Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות הסרטון הבא החלטתי לבדוק שוב את הנושא... (מקווה שזה לא פתטי...)

הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא חלקים בגלל שאני לא יודע את הדגם המדוייק של טוסון שיש בו מזגן למושב האחורי.

יש מישהו שיש לו מספר שלדה של טוסון 2010 שיש לה מזגן אחורי?

אשמח לקבל!

תודה רבה!

פורסם

כותרת ההודעה שלך מטעה.

הוספת תעלות איוורור לחלק האחורי של הרכב אינו תהליך פשוט והעבודה מתאימה למישהו בעל כלים וידע לביצוע העבודה.

לא תמצא בארץ בעל מקצוע שמוכן להתמודד עם אתגר מסוג זה.

קח שחשבון שברכבים בעלי תעלות איוורור למושבים האחוריים המפוח וגם קיבולת הקירור של המזגן צריכים להתאים לדרישת

הקירור של החלק האחורי.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

כותרת ההודעה שלך מטעה.

במה? אני לא כתבתי שזה דבר אפשרי, אני התייעצתי.

לפני כשעה, מרק10 כתב:

הוספת תעלות איוורור לחלק האחורי של הרכב אינו תהליך פשוט והעבודה מתאימה למישהו בעל כלים וידע לביצוע העבודה.

לא תמצא בארץ בעל מקצוע שמוכן להתמודד עם אתגר מסוג זה.

אני שואל האם זה ניתן לעשות באופן ביתי. מהסרטון נראה שזה אמנם מסובך אבל יכול להיות אפשרי במידה ויש את החלקים הנדרשים.

לפני כשעה, מרק10 כתב:

קח שחשבון שברכבים בעלי תעלות איוורור למושבים האחוריים המפוח וגם קיבולת הקירור של המזגן צריכים להתאים לדרישת

הקירור של החלק האחורי.

ייתכן, אבל ברור שההשפעה של המזגן על המושבים האחוריים תהיה גבוהה בהרבה כשיש שרשור ישיר אליהם מאשר הסתמכות על פתחי האוורור הקדימים 

פורסם
לפני 6 שעות, aiib כתב:

ייתכן, אבל ברור שההשפעה של המזגן על המושבים האחוריים תהיה גבוהה בהרבה כשיש שרשור ישיר אליהם מאשר הסתמכות על פתחי האוורור הקדימים 

לא תהייה השפעה ניכרת על הטמפ' במושבים האחוריים. יש לי ברכב תעלות מיזוג למושב האחורי וההשפעה יחסית קטנה (רוב הזמן אני סוגר את הפתחים).

פורסם
Just now, מרק10 כתב:

לא תהייה השפעה ניכרת על הטמפ' במושבים האחוריים. יש לי ברכב תעלות מיזוג למושב האחורי וההשפעה יחסית קטנה (רוב הזמן אני סוגר את הפתחים).

מה ההיגיון? אם האוויר יוצא ישירות אל מי שיושב שם יהיה לו הרבה פחות חם מאשר שיחכה עד שהרכב כולו יתקרר אם בכלל...

פורסם (נערך)
לפני שעה, aiib כתב:

מה ההיגיון? אם האוויר יוצא ישירות אל מי שיושב שם יהיה לו הרבה פחות חם מאשר שיחכה עד שהרכב כולו יתקרר אם בכלל...

שוב פעם אני חוזר על דבריי. תעלות מיזוג אוויר לנוסעים במושב האחורי משפיעים על מהירות הורדת הטמפ' אבל לא

בצורה משמעותית.

ברכבי יוקרה או מיניוואן לדוגמא VW SHARAN הייצרן התקין יחידת קירור נוספת עם שליטה על הטמפ' ומהירות המפוח בחלק האחורי של הרכב בכדי

לשפר בצורה מהותית את יכולת הקירור במושבים האחוריים.

לפני 8 שעות, aiib כתב:

במה? אני לא כתבתי שזה דבר אפשרי, אני התייעצתי.

"הוספת מזגן אחורי בטוסון 2010". יש הבדל בין הוספת מזגן לחלק האחורי לבין הוספת תעלות איוורור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...