Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

130 א' לסויפט אוטומטי... כנראה ישנתי בעמידה.  מחיר הזיה. אפשר לרכוש יד2 להשאיר בכיס לא מעט ולהנות מרכב הרבה יותר טוב בכל מובן.

לזכות סוזוקי יש את הג'ימיני המקסימה. שלמרות שהיא קובית פח יקרה, היא ממתק אמיתי ונחשק.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, מיץ פטל כתב:

לזכות סוזוקי יש את הג'ימיני המקסימה. שלמרות שהיא קובית פח יקרה, היא ממתק אמיתי ונחשק.

ייאמר לזכותו שאכן מדובר בכלי ייחודי עם ערך מוסף. אני לא יודע אם יצא להם "פוקס" בזה שהם המשיכו לייצר אותו בעוד המתחרים רק הלכו והגדילו את רכבי השטח שלהם יותר ויותר - וסוזוקי נשארה עם הג'ימיני הקטן ובעצם מאיישת לבדה מעין קטגוריה כמעט שלמה (?) כאן בארץ לפחות, אבל זה הצליח.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 12.7.2024 בשעה 12:38, איציק נ. כתב:

הם לא יבדקו שום רכב אחר כי רכבים אחרים התייקרו גם כן אז באופן יחסי גם אם סוזוקי התייקרה מעט - אז היום הם אולי ישלמו מה שהם ישלמו בסיאט או רנו, אבל הם ישכנעו את עצמם שזה מותג שהם מכירים והוא לא מתקלקל ויש להם ניסיון של 40 שנה איתו וסביר להניח שרק אם תאיים עליהם בכריתת ביצה או יד או רגל, הם ישקלו סיאט או רנו.

הם לא ישקלו סיאט או רנו. הם ישקלו מאזדה 2.
במה הסוויפט עדיפה על המאזדה 2 מלבד חסכון בדלק?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אולי זולה יותר

לפני כשעה, איציק נ. כתב:

ייאמר לזכותו שאכן מדובר בכלי ייחודי עם ערך מוסף. אני לא יודע אם יצא להם "פוקס" בזה שהם המשיכו לייצר אותו בעוד המתחרים רק הלכו והגדילו את רכבי השטח שלהם יותר ויותר - וסוזוקי נשארה עם הג'ימיני הקטן ובעצם מאיישת לבדה מעין קטגוריה כמעט שלמה (?) כאן בארץ לפחות, אבל זה הצליח.

לא נראה לי שהג׳ימני יצא להם בפוקס

פורסם

דרך הגב. האיגניס. והגימיני. יופסקו בקרוב שבוקם. הם יוצאים מאירופה.

ככה שהיבואן ידאג למלאי. אבל מתאי שהו הם לא ימכרו יותר בארץ.

והם הישארו אם הקרוסובר. והסוויפט. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

אולי זולה יותר

לא נראה לי שהג׳ימני יצא להם בפוקס

שים לב למה שכתבתי :-) 

לא כתבתי שהג'ימיני יצא להם בפוקס.

כתבתי שעצם המשך הייצור שלו (למרות שכל המתחרים תפחו כמו בצק שמרים) היא זו שאולי יצאה להם ב"פוקס" וגרמה להם להיות ייחודיים בקטגוריה (שטח קטנים).

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתר מפורסם שלא אזכיר את שמו פרסם עכשיו "סקירה" על הסוויפט. עשו טובה שהזכירו את ה 3 כוכבי בטיחות בנתונים הטכניים אבל בכתבה עצמה? רק דיברו על מערכות הבטיחות.

פשוט כתבה עלובה. ואני בטוח שסוכני המכירות בחברות הליסינג וכו' יעשו את אותו הדבר, פשוט יזכירו את מערכת הבטיחות ולא את מבחני הריסוק (הרי ב"מדד הבטיחות" של משרד התחבורה רכב כזה יופיע כבטיחותי למרות שקיבל ציון עלוב ב euroncap). 

פורסם

image.thumb.jpeg.f6640540c620e66242bfc3e765a72d84.jpeg

החבר'ה בפורום העלו השוואה של שלושת הדורות של הדאסטר, כדי להוכיח שהיתה בכ"ז התקדמות בכל הפרמטרים לאורך השנים. (יש גם סרטון ערוך של שלושת המבחנים, אבדוק אם אפשר להעלות מקבוצה סגורה אם זה יעניין מישהו).

מעבר לכך שהטיעון נכון, הציונים האחרונים הם די גבוליים לקבלת הכוכבים הנוספים, מה שעדיין רחוק מהסטנדרט, הוא (שוב) אבזור הבטיחות האקטיבי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

השיפור, בזכות המעבר לפלטפורמה מודרנית יחסית, הוא ברור, הבעיה היא שזו עדיין חברה שאומרת בפה מלא שבתחום הבטיחות הם עושים רק את מה שנדרש כדי להשיג בטיחות סבירה וזה חבל. 

פורסם

...או את המינימום הנדרש, כדי שלא לאבד את התקינה האירופית שהולכת ומחמירה כל שנה, ותיכף הם לא יוכלו למכור מכוניות באירופה...

• רעיון טוב! 2

פורסם

דאצ'יה כנראה לא רוצים ליצור קניבליזים בקונצרן.
הVFM גם ככה גבוה, בטח באירופה, ואם גם רמת הבטיחות תהיה כמו רנו וניסאן אז הרבה פחות יקנו רנו וניסאן, כי לאירופאים לא אכפת לנסוע על ידני והם לקוח יותר חכם.
דווקא לדאצ'יה אין לי ממש טענות, הם גם לא ממש מסתירים שלשם הם מכוונים, אבל מה התירוץ של סוזוקי? ועוד לקחת בארץ 130K על הדבר הזה? איפה הבושה?

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 47 דקות, natco כתב:

...או את המינימום הנדרש, כדי שלא לאבד את התקינה האירופית שהולכת ומחמירה כל שנה, ותיכף הם לא יוכלו למכור מכוניות באירופה...

איזה בלבול... עשית סלט.

תבדיל בין תקנות זיהום, תקנות בטיחות ומבחני בטיחות חיצוניים.

בכולם הסטנדרטים עולים בעקביות.

סוזוקי תפסיק מכירה של מס' דגמים כאיגניס וג'ימני באירופה החל מ-25 בעקבות תקנות זיהום של האיחוד האירופי. בלי קשר לענייני בטיחות.

בנוסף, כל רכב שמגיע ל- euro ncap הוא כבר עומד בתקנות הבטיחות לפי החוק.

כלומר רכב עם 0 כוכבים הוא תקין לפי החוק.

על זה, מוסיף הארגון מבחנים חיצוניים שכמו שנאמר פה נועדו בין היתר להניע את היצרנים לשפר באופן עקבי את הבטיחות ברכבים.

כן המחיר בארץ הקודש הוא מוגזם ללא ספק.

אפילו במדינות היקרות באירופה סוויפט חדשה עולה כ-80 אש"ח
וגי'מני חדשה כ-100 אלף שקלים. במחירים האלה הם באמת תחרותיים.

פורסם

לא אוהב סלט. מכין סטייק ואגיו קפוא של ביטוח לאומי.

ישנם תקן אירופי למערכות בטיחות, והוא הולך ומחמיר. (בקרוב מאד למשל,  נכנס תקן GSR2, שהוא די מחורפן, אם אתה שואל אותי).

מי שעשה את הקישור ל E NCAP זה אתה. דיברנו על בטיחות באופן כללי.

ואודה לך אם תשמור על תרבות דיון כשאתה כותב לי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...