Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

עד היום הייתה לי סיאט ארונה מ ליסינג תפעולי(שנגנבה אתמול...),

לקראת בחירת הרכב הבא, כמה שאלות קטנות,

מחפש גיפון קטן-בינוני אך שיהיה קצת מרווח יותר מהסיאט ארונה,

האם דגמים אלה בכלל יותר מרוווחים(או שזה ממש דומה)  : סקודה קאמיק/פיגו 2008/אופל מוקה ???

האם יונדאי קונה יותר מרווח?

במידה ולא נראה לי זה עובר לדגמים כמו :

שברולט טראקס/צרי fx/סיאט אטקה/קיה סלטוס,(שקצת נראים לי ארוכים...)

בקיצור מי מבין כול אלה מרווח יותר מהארונה ומומלץ? או שיש המלצה למשהו אחר בסדר גודל דומה(עד 160 א"ש, לא חשמלי),

זוג+ילדה, חשוב בטיחות, איבזור(גם בדגם בסיסי של ליסינג), נוחות ברכב ובנסיעה, ושלא יהיה "עגלה",

פחות חשוב צריכת דלק.

בתודה מראש!

ערן

עריכה אחרונה על ידי ערןמ
פורסם

יונדאי קונה החדש אכן יותר מרווח מהארונה/2008/קאמיק/מוקה.

(הישן בסדר-גודל שלהם, ואפילו קצת יותר צפוף מאחור).

אם עדיין יש בליסינג, שווה לבקש נסיעת-מבחן.

הקאמיק מקביל לארונה בסדר-גודל. גם שווה לבדוק.

בדרגה הבאה, אכן הרכבים יותר גדולים. מהם הייתי לוקח את הסיאט אטקה.

השברולט גם טוב, ומרווח מהאטקה (אם יש לך צורך. לטעמי, האטקה יספיק בהחלט לשלושתכם).

גם במקרה הזה, הייתי מבקש נסיעות-מבחן מחברת הליסינג (דרך קצין הרכב) ,כדי לדעת מה הכי מתאים.

בהצלחה

פורסם

הקאמיק מרווחת מהארונה ומספקת מרחב עדיף לנוסעים ע"ח תא מטען מעט קטן יותר. היא גם עדיפה מבחינת איכות נסיעה ואבזור בטיחות. 

פורסם

היי,

תודה רבה לעונים!

הסוזוקי S-cross : מקצת בירורים פחות נראה לי, נראה מיושן ופחות בטיחותי(כ 155 א"ש),

הסקודה קאמיק מקצת בירורים נראית לי דומה/בסדר גודל של הארונה(הן גם "אחיות" לא?!),

מה שמשאיר אותי עם(הכול דגם בסיס/ליסינג) :

יונדאי קונה(כ 150 א"ש) : סה"כ נראית טוב, המנוע הקטן 1.0 - סביר? האמת הבוקר ראיתי מישהו עם כזו חדשה ומתברר שהחליף מסיאט ארונה - אמר שיותר מרווח מהארונה, ובסה"כ ממש מרוצה!

שברולט טראקס(כ 155 א"ש) סה"כ נראה לא רע, אבל די ארוך...

סיאט אטקה(כ 160 א"ש) : סה"כ נראית גם אופציה טובה!

יש למישהו עוד השגות/המלצות/הצעות???

בתודה מראש!

ערן

פורסם

אתה צריך להחליט האם אתה מעדיף סופרמיני גבוהה - כגון ארונה או קאמיק, או משפחתית מוגבהת, כמו הקארוק, האטקה או הקונה. מדובר בהפרש בסדר גודל של כ-20 ס״מ באורך הכולל ושל סביב 30,000 ש״ח במחיר. אז מצד אחד יהיו יותר מרווחות, מצד שני יותר יקרות, ואם אתה צריך לממן עוד 30 אש״ח עליך לבדוק את ההשפעה על חשבון הבנק שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.3.2024 בשעה 10:10, סוזו כתב:

הייתי ממליץ לך על הסוזוקי S-cross 

רכב מרווח מאוד ולא חלש ונראה לי שהוא בתקציב שלך

הסוזוקי רכב בן עשור (עם הרבה מתיחות פנים, אבל הבסיס עתיק), לא נוח ולא מצדיק מחיר כזה גבוה

הקאמיק והארונה הן "בנות דודות", אבל בסיס הגלגלים של הקאמיק ארוך יותר אפילו מזה שבאטקה או בקארוק! (265 ס"מ) - כך ששורת המושבים האחורית מרווחת יותר מזו שבארונה.

אתה צריך לבדוק פיסית האם תא המטען של הקאמיק מספיק לצרכים שלך.

הקאמיק רכב נהדר ואיכותי, לאחרונה הוא עבר מתיחת פנים במסגרתה יש בקרת שטח מת כבר בגרסת הליסינג (אבל מצלמת הרוורס ירדה מהמםרט, אך ניתן להוסיפה ללא בעיה).

הקטנה מרווחת והיא כמעט בגודל של הטוסון ומציעה תא נוסעים מאוד הייטקי.

יחידת ההנעה שלה גם בגרסת 1.0 תספיק לתוואי מישורי לחא בעיות וגם בתוואי הררי מציעה ביצועים סבירים.

העראקס מרשימה על הנייר, אבל בגרסת הליסינג היא די ערומה.

האטקה היא בהחלט אופציה טובה ומציעה מרווח מפתיע במושב האחורי ותא מטען גדול.

היא בליגה מעל כולם למרות שהיא כבר ותיקה. החיסרון העיקרי שלה בעיניי הוא מערכת המולטימדיה שלא מספיק איכותית, אך עדיין טובה מרוב המערכות.

אני הייתי מתמקד בעיקר בין הקאמיק לאטקה.

אני התלבטתי ביניהן (אצלי כרכב ליסינג מהעבודה) ובחרתי באטקה בעיקר בגלל מנוע ה'1.5 ליטר החסק משמעותית מה- 1.0 ליטר בקאמיק בדגם הליסינג.

לפני האטקה היתה לי אוקטביה 1.5 ולכן היה לי קשה לחזור למנוע 1.0 כשתואי הנסיעות שלי הררי והתרגלתי לכוח של יחידת ההנעה.

• תוכן חדש...