באפליקציה ע"מ לקבל את המחירים המוזילם

בהזדמנות זו - תודה על הטיפ. הייתי צריך להיות בשרונה במוצ"ש שעבר ועלה לי רק 10 ש"ח לחניון צמוד.

פורסם
לפני שעתיים, סרגיי הלוי כתב:

ברחוב בן-יהודה קיימים חלקים ארוכים בהם החניה חינם משעה 19:00 ועד 07:00 ובדרך כלל אין בעיה למצוא שם חניה (אולי בימינו פחות עם עבודות הרכבת הקלה)

כן כן...

נסה למצוא חנייה ברחוב בן יהודה בת"א 🧐

רק תעדכן בבקשה אם מצאת והיכן.

ספציפית, לרח' זה, הנתונים כבר כל כך אינם רלוונטיים, ואני בטוח גם שאתרים אחרים כנ"ל.

alfa 156 2.5.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...