Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הן רוצה לרכוש אחת כזו (אוהב את הגודל והמראה),
אבל אני סוג של חושש מהתצורה של המנוע שטוען את הסוללה... ובכלל התצורה הזו.

יש כבר תקלות ידועות? מה רמת האמינות של הרכב?
או שאולי עדיף כבר את הבנאליות של היאריס היבריד?

פורסם

ככל שידוע לי רמת האמינות של הרכב טובה.

א-ב-ל לדעתי הוא יקר ללא שום פרופורציה לתמורה.

היאריס תהיה יותר זולה (וגם היא די יקרה) וגם יהיה יותר קל למצוא אחת. על הונדה אחת שנמכרה נמכרו 7 יאירס הברידיות. (בשנים 2020-2024)

רק כדי להבין את כמה המחיר מטורף מצ"ב הזמנה שעשתה מכרה שלי שזו לה הג'אז החמישית.

מכרה את הג'אז 2020 ב-100000 ש"ח עם 12000 ק"מ.

את ההפרש מכסה הסכם הניידות של ביטוח לאומי (נכה)

jazhyb.thumb.jpg.f4bef7d11b7aa7594e7c437871e29332.jpg

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

@zvit אני גם שוקל בין היתר את הג'אז ההיברידית במקום הפיג'ו 208 אבל המחיר שלה נורא יקר שאני חושב לעצמי שאולי עדיף כבר קורולה הייבריד ומקבלים רכב מרווח יותר.
ידוע לך אם יש שם עניין של החלפת מצמד בגיר הרובוטי? 

פורסם

הבלאי לגירים רובטיים בכלי רכב הברידיים הוא מזערי כי הרוב המכריע של הזינוקים נעשה בעזרת המנועים החשמליים כשעל הגיר אין עומס כלל.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וואו ,איזה מחיר גבוה.

במחיר הזה אפשר לקבל ,למשל, יונדאי קונה היברידית שתיתן יותר.

גם בגלל המספרים הנמוכים שלהן, שמעתי שהטיפולים של ההונדות יקרים-יחסית במוסכים המורשים.

פורסם

היאריס גם זריזה ושקטה יותר אם כי המושבים להונדה טובים יותר והיא משמעותית מרווחת יותר, אבל יקרה מאוד לתמורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מעולה ודי אמין, לדעתי עדיפה מהיאריס מבחינת חווית נסיעה ועיצוב. המחיר גבוה. אם תמצא במחיר סביר זה יכול להיות שווה כמובן צריך לקחת בחשבון שזה לא מטוס סילון עם טורבו 

פורסם
לפני 11 שעות, ntd כתב:

וואו ,איזה מחיר גבוה.

במחיר הזה אפשר לקבל ,למשל, יונדאי קונה היברידית שתיתן יותר.

גם בגלל המספרים הנמוכים שלהן, שמעתי שהטיפולים של ההונדות יקרים-יחסית במוסכים המורשים.

אין אבל אין בשוק קונה היברידית נורמלית למכירה (לפחות לא בטווח של 90k).

פורסם

כבעליו של הונדה ג'אז 2017 (בבעלותי כמעט 5 שנים)  יכול לומר בעיקר תשבוחות על הרכב...... וזה עוד רכב מהדור הקודם, אז מן הסתם דור 3+4 משתפרים עם הזמן.

בדור הקודם (בנזין) בידוד הרעשים ותאוצה (או יותר נכון לומר עצלנות) הן נקודות החולשה העיקריות שמפריעות לי + חוסר בכח כאשר הרכב בעומס מלא

נקודות חוזקה: קומפקטי רק 4 מטר, מתאים מאוד לתמרון עירוני

אפשרויות שינוע והעמסה (למי שצריך) מדהימות עם ריצפה שטוחה(MAGIC SEATS)

מרווח סביר גם ל 3 נוסעים מאחור (יותר מאשר בקאמיק לדוגמא)

חיסכוני ביותר...... מחוץ לעיר 1:16-18  בעיר.... 1-13-14 (תלוי במידת השימוש במזגן)

בטיחותי (בהתייחס לשנתון 2017) ואמין

חשבתי להשתדרג בעתיד לרכב דור 4 מ 05/23... אולם קפיצת המחיר לאחר מתיחת הפנים, "טירוף ביער"😲 לא חושב שקבוצת מאיר יצליחו למכור במחירים הללו, לפחות לא מכירות משמעותיות.... והירידה במספרים מורגשת בכבישים (כבר מספר שנים שהמכירות בנסיגה).

זאת גם הסיבה שכמעט לא רואים רכבי יד שניה בלוחות, ואם כבר יש אחת כזו בלוחות,  היא תעלם מאוד מהר ובמחיר גבוה ממחירי יצחק לוי.

בהצלחה

פורסם
בתאריך 1.8.2024 בשעה 22:22, llaavvii כתב:

אין אבל אין בשוק קונה היברידית נורמלית למכירה (לפחות לא בטווח של 90k).

התכוונתי להודעה שצבי שלח ,עם הצילום של הצעת-מחיר לג'אז חדש, שעלותו היא מעל 170K.

פורסם
בתאריך 2.8.2024 בשעה 16:12, yossil07 כתב:

כבעליו של הונדה ג'אז 2017 (בבעלותי כמעט 5 שנים)  יכול לומר בעיקר תשבוחות על הרכב...... וזה עוד רכב מהדור הקודם, אז מן הסתם דור 3+4 משתפרים עם הזמן.

בדור הקודם (בנזין) בידוד הרעשים ותאוצה (או יותר נכון לומר עצלנות) הן נקודות החולשה העיקריות שמפריעות לי + חוסר בכח כאשר הרכב בעומס מלא

נקודות חוזקה: קומפקטי רק 4 מטר, מתאים מאוד לתמרון עירוני

אפשרויות שינוע והעמסה (למי שצריך) מדהימות עם ריצפה שטוחה(MAGIC SEATS)

מרווח סביר גם ל 3 נוסעים מאחור (יותר מאשר בקאמיק לדוגמא)

חיסכוני ביותר...... מחוץ לעיר 1:16-18  בעיר.... 1-13-14 (תלוי במידת השימוש במזגן)

בטיחותי (בהתייחס לשנתון 2017) ואמין

חשבתי להשתדרג בעתיד לרכב דור 4 מ 05/23... אולם קפיצת המחיר לאחר מתיחת הפנים, "טירוף ביער"😲 לא חושב שקבוצת מאיר יצליחו למכור במחירים הללו, לפחות לא מכירות משמעותיות.... והירידה במספרים מורגשת בכבישים (כבר מספר שנים שהמכירות בנסיגה).

זאת גם הסיבה שכמעט לא רואים רכבי יד שניה בלוחות, ואם כבר יש אחת כזו בלוחות,  היא תעלם מאוד מהר ובמחיר גבוה ממחירי יצחק לוי.

בהצלחה

אתה גם לא רואה הרבה כי היא לא נמכרה הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...