Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 2016 1.2 ידנית vs קליאו 2019 0.9 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ומצטער על החפירות על הרכבים,בסופו של דבר כרגע ננעלתי על 2 רכבי סופר מיני שאני רוצה להסגר עליהם אחרי שפסלתי את השאר ויש החלטה שהיא פתאום הכי קשה לי ולא יודע למה,אולי זה כי היתה לי קליאו 2011 ידנית ואני מאוד אהבתי והיתי מרוצה והבנתי שסטיגמה זאת רק סטיגמה,מקווה שאחרי הפוסט הזה לא אחפור יותר עם התלבטות.

בכל אופן תחשבו שיש 2 לכם אפשרות לקנות את שני הרכבים האילו עם אותו הקילומטר, לשנה,נגיד 85 אלף לקליאו מול 120 אלף של פאביה,מה הייתם בוחרים  והנה ההתלבטות שלי שחשבתי.

יתרוןנותקליאו:שנתון גבוה יותר ופחות קילומטרים,בפנים העיצוב יפה יותר וגם בחוץ,חושב שטיפולים יותר זולים ואחזקה זולה יותר,אפשר להוריד יותר בקלות במחירון במעמד הקניה ולא משנה לי מחירון בהמשך כי אני מאילו שקונים רכב עד שמתפגר ולא רוצה למכור אחרי זה.

חסרונות:מנוע קטן יותר 0.9 טורבו ידני מול 1.2 טורבו ידני ואומרים שיש את האמינות של פולקסווגן בפאביה,וקראתי שמזגן חלש אך הבנתי שב2019 שינו את זה ומעניין עד כמה נכון ועכשיו יותר חזק.

יתרונות פאביה לדעתי:מנוע 1.2 טורבו ידני שחזק יותר משל הקליאו,אמינות שאומרים שיש לה של פולקסווגן,מזגן טוב

חסרונות:בפנים הרמת גימור נראית ממש פשוטה כאילו רכב פשוט משנות ה90,אין מערכת מולטימדיה עם מסך כמו שיש בקליאו,יותר קילומטרים ושנתון נמוך יותר

אשמח לחוות דעתכם המקצועית שתוכל לתת לי פוש אחרון ולהבין ולתרום מהידע שלכם לגבי הטעויות שלי

יצא לי אתמול ללכת ברחוב ולראות את שני הדגמים אחד מול השני ,פרונט מול פרונט ומבחינת מראה אני חושב שברור שקליאו יפה יותר אך המראה לא הכל

תודה

עריכה אחרונה על ידי scott12
פורסם

הפאבים נוחה יותר אך הסלון אכן מרגיש מיושן לעומת הקליאו.

מבחינת אחזקה לא יהיו הבדלים גדולים.

אבל הייתי בוחר בקליאו, צעירה יותר ועם ק״מ נמוך יותר. אבל בעיקר שהסלון מרגיש הרבה יותר מודרני ואיכותי יותר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אבל הייתי בוחר בקליאו, צעירה יותר ועם ק״מ נמוך יותר. אבל בעיקר שהסלון מרגיש הרבה יותר מודרני ואיכותי יותר.

תודה

פורסם (נערך)

צריך לשים לב,  בקליאו 0.9,  כאשר הקילומטראז' מתקרב ל 150 אלף,  שרשרת תזמון עלולה להתפרק,  הדבר מצריך החלפת מנוע קומפלט. 

לכן, עדיפות גדולה למצוא רנו עם קילומטראז' נמוך ככל האפשר, ובמידה ומחזיקים ברכב הזה לטווח ארוך, אולי לבצע תיקון  ( החלפת שרשרת תזמון ומה שמסביב ) בתור מנע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

צריך לשים לב,  בקליאו 0.9,  כאשר הקילומטראז' מתקרב ל 150 אלף,  שרשרת תזמון עלולה להתפרק,  הדבר מצריך החלפת מנוע קומפלט. 

לכן, עדיפות גדולה למצוא רנו עם קילומטראז' נמוך ככל האפשר, ובמידה ומחזיקים ברכב הזה לטווח ארוך, אולי לבצע תיקון  ( החלפת שרשרת תזמון ומה שמסביב ) בתור מנע.

