Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שלחו לי דואר רשום מאיזה ארגון שלא ניתן ליצור קשר עם בנאדם נורמלי שם. עוד אין לי מספר מעקב אבל אקבל אותו ביום שלישי. 

ברגע שאקבל אותו האם אוכל אני לזרז את קבלתו על ידי שירות כל שהוא בתשלום למרות שאני לא השולח אלא המקבל? 

האם אוכל ל אם איסוף עצמי? למישהו יש ניסיון עם זה? 

ניסיתי ליצור קשר עם דואר ישראל אבל זה היה ממש חסר תועלת והנציגה לא הבינה מה אני רוצה. 

אשמח לעצה מניסיון. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הניסוח שלך לא ברור, ״ברגע שאקבל אותו האם אוכל אני לזרז את קבלתו״?

אתה שואל האם ניתן לזרז את הדואר שיטפלו בו בעדיפות כדי שיגיע אליך מהר יותר? לא ידוע לי על שירות כזה עבור המקבל, ויהיה יותר פרודוקטיבי לנסות לדבר עם אלביס מאשר עם הדואר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

ברגע שאקבל את מספר המעקב, האם אוכל לקבל יותר מהר את המכתב?

שירות כל שהוא, כולל בתשלום, או לחלופין איסוף עצמי שלי במקום לחכות לדוורים. מכירים אפשרות כזו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

במקרה עמית שלי לעבודה נשוי לבכירה יחסית בדואר. אפילו עובדי דואר לא יכולים/מצליחים לזרז טיפול בדואר שלהם.

שכח מזה...

• מבאס 1
:turn-l:
פורסם

תודה רבה 

הנחתי שיש שירות כמו דואר 24 נגיד שאפשר לשלם ולשלוח מהר מצד המקבל, אבל שאני הנמען גם. נו טוב נמתין בסבלנות. 

פורסם

קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך משהו דחוף, ביקשתי לא לשלוח בדואר

אלא איסוף ע"י שליח. במקרה שלי אני הייתי השליח...

אבל זה רק מראש ולא בדיעבד, וכמובן כשיש עם מי לדבר. אחרת אתה נתון בידי הצב(י).

פורסם (נערך)

ביקשתי. התעלמו באלגנטיות. ביקשתי שוב, שלחו בדואר. היום התקשרו ולא הבינו למה ביקשתי לבוא בעצמי אם כבר שלחו את זה בדואר. ויתרתי על הויכוח ואיחלתי שבוע טוב. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

תודה רבה 

הנחתי שיש שירות כמו דואר 24 נגיד שאפשר לשלם ולשלוח מהר מצד המקבל, אבל שאני הנמען גם. נו טוב נמתין בסבלנות. 

דואר 24 נשלח מראש בחבילה נפרדת.

מטופל בפס אחר למיטב ידעתי.

• רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...