Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב מאדה 3 2016 עם צמיגים של חברת דנלופ 
אני צריכה להחליף את כולם. 
הוצעו לי צמיגים של דנלופ ב 2360
הבעיה שיגיע מלאי חדש 2024 רק בעוד כשבועיים 
האם יש צמיגים אחרים איכותיים טובים שיכולים להתאים לי?
מה בקשר למחיר ? האם הוא טוב ?

הרכב נוסע כ 20000 ק"מ בשנה ובעיקר בדרכים בינערוניות במהירויות גבוהה. חשוב לי מאוד הבטיחות. 
הרכב חונה בשמש ולא בחניון.
הקוד שמוטבע על הרכב 
W89 215/45R18

פורסם

איזה דגם של דנלופ הוצע ואיזה קיים? מקסס TT?

המחיר על פניו נראה בסדר למידה ולדגם הנ"ל. האם זהו התקציב והוא קשיח? 

אגב, קוד מהירות ועומס שמעניינים הם אלו שמופיעים ברשיון הרכב (אך כנראה תואמים במקרה זה למה שכתבת שעל הצמיגים). 

יש לחץ להחליף מיד ולא לחכות שבועיים לצורך הענין? הרכב נכשל בטסט? 

בשרשורים כאן וכאן מוזכרים מספר דגמים (עבור אותו רכב).

בהודעה כאן וזאת אחריה יש אזכורים למספר אתרים להשוואה מחירים וקניית צמיגים.

פורסם

הוא לא נכשל הוא פשוט לא הלך לטסט כי בבדיקה של המוסך לפני אמרו שהוא לא עובר ככה טסט יש באחד הצמיגים חתך באורך 5 ס"מ וזה לא תקין לנהיגה 

איך אני יודעת מה הדגם שהוצע לי ? אין רק דגם אחד של דנלופ במידות שלי ?
ואכן אלה המידות שכתובות ברשיון הרכב 
אין לי תקציב. הייתי בטוחה שאני לוקחת את הכי איכותי שקיים לרכב שלי 
פשוט רק ב 10.6 מגיעים הצמיגים לארץ..

פורסם (נערך)

את יכולה להעלות תמונה ברורה של החתך? 

אם הוא עמוק, אכן יכול להיות בעייתי, גם במובן הבטיחותי (אבל לא דורש בהכרח החלפה של 4 צמיגים).

לגבי מצב הצמיגים באופן כללי (וגם כאן כמה תמונות שמראות את מצב היובש, תאריך ייצור ועומק החריצים יכולות לעזור להעריך), זה תלוי גם בבוחן והערכה/שימת לב שלו. תוקף הטסט הוא עד סוף החודש הזה? 

כנראה שלארץ אכן מגיע רק ה-MAXX TT, אבל בחו"ל יש עוד אפשרויות, תשאלי את מי שמציע לך אותם, ובאותה נשימה אילו עוד אפשרויות יש להם. 

בכל מקרה לא מדובר באפשרות "הכי טובה" (אבל סבירה, וכאמור בשרשורים שהזכרתי קודם יש עוד דגמים טובים), ולכן שאלתי גם לגבי תקציב (כלומר, בהינתן שאת מחליפה עכשיו 4 צמיגים או אפילו זוג, כמה כסף את מוכנה ויכולה לשלם כעת). 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אי אפשר ליסוע עם הרכב החתך עמוק ואני לא אקח סיכון שהצמיג יתפוצץ בנסיעה מחוץ לעיר 
הרכב כרגע ללא טסט מתחילת החודש אז זה נהיה לחוץ 
במוסך אמרו להחליף את כל ה 4 
הצמיגים הוחלפו לאחרונה במרץ 2019 והם באמת כבר יבשים אני יודעת לזהות 

אם דנלופ לא הכי טוב אז מה כן ? 

פורסם (נערך)

לכל חברה טובה באשר היא (ודנלופ בעקרון כזו) יש דגמים טובים יותר או פחות. 

קישרתי קודם לשרשורים עם דגמים מומלצים אפשריים אחרים וגם אתרים לחיפוש צמיגים. עיינת בהם?

הנה כמה אפשרויות למשל שווי ערך או טובים יותר (לא כולם בהכרח זמינים בארץ/טריים/זולים): 

פאלקן ZE310, הנקוק K127, גודייר אסימטריק 2, קונטיננטל פרימיום-קונטקט 6, מישלין פרימסי 4+, ברידג'סטון טורנזה T005 או RE050 ויש כנראה עוד כמה. 

פורסם (נערך)

לא חייב להיות בדיוק (למעט המידה עצמה, שגם אותה עקרונית אפשר להחליף  אבל ידרוש במקרה זה גם החלפה של החישוקים ואישור מסודר במכון רישוי). 

מותר קוד מהירות גבוה יותר ובלבד שאם מוחלף רק זוג אז שהגבוה יותר יהיה מאחור. בהשוואה לקוד המקורי אין הרבה הבדל ממשי. 

מותר קוד עומס גבוה יותר ובלבד שיהיה זהה בכל ה-4. הנוחות תאורטית עשויה להיפגע מעט (דופן/מבנה מוקשחת יותר של הצמיג). מצד שני, דגמים שונים ממילא עשויים להרגיש אחרת מבחינה זו ואולי לא יהיה משמעותי.

• תוכן חדש...