Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לנו כרגע לנסר ישנה ושבורה, מחפשים להשתדרג לרכב קצת יותר חדש ונוח. 

חברים המליצו לי על שברולט סוניק, i20 ומזדה 2. האסייתיות קצת יקרות לי, שואף לא לעבור את ה25.

האם יש רכבים נוספים ששווה לחפש בטווח הזה לצרכים שלנו? אני מחפש כרגע בטווח של 10 שנים אחורה יד ראשונה וגג 120 אלף ק"מ, האם כדאי להרחיב את החיפוש בסכומים האלו?

תודה רבה לכל מי שיעזור

פורסם
לפני 39 דקות, tal16 כתב:

אהלן, יש לנו כרגע לנסר ישנה ושבורה, מחפשים להשתדרג לרכב קצת יותר חדש ונוח. 

חברים המליצו לי על שברולט סוניק, i20 ומזדה 2. האסייתיות קצת יקרות לי, שואף לא לעבור את ה25.

האם יש רכבים נוספים ששווה לחפש בטווח הזה לצרכים שלנו? אני מחפש כרגע בטווח של 10 שנים אחורה יד ראשונה וגג 120 אלף ק"מ, האם כדאי להרחיב את החיפוש בסכומים האלו?

תודה רבה לכל מי שיעזור

מסוניק ושברולט בכללי הייתי נמנע במקומך , אמינות לא הצד החזק.(נסחרות הרבה מתחת למחירון,אבל אל תתפתה

הרבה עם שלל תקלות גלויות וסמויות בק"מ הנ"ל).

פורסם

אתה מחפש רכבים לפי פרמטרים שגויים.

האם אמינות חשובה לך (ובגלל זה אתה מחפש יד וקמ נמוכים) או השנתון שיהיה כמה שיותר גבוה?

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אתה מחפש רכבים לפי פרמטרים שגויים.

האם אמינות חשובה לך (ובגלל זה אתה מחפש יד וקמ נמוכים) או השנתון שיהיה כמה שיותר גבוה?

השנתון פחות חשוב לי אם הוא לא משפיע על האמינות.

אם הפרמטרים שגויים אז מהם הנכונים? אני רוצה רכב אמין ונוח שלא צועק בעליות לירושלים, צריכת דלק למשל קצת פחות חשובה לי.

פורסם

האם רכב ידני בא בחשבון?

התקציב שלך גבולי על סף הנמוך עבור מישהו שרוצה רכב בן 10, עם קמ ויד נמוכים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...