Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בירור קצר בויקיפדיה מראה שזו חברה אמריקאית שהתנתקה מזמן מרקארו הגרמנית המקורית.

בכל מקרה, העיקר שנמשיך ליהנות ממושבי ריקארו במטוסים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

שזו חברה אמריקאית

כמו ש @chrono אמר המאמר מדבר על גרמניה, לא על ארה״ב, ותכלס? מעדיף יותר מושבים אירופאיים :-)

עד כמה שאני יודע, ריקארו שמייצרת מושבי מטוסים היא חברה נפרדת ולא קשורה לסיפור הנוכחי, והמושבים שלה שאני דגמתי דווקא לא היו מדהימים.

פורסם

ההונדה סיביק 1994 שהייתה לי כרכב חברה, הייתה עם מושבים דראק ששקעו תוך שנה . מושב הנהג הוחלף לריקארו שאז היו יקרים מאד , והיה גם צורך לבנות להם מתאם למסילת הריצפה. 

אבל התענוג שבמושב תומך, מתכוונן רציף (לא עם קפיץ ומסילה משוננת בפסיעות קבועות) וידית הזזת המושב לרוחב הכסא כולו , נתנו תחושה מעולה, 100 אלף קילומטרים איתה והרכב עבר לאישתי כולל המושב 🙂

היו זמנים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשכונה שאני גר בה, יש גולף GTI דור 4 עם מושבי ריקארו. יודע שבשנים האלה זה מגיע מקורי.

• רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 59 דקות, sperial כתב:

בירור קצר בויקיפדיה מראה שזו חברה אמריקאית שהתנתקה מזמן מרקארו הגרמנית המקורית.

בכל מקרה, העיקר שנמשיך ליהנות ממושבי ריקארו במטוסים.

במטוסים? אולי במחלקה הראשונה, בתיירים יש מושבי טיוטה יאריס אחרי 350 אלף ק״מ.

לפני 19 דקות, zaf כתב:

ההונדה סיביק 1994 שהייתה לי כרכב חברה, הייתה עם מושבים דראק ששקעו תוך שנה . מושב הנהג הוחלף לריקארו שאז היו יקרים מאד , והיה גם צורך לבנות להם מתאם למסילת הריצפה. 

אבל התענוג שבמושב תומך, מתכוונן רציף (לא עם קפיץ ומסילה משוננת בפסיעות קבועות) וידית הזזת המושב לרוחב הכסא כולו , נתנו תחושה מעולה, 100 אלף קילומטרים איתה והרכב עבר לאישתי כולל המושב 🙂

היו זמנים. 

חבל שהיום עקב כרית אוויר זה לא אפשרי..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מושבי ריקארו באיזי ג'ט. מהם האמת לא התרשמתי, נראים כמו מושבים זולים וצפופים לחיסכון במקום ובמשקל.

מושבי העור (או דמוי העור?) באיירבאס הרבה יותר נוחים.

פורסם

@פריג'י המושבים לא קשורים בהכרח ליצרנית המטוס, בטח לא הריפוד שלהם, כך שאי אפשר לעשות הכללות ולהגיד "באיירבאס המושבים נוחים, בבואינג לא".

לכל יצרנית מושבים (ויש כמה וכמה) יש כל מיני סוגי מושבים, לכל מיני סוגי מחלקות, וחברות התעופה שמזמינות מטוסים יכולות לבחור את הקונפיגורציות שמתאימות להן, את סוג המושב, את צפיפות ההושבה, את רוחב המושב, בדי ריפוד - די הכל גמיש בהתאם להזמנה, החל ממחלקת תיירים אחת לכל המטוס עם מושבי בלאי, ועד מטוס שלם שכולו מחלקת תיירים עם מיטות שטוחות.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

במטוסים? אולי במחלקה הראשונה, בתיירים יש מושבי טיוטה יאריס אחרי 350 אלף ק״מ.

אולי הם לא נוחים, אבל ריקארו יצרן גדול של מושבי מטוסים, וגם אם זו מחלקת תיירים צפופה במיוחד הם מביאים אותך למקומות טובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Fazer כתב:

פריג'י המושבים לא קשורים בהכרח ליצרנית המטוס, בטח לא הריפוד שלהם, כך שאי אפשר לעשות הכללות ולהגיד "באיירבאס המושבים נוחים, בבואינג לא".

ברור, ניסיתי להעביר נקודה כי זה דגם מוצלח ונפוץ למדי של מושבים שפגשתי בכמה וכמה חברות, מהמזרח הרחוק דרך לואו קוסט באירופה וטורקיש.

• אהבתי 1
פורסם

אם נכון, תהיה נשמתם צרורה בצרור הצמיגים והדלק.

מעניין שלפני איזה חודשיים גיליתי שניתן להזמין אצלם כיסאות חדשים של דגמים שהיו בשנות ה80. ממש נדלקתי ואפילו חשבתי איזה יומיים ללכת על זה, אבל הבנתי שלהוציא 2400 אירו (לפני משלוח ומיסים) על יחידה(!) לרכב אספנות שבקושי נוסע, זה לא שפוי.

עכשיו אני מבין שאם הייתי מזמין הייתי נשאר בלי כסף ובלי כסא..

https://www.recaro-automotive.com/en/classic/new-recaro-classic-line-to-fit-the-bmw-e30

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

חבל שהיום עקב כרית אוויר זה לא אפשרי..

יש להם כבר המון שנים דגמים עם כריות אויר לאפטרמרקט.

טריויה מעניינת, היצרן החל דרכו כבונה מרכבים למכוניות. הרבה מהדורות הראשונים של פורשה יוצרו אצלם. השם הוא קיצור של REuter KARrOsseriewerke. מפעלי מרכבים רויטר.

כשפורשה התחילו לייצר מרכבים בעצמם, לא היה להם מה לעשות, הם חיפשו תחום חדש והתחילו עם המושבים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

יש להם כבר המון שנים דגמים עם כריות אויר לאפטרמרקט.

זה מה שתמיד תהיתי - יש להם מושבים אפטרמרקט עם כריות אויר, ומן הסתם יש להם גם מושבי OEM עם כריות אויר, אבל האם זה אומר שאפשר להעביר מושב מרכב לרכב? הרי כשמייצרים מושב לרכב, לוקחים בחשבון את המרחק בין המושב לדלת, את כיוון הפתיחה של הכרית, האם זה רכב 5 דלתות ויש קורה B ליד המושב או רכב 3 דלתות והקורה יותר אחורית... יש המון פרמטרים שישפיעו על יעילותה או חוסר יעילותה של הכרית במושב, וכשמעבירים מושב עם כרית אויר מרכב לרכב, אף אחד לא מבטיח שהתנאים לפעולה יהיו זהים.

רנו, לדוגמה, התקינו Recaro CS בהרבה מדגמי הקאפ, אז להעביר מקאפ ללא קאפ זה טריויאלי, אבל האם זה אומר שאני יכול לקחת מושב כזה ולהתקין אותו בסניק שלי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש להם פתרונות לכל מצב.

image.thumb.jpeg.afac5a2bdffeb8566f0c116b47ab7173.jpeg

• מצחיק 5

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בשורה התחתונה, זה המצב:

image.png.304efa64d7dc2de7ae5d7f5850917088.png

חייב להגיד שלא ברור לי כמה כושל ניהול צריך להיות כדי להגיע לפשיטת רגל כשאתה יצרן המושבים שהוא כנראה המוכר והאיכותי ביותר בעולם, שמספק מושבים למיטב היצרנים, לספורט מוטורי, ולסתם לחובבי אפטרמרקט.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...