Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת apple pay לילד בן 13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי שהבן הצעיר צריך להסתובב עם מזומן, מה שדורש משיכה מכספומט ועוד טרחה.

הזמנתי לו כרטיס נטען לילדים, שעקרונית הוא כמו כרטיס אשראי, אבל צריך להטעין לו כסף מהאפליקציה.

אני רוצה להגדיר את הכרטיס באייפון שלו, באפל פיי.

הבעיה שהאופציה לא זמינה. אני מקבל במכשיר שלו הודעה שזה לא מאופשר בהתאם להגדרות החשבון.

גיגלתי את הנושא וראיתי שבאמריקה זה מאופשר רק מגיל 13. הוא בן 13 ויומיים. לא מצאתי התייחסות לגיל מינימלי בישראל.

גם אופציה לשנות את הגיל שלו לא מצאתי. לא בטלפון שלי ולא בשלו. בהגדרות של אפל אנחנו מוגדרים כמשפחה ואני האפוטרופוס.

מישהו נתקל בנושא הזה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מי מנפיק הכרטיס?

כדי שיוכל לפעול בארנק אפל הוא צריך להשתייך למנפיק מהרשימה כאן. צריך לגלול לא מעט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא קשור למנפיק. אני בכלל לא מגיע להכניס פרטי כרטיס.

האופציה של הפעלת אפל פיי על האייפון של הבן חסומה לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עריכה:

מצאתי שהגיל המינימלי בישראל הוא 14...

יצטרך להסתדר עם כרטיס פיזי עוד שנה.

-----

זה אפל קאש, שלא נתמך בישראל בכלל.

בכל אופן, ברור לי שזה בגלל שזה חשבון ילד. השאלה מאיזה גיל אפשר להפעיל את זה לילדים, לפי אפל, בארצות הברית זה 13.

האופציה השנייה היא לשנות את הגיל של הילד בחשבון. פחות מועדף עלי. אבל גם את זה אני לא מוצא איך לעשות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפשר לתת לו קוד למשיכת מזומן בכספומט (בלי כרטיס בכלל)  עד שיגיע לגיל המתאים - אני בטוח שהוא ישמח 🤤

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 25 דקות, adi89 כתב:

כן. מישהו רושם שם שבירר והגיל בישראל הוא 14.

לפני 9 דקות, Michazzz כתב:

אפשר לתת לו קוד למשיכת מזומן בכספומט (בלי כרטיס בכלל)  עד שיגיע לגיל המתאים - אני בטוח שהוא ישמח 🤤

אין פה כספומט בסביבה. והיום מזומן זה כבר נטל. לא מסתובב עם מזומן בכלל...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...