Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים.

אז ככה חבר שלי בהתלבטות לקנות סאב לאוטו.. הוא לא מאלה שמחפשים את האיכות.הוא רוצה הרבה רעש..

אז הוא ביקש ממני להמליץ לו על סאב..אז אני קצת בהתלבטות בין:

הלאנזר 1000 W

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182701

או הפיוניר ה800 השחור שכולם מכירים..

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^380,normal_sales

אז מה אתם אומרים??

ודרך אגב לי יש גם את הפיוניר 800 אבל הדגם שלי TCW-125C פרימייר

מה ההבדל בניהם? ואם כדאי להמליץ לו כל כמו שלי כי אני אישית מרוצה..( ד'א הוא ממש לא מורח אצלי כמו שהוא אמור להישמע)

בתודה יהודה

פורסם

הרבה אנשים פה ימליצו לך על הפיונייר (ובצדק) כי אחדים שמעו פה את הלאנזאר ,

אבל אף אחד לא יכול להחליט בשבלך מה לקנות ! הצעה שלי, גש לחנות שמוכרת את הוופרים הנ"ל ,

תחבר את שני הוופרים (בזמן שונה כמובן) ותשמע מה האזן שלך תוהב יותר .

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

השאלה שלי היא יותר היא איך הלאנזאר.. לפי מי ששמע אותו..

אם 5 שמעו אותו וכולם אומרים שהוא יותר מדוייק וחזק מהפיוניר אז נראה לי שהוא דיי טוב..

וגם אני לא מכיר חנות שמוכרת את שניהם..

פורסם

אישית יצא לי לשמוע את 2 הסאבים הללו בכמה רכבים בתיבות שונות והגברות שונות . לכל אורך הדרך הלאנזר נישמע לדעתי הרבה פחות מורח וסותם והרבה יותר נעים לאוזן עם באס שנישמע באס ולא שאגה של אריה. בכל אופן שניהם חזקים מאד ומחרישים אוזניים .פיוניר 305 סי אני לא סובל. לדעתי מבין שניהם לך על הלאנזר .כמובן ששורה תחתונה אתה צריך לשמוע את שניהם לפני הקניה ולהחליט מה אהבת יותר.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אומנם לא שמעתי את הלאנזר ,והנתונים שלה מעידים שהיא באמת יותר חזקה מהפיוניר

אבל ממברנה עשויה מקרטון ?!,wtf זה נשמע לא טוב

אגב,יש לי את הפיוניר קניתי תיבה בנפרד הרכבתי, ואני מרוצה עד הגג

ה-305 עם הגברה טובה ,נשמעת מעולה.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אומנם לא שמעתי את הלאנזר ,

אבל ממברנה עשויה מקרטון ?!,wtf זה נשמע לא טוב

מדד שטותי ולא נכון כפונקציה להשוואה .

פורסם

בכייף לא מפריע לי כל עוד זה מדד שאתה מייחס לו חשיבות ושיקולים אישיים עבורך. אז אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה .

פנאן.

פורסם
לא מדבר עם מדדים והשוואות ,אני לא הייתי קונה סאב עם ממברנה שעשויה מקרטון

למה לא ? אני דווקא הייתי קונה, תראה כל הרמקולים הישנים, ביתיים - היו עשויים מקרטון , תזכר .

מש"ק זרזור

פורסם

אייל,

אבל מה עם הרמקולים שהממברנה שלהם עשויה פוליסטירן?

מה נחשב טוב יותר?

(למרות שקצת קשה להכליל, תנסה)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין נחשב יותר טוב. רמקול זה לא רק החומר שממנו הממברנה עשויה ולכן יש רמקולים מצויינים ויקרים עם ממברנות ממגוון רב של חומרים וכפי שאמרתי, חלק מהרמקולים היקרים ביותר עשויים קרטון (וכמובן שיכולים להיות הבדלים רבים בין ממברנת קרטון אחת לשניה).

פורסם

אז למה שמנסים למכור לך רמקול איכותי אומרים שהממברנה עשויה מקבלר?

לחבר שלי יש רמקולים לחדר שהוא נורא מתלהב וקורא הרבה ומחשיב את עצמו מבין בנושא והוא סיפר לי בהתלהבות שהממברנה שלו זה מקוולאר (החומר הזה שיש גם בשחפצים וזה ממש חזק...)

בקיצור זה לא משנה?

סתם עבדו עליו?

פורסם

מה זאת אומרת עבדו עליו ??

איכות הצליל של רמקול איננה נמדדת לפי החומר שממנו עשוי הרמקול, זה הכל, רמקול יכול להשמע נהדר ולהיות עשוי מנייר, אותו רמקול יכול גם להיות בנוי בצורה כזאת שיחזיק עשרות שנים כמו חן גם רמקול שעשוי מחומר אחר הרבה יותר חזק וגמיש מנייר יכול להשמע נפלא ולהחזיק שנים, כל זה נכון אך גם ההיפך נכון, אתה צריך לדעת מאיזו חברה לקנות ולא לקפוץ על כל "זבל סיני" שמציעים לך

פורסם

יש גם רמקולים זולים עם ממברנה עשוייה מקבלר, קרבון פיבר וכו' ככה שזה לא מעיד על כלום. יש שימוש בחומרים רבים, לא קונים רמקול לפי החומר שממנו עשויה הממברנה אלא לפי איך שהוא נשמע. הדרייברים סקאן ספיק רבלייטור שנחשבים לבין הדרייברים הטובים בעולם ומצויים ברמקולים ביתיים שעולים מאות אלפי שקלים, עשויים מקרטון (ועולים גם יותר מדרייברים אחרים של החברה שהממברנה שלהם עשוייה מחומרים יקרים יותר מקרטון). מה שחשוב זה המחקר ופיתוח והיישום שלו ברמקול.

• תוכן חדש...