Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, mcaspi כתב:

אין זמן לזה ולדברים אחרים, ולכן מאבדים לקוחות בגלל בקשות פשוטות. לבריאות אם יש להם יותר מדי לקוחות והכנסות.

גבר מה ההגיון בלעשות נסיעת מבחן אחרי שהחלפת פילטר ותושבת

פורסם

לא מבין איך פילטר נכנס לפה.

בנוגע לתושבת, תקלות תמיד יכולות לקרות, וכלל בסיסי בתיקונים הוא שאתה בודק עבודה בסיום, גם כדי שלקוח לא יעזוב אותך במקרה של פאשלה. לעשות נסיעת מבחן כי ראה מה יכול לקרות: "לאחר סיום העבודה כאשר לקחתי רכב כדי לנסוע לעבודה בכיכר הראשון גליתי שאוטו משקשק וצורח תצילו תצילו". זה בקטנה.

• אהבתי 1
פורסם

מניסיון רון(ממוסך רון) לוקח את הרכב לסיבוב לפני הטיפול השנתי כדי לוודא שאין משהו חריג, הרי יש דברים שלא ניתן לגלות חד משמעית מהסתכלות על החלקים עם כל הניסיון שיש למכונאי.

לדעתי זה נותן לו ערך מוסף ואקסטרה מקצועיות. אם לא בוצעה החלפה של חלקים מעבר לטיפול שנתי אז הוא לא מבצע נסיעה לאחר הטיפול. אאלט לאחר החלפת תושבות הוא כן עשה נסיעה קצרה.

מכונאי קודם שהייתי אצלו והיה עובד לבד כך שלא יכל לעשות סיבובים עם הרכב היה אומר לי קבוע לעשות סיבוב של 1-2 ק"מ מסביב למוסך ולחזור להגיד שהכל תקין.

• אהבתי 1
פורסם

גיסי שם את הרכב במוסך להחליף גומיה לציריה, והרכב חזר עם עוד 32 ק"מ על השעון רכב והמד (הקטנצ'יק שמאפסים כל תדלוק וכדו') היה מאופס 

ששאלתי אותו למה הוא היה צריך ליסוע 32 ק"מ ועוד לאפס את המודד

הוא חרטט שהוא היה צריך לפרק את המצבר כדי להגיע לגומיה ולסוע כדי לוודאות שהיא יושבת טוב

ואם אני לא סומך על העבודה שלו שאני יחפש מוסכניק אחר... אמרתי לו זה הדבר ההגיוני הראשון שאני שומע ממך להיום 

פורסם
לפני 3 שעות, shlomiko כתב:

גיסי שם את הרכב במוסך להחליף גומיה לציריה, והרכב חזר עם עוד 32 ק"מ על השעון רכב והמד (הקטנצ'יק שמאפסים כל תדלוק וכדו') היה מאופס 

ששאלתי אותו למה הוא היה צריך ליסוע 32 ק"מ ועוד לאפס את המודד

הוא חרטט שהוא היה צריך לפרק את המצבר כדי להגיע לגומיה ולסוע כדי לוודאות שהיא יושבת טוב

ואם אני לא סומך על העבודה שלו שאני יחפש מוסכניק אחר... אמרתי לו זה הדבר ההגיוני הראשון שאני שומע ממך להיום 

טוב שלא לקח את הרכב לנסיעה צפונה להורים וחזרה כדי לבדוק איך הוא מתנהג בכביש 6 על 150 קמש

• מצחיק 1
פורסם
לפני 11 שעות, mcaspi כתב:

לא מבין איך פילטר נכנס לפה.

בנוגע לתושבת, תקלות תמיד יכולות לקרות, וכלל בסיסי בתיקונים הוא שאתה בודק עבודה בסיום, גם כדי שלקוח לא יעזוב אותך במקרה של פאשלה. לעשות נסיעת מבחן כי ראה מה יכול לקרות: "לאחר סיום העבודה כאשר לקחתי רכב כדי לנסוע לעבודה בכיכר הראשון גליתי שאוטו משקשק וצורח תצילו תצילו". זה בקטנה.

בוא תסביר לי בבקשה מה יכול לקרות אחרי שאתה מחליף תושבת ומחזק אותה עם אקדח אוויר

פורסם
לפני 5 שעות, CiUiK כתב:

בוא תסביר לי בבקשה מה יכול לקרות אחרי שאתה מחליף תושבת ומחזק אותה עם אקדח אוויר

tאולי התושבת לא יושבת כמו שצריך, ונסיעת מבחן תגלה את זה ?

פורסם
לפני שעתיים, IsraCar כתב:

tאולי התושבת לא יושבת כמו שצריך, ונסיעת מבחן תגלה את זה ?

עין מנוסה מינוס תראה אם היא יושבת טוב או לא

אבל מה אני מבין עזוב אותך, סתם מדבר שטויות פה בפורום😉 שמור על עצמך תהיה בריא

• תוכן חדש...