Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסני פלוס - למה רואים ב720?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בטלויזית 1080 חכמה אבל ישנה.

סמסונג 55H6400. פנינת ה3d של פעם. דגם ביניים איכותי לזמנו.

הנטפליקס בה עובד. יש סטרימר שיואמי בוקס 4k דור ראשון שמחובר אליה, נקנה בתחילת הקורונה.

בדקתי וזה תומך בwidevine L1 כלומר אין בעיית drm.

רק דיסני רואים דרכה ב720p. נטפליקס, שפעם היו נחשבים להכי קשוחים עם הקטע של הdrm, רואים ב1080.

ואז בדקתי גם במחשב, דרך דפדפן כי טין להם אפליקציה לpc - רואים ב720p. בשני מחשבים. כולל אחד חדש עם win11 ומסך גיימינג חדש. יש דפדפן מומלץ יותר? קראתי שבאדג אמור לעבוד, עובד רק ב720.

טאבלט סיני דרך האפליקציה רואים ב720 אבל טאהלט סמסונג A7 דגם כניסה רואים ב1080.

מה הסיפור שלהם? לקנות סטרימר שיומי דור2??

יש מצב שזה קשור לכך שאנחנו גם דיסני הוטסטאר למעשה ולא על דיסני אירופה/ארהב.

חפירה ברדיט לא עזרה. עידכנתי תוכנה בסטרימר שיואמי, לא שינה כלום.

פורסם (נערך)

https://help.apps.disneyplus.com/il/en/support/solutions/articles/68000001480-Video-quality-on-Disney%2B

If you’re using Safari, you will be able to enjoy 1080p. This quality will not be available on web browsers like Chrome, Edge and Firefox, where the maximum video quality is 720p.

Please note that Smart TVs require HDCP V2 & HDCP V2.2 for Full HD (1080p)

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

נשמע מוזר שהאפליקציה בסטרימר לא פולטת יותר, תנסה לחבר באופן זמני סטרימר מתקדם ולבדוק מה קורה שם.

בתקופת החדירה של דיסני האיכות הייתה נמוכה, זה השתפר מאז בעקביות ובהדרגה. באפליקציות של טלוויזיות חכמות עדכניות אתה מקבל 4k/hdr/atmos בכל החומרים החדשים, כבר שנה לפחות.

סיבים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, mcaspi כתב:

https://help.apps.disneyplus.com/il/en/support/solutions/articles/68000001480-Video-quality-on-Disney%2B

If you’re using Safari, you will be able to enjoy 1080p. This quality will not be available on web browsers like Chrome, Edge and Firefox, where the maximum video quality is 720p.

Please note that Smart TVs require HDCP V2 & HDCP V2.2 for Full HD (1080p)

זה בושה וחרפה.

אז אי אפשר לראות בPC ב1080 שזה בושה כי אין שום בעיה עם נטפליקס ואמזון טיוי, לא בדפדפן ולא בתוכנה שלהם.

כלומר, הם חוששים שיעתיקו להם את הסרטים בpc וזה לא קורה במאק?

אני יכןל לקנות סטימר חדש, או גם לנסות לחשוב יותר על ההחלפה אבל זה לא תקופה טובה ואני לא קונה מוצרים כאלה בסופר.

אז אני צריך לברר -

1. מה הHDCP של סמסונג 55H6400, בת 10...

לא מוצא פרטים באינטרנט

2. האם סטרימר שיואמי דור 2 שיצא לפני פחות משנה משדר באמת ב1080 עם דיסני פלוס הוטסטאר? כי האפליקציה שלנו ושל שאר העולם לא לגמרי זהות

פורסם

זה טלויזיה של סמסונג, דגם שהיה לא זול.

HDCP 2.0 יצא בשנת 2008 אז אני מניח שטלויזיה שיצאה בשנת 2014 תמכה בו.

HDCP 2.0 מספיק בשביל 1080 בלי שום בעיה. וזה גם כתוב באתר של דיסני. בשביל 4k צריך 2.2 שיצא ב2013.

הבעיה פה היא לא חומרתית, זה החלטות של דיסני מה יריץ 1080 ומה לא.

פורסם

דיסני פשוט לא רוצים להתעסק עם טלוויזיות ישנות.

מניסיון בכתיבת אפליקציות לטלוויזיות של סמסונג, אני בצד של דיסני... כאב ראש ללא דוקומנטציה, ללא תמיכה וללא עדכונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סבבה, שלא יתחזקו אפליקציה כמו נטפליקס שהם ואמזון כמראנ האחרונים שעדיין מתחזקים אותן.

אבל לסטרימר בן ארבע? גם לא טוב? כמה זה קשור אם זה סמסונג?

פורסם (נערך)

דיסני זה שחקן גדול עם $$$$$ שעושה מה שבא לו. זה מה יש 🤷‍♂️

בטלוויזיות מודרניות, אם תשים לב, יש כפתור דיסני בשלט עצמו.

תנסה לנחש כמה זה עלה לדיסני (או לסמסונג? התבלבלתי פה), ולהקיש מזה מה המניע לא לתמוך במכשירים ״ישנים״...

עריכה אחרונה על ידי hans

• תוכן חדש...