Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על SUV גדול, עד 220k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני כרגע עם מיצובישי ASX 2019, עקרונית אני מרוצה מהרכב, אמין, תחזוקה קלה ולכל כיס, צריכת דלק ממוצעת וחווית נהיגה פחות מסבירה אבל לצרכיי זה מספיק.

לאחרונה נולדה לי בת, ויש לי גם ילד בן שנה וחצי.

הASX מספיק לארבעתינו בהחלט, אך לא יותר, הרכב לא בנוי להסיע 3 מבוגרים ושני תינוקות (כסאות ילדים).

אשמח להמלצה על רכב גדול ומרווח יותר, שכן בנוי להסיע 3 מבוגרים + שני כסאות לילדים/תינוקות (לא אתנגד לרכב אף גדול יותר), כמה נקודות חשובות:

1. התקציב הוא עד 220 אלף, אבל מעדיף לחסוך כמה שיותר.

2. לא אתנגד לרכב גדול (7 מושבים).

3. חשוב לי מאוד שהרכב יהיה סחיר (ירידת ערך סבירה).

4. אם כבר משדרג, אז לרכב היברידי/PHEV/חשמלי.

5. אין לי שום בקשה מיוחדת לגודל מנוע, כ"ס ומפרט מכני, אך כן רכב עם צריכת דלק טובה.

6. חשוב שיהיה רכב אמין (לא פחות מהASX).

מבדיקות שעשיתי, היילנדר 2021 היברידי וקיא סורנטו היברידית 2021 כן עונים על הדרישות שלי, אשמח לקבל חוות דעת על רכבים אלו ואלטרנטיבות זולות/טובות יותר.

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי soulstaker7
פורסם

אם אתה מרטצה מ- asx, בחירה במיצובשי אאוטלנדר תענההעל כל צרכיך.

האאוטלנדר מצוייד ביחידת הנעה פשוטה שתורמת לאמינות והוא סחיר מאוד.

מזל טוב

פורסם

תודה רבה,

אני מניח שאתה מתכוון ל אאוטלאנדר PHEV, להבנתי כל השנתונים מתבססים על דגם 2012, עם שינויים כל כמה שנים.

האם יש שנתונים מומלצים יותר?

פורסם (נערך)

אחרי עיון הרכבים שנית, אינני מעוניין באווטלאנדר, התחברתי יותר לסורנטו, האם הגרסאות ההיברידיות טובות?

קראתי פה בפורום: לא להתקרב למנוע הבנזין של הסורנטו, זה חל גם עם ההיברידית ועל הפלאג-אין?

עריכה אחרונה על ידי soulstaker7
פורסם (נערך)

אין הרבה ניסיון עם דגם היברידי של סורנטו, הוא יחסית חדש.

הדגם המומלץ של סורנטו מניסיון של כמה שנים טובות, (גם בתור ניידות משטרה), זה דיזל 2.2.

משהו כזה יעשה את העבודה, עם אמינות גבוהה וצריכת סולר סבירה:
https://www.yad2.co.il/s/c/cdeoy7zd

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/7p7eyq5r

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...