תודה,מתי בערך להחליף את השרשרת?כשאני קונה או בכל טיפול לבדוק את המצב שלה ואז להחליף?

ויש לך מושג אם לפאביה יש שרשרת או רצועה?בדגם של שנת 2016

פורסם (נערך)

בדרך כלל, אין מה לבדוק שרשרת תזמון בקליאו אחרי 70-80 אלף קילומטרים. 

רשמתי לך מתי יש סיכוי לתקלה, בדרך כלל לפני זה קיימים רעשים,  שלא כדאי להתעלם מהם.

זאת המלצה לעתיד, וגם כדאיות לחפש קליאו 0.9 עם קילומטראז' נמוך.

ממה שזכור לי, גם בפאביה מדובר בשרשרת ולא ברצועה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

בדרך כלל, אין מה לבדוק שרשרת תזמון בקליאו אחרי 70-80 אלף קילומטרים. 

רשמתי לך מתי יש סיכוי לתקלה, בדרך כלל לפני זה קיימים רעשים,  שלא כדאי להתעלם מהם.

זאת המלצה לעתיד, וגם כדאיות לחפש קליאו 0.9 עם קילומטראז' נמוך.

ממה שזכור לי, גם בפאביה מדובר בשרשרת ולא ברצועה.

תודה רבה,האמת מצאתי עוד אחת עם 75 אלף קמ וגם 2019 ואולי באמת אלך עליה

תודה

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

למיטב זכרוני ה-1.2 TSI עבר משרשרת לרצועה באזור סוף 2013. לכן 2016 תגיע עם רצועה. זה גם מה שאני רואה ברשת.

בטח קיים פירוט טיפולים בספר רכב.

הבנתי.פשוט המוכר אמר שחושב שיש שרשרת כי לא ראה שהחליפו בטיפולים אצלו ולפניו.חושב עוד סיבה לרדת מהפאביה

פורסם (נערך)

לפי הלינק המצורף, מחליפים את הרצועה אחרי 240 אלף קילומטרים. 

צריך לברר מול היבואן, מה ההנחיות לגבי הרצועה בארץ. כי יכול להיות שלאקלים שלנו ההנחיות שונות. בכל מקרה, זאת לא סיבה לפסול את הרכב.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, vladclar כתב:

לפי הלינק המצורף, מחליפים את הרצועה אחרי 240 אלף קילומטרים. 

צריך לברר מול היבואן, מה ההנחיות לגבי הרצועה בארץ. כי יכול להיות שלאקלים שלנו ההנחיות שונות. בכל מקרה, זאת לא סיבה לפסול את הרכב.

אוקי תודה,קראתי בלינק המצורף לגבי ה240 אך הבנתי שבצריך להחליף כל 120 אלף בפאביה בארץ,אולי אברר עם בעל המוסך שלי,

תודה

עריכה אחרונה על ידי scott12
פורסם
בתאריך 6.4.2024 בשעה 12:14, yulianx כתב:

בתור אחד שמבין בקליאו 0.9,יש מישהי שיש לה קליאו 0.9 שנת 2017 עם 60 אלף קמ שמוכרת תוך 4 חודשים מרגע שקנתה אותו וזה כבר מחשיד אך ממה שהבנתי הוא נסע 12 אלף קמ ב4 חודשים מרגע שהיא קנתה אותו וכבר מוכרת,היית בכלל טורח לבדוק רכב כזה ואם כן כמה להוריד מהמחיר על הנסיעה של 3000 קילומטרים בחודש ?

תודה

פורסם

הקילומטראז' עדיין נמוך מהממוצע, אין לך על מה להוריד באמת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 9 דקות, dorsht כתב:

הקילומטראז' עדיין נמוך מהממוצע, אין לך על מה להוריד באמת.

אפילו שנסעה על מנוע כזה קטן וחלש 3000 קילומטרים בחודש למשך 4 חודשים בעליות של ירושלים?

מצד אחד היא רוצה להוריד אך ורק 700 שקל מתחת למחירון ואני תוהה אם כדאי לשאול עוד שאלות שלא שאלתי כמו שתמיד נראה לי מחשיד שמוכרים רכב תוך 4 חודשים.

פורסם

אין בעיה עם נסיעה של 3 אלף בחודש.

יש היסטורית טיפולים?

דוח סליקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...