Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יום חמישי שעבר נסעתי במחלף חולון.

הייתי בנתיב הימיני מבין שלושת הנתיבים.

ונהג המונית  בעל רכב מסוג סקודה אוקטביה היה בנתיב האמצעי וסטה לכיוון הנתיב שלי.

ופגע לי בפנס ובכנף הימיני.

עכשיו מבחינה משפטית אני רוצה לדעת מי אשם במקרה כזה?

הוא יכול להגיד שרצה להשתלב ימינה ופגעתי לו בצד הרכב וזה מילה כנגד מילה.

השאלה אם כדי להפעיל את הביטוח המקיף שלי במקרה כזה או להיכנס איתו למשפט..

אין לי מצלמת רכב שיכולה לתעד את המקרה.

צילמתי את המסלול ואת הרכבים שנפגעו.

אני מעדיף שלא להפעיל את המקיף כי כבר הפעלתי פעם אחת בשנה האחרונה.

אני גם מצרף את התמונות של הרכבים והמסלול

אולי כדי לתקן את הרכבים באופן פרטי.

(אצלי יש תיקון בלי רישום כהפעלת ביטוח עד 5 אלף ש״ח) 

IMG_1402.jpeg

IMG_1393.jpeg

IMG_1396.jpeg

פורסם

כיוון שנהג המונית הוא זה שסטה מנתיבו זו אשמתו 100%. הבעיה להוכיח זאת. אם אין מצלמת דרך - האם יש צילום של הרכבים לפני שהופרדו, עם איזה שהוא תיעוד שהמונית עומדת באלכסון יחסית לנתיב ואתה מקביל לסימון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

כיוון שנהג המונית הוא זה שסטה מנתיבו זו אשמתו 100%. הבעיה להוכיח זאת. אם אין מצלמת דרך - האם יש צילום של הרכבים לפני שהופרדו, עם איזה שהוא תיעוד שהמונית עומדת באלכסון יחסית לנתיב ואתה מקביל לסימון?

אין לי תיעוד כזה כי אין לי מצלמת דרך..

הוא טוען שאני זה שלא נתתי לו להשתלב ופגעתי לו בצד של הרכב.

אין לי איזה תיעוד שיכול להוכיח שאני לא אשם.

אני פחות מעוניין גם בעניין של בירוקרטיה הזאת.

כמה אמור לעלות תיקון כזה של הרכב שלו?

אולי זה לא עובר את ה5 אלף ויהיה אפשרי לתקן את שני הרכבים? 

פורסם

אני פשוט לא מבין איך אנשים נוסעים בלי מצלמה.. האמת יצאת בזול וקיבלת שיעור חשוב, אתה צריך להגיד תודה על זה. תחשוב מה היה קורה אם חס וחלילה הייתה קוראת תאונה עם הרוגים ולא היה לך איך להוכיח את חפותך.. בקיצור דבר ראשון הייתי הולך להתקין מצלמת דרך.

לגבי הנזק, שלח תמונות למוסך פחחות או 2 שקרובים אליך ותבקש הצעת מחיר.

אם הנהג השני לא מודה שהוא אשם יהיה לך מאוד קשה להוכיח את זה. תחשוב מה עדיף לך, ללכת למשפט שימשך לדעתי לפחות שנה או לסגור איתו דיל שמקובל על שניכם, לדוגמא שכל אחד יתקן את הרכב שלו, או שתתקנו ביחד ותתחלקו בההוצאות על התיקון.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

השיחות מוקלטות? אם הדביל אשכרה אומר שהוא נכנס לך לנתיב ואתה "לא נתת לו" הוא בעצם מודה באשמה.

בדיוק. מה שכן - לפי התמונות נראה שהנתיב הימני הוא נת"צ. לדעתי בצומת חולון הנתצ פעיל בימים א-ה .אם זה כך, ופות"ש נסע בנת"צ, ייתכן כי ייקבע לו אשם תורם מסויים .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, Matan6589 כתב:

הוא טוען שאני זה שלא נתתי לו להשתלב ופגעתי לו בצד של הרכב 

יש לך את זה מוקלט? כי זה אומר שהוא ״לקח״  את זכות הקדימה.

מזכיר לי נהג מונית שפגע בי מאחור בצומת. התלונן ״הפתעת אותי״. לעזאזאל, אתה נוהג 12 שעות ביום ומופתע כשמישהו עוצר כדי לתת זכות קדימה? אבל כאלה הם נהגי מוניות החמור ההוא גם הציג לי תעודת ביטוח של רכב אחר. מבחינתם כל מי שלא מפנה להם דרך אשם, גם אם עליהם לתת זכות קדימה או לעצור. צריך להביא בחשבון שהביטוח שלהם יקר וההשתתפות העצמית גבוהה.

מבחינת גודל הנזק - תלוי מה יימצא בבדיקת הרכבים, כמה עמוקה הפגיעה (יתכן נזק שמסתתר מתחת לפגושים ולפאנלים). אם יש צורך להחליף פגושים או פנסים זה כבר אלפים, ולא מעטים. אם מעורב ביטוח זה עוד איזה 2,000 ש״ח שמאות (לשני הרכבים) ובדרך כלל נטיה לתיקון יותר יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...