Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפלאפון צריך לאפשר את זה גם באתר / דרך מוקד השירות - בפרט אם מדובר בחבילה ישנה. 

לפני כשעה, Camaro 92 כתב:

ספר קצת בבקשה כיצד התבצע תהליך הניוד וכמה זמן לקח כל הסיפור?

אישית ניידתי esim, דרך המוקד הטלפוני (רציתי לנייד כמה קווים).

לאחר הבחירה של החבילה, קיבלתי קוד QR למייל / סמס.

הגדרתי במכשיר ורק לאחר מכן הנציגה התחילה בתהליך הניוד.

כל הסיפור לקח 15-20 דקות.

כמובן שבמוקד המכירות אמרו שיש תמיכה ב volte, רק אחרי מעבר לתמיכה הודו שאין.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

ספר קצת בבקשה כיצד התבצע תהליך הניוד וכמה זמן לקח כל הסיפור?

אני העברתי לפני כשבועיים וחצי את אשתי ושני הילדים מסלקום ל-019.
אספתי 3 סימים מחנות ברעננה בערב - לא ביקשו ממני שום דבר בשביל זה בחנות.
ביום שישי בצהריים כשכולם היו בבית התקשרנו לשרות ובצענו את הניוד. לקח בערך 20 דקות עד שהוא התבצע בפועל.

לאשתי לא עבדה הגלישה הסלולרית - נפתר בשיחה של רבע שעה עם התמיכה
הבת גילתה אחרי שבוע בערך שאין לה תמיכה במודם סלולרי - נפתר בצ'אט של כמה דקות עם התמיכה.

עד כה כולם מרוצים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 19.3.2024 בשעה 19:45, motior כתב:

אני העברתי לפני כשבועיים וחצי את אשתי ושני הילדים מסלקום ל-019.
אספתי 3 סימים מחנות ברעננה בערב - לא ביקשו ממני שום דבר בשביל זה בחנות.
ביום שישי בצהריים כשכולם היו בבית התקשרנו לשרות ובצענו את הניוד. לקח בערך 20 דקות עד שהוא התבצע בפועל.

היי

איפה יש ל019 חנות ברעננה? ברשימה שלהם לא מופיע.

פורסם

עברו כבר 10 חודשים מאז אבל זה היה באחוזה 102 בחנות בשם "אופיר אפליקציה"
כעת אני באמת לא רואה אותה באתר שלהם אבל יש שלוש בהוד השרון ואחת בהרצליה

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני הייתי כמה שנים ב WECOM, ניסיתי תקופה 019 אבל לא הייתי מרוצה, הקליטה לא הייתה טובה.

לפני כחודשיים עברתי ל xphone חבילה ב 35 ש"ח (5G) עם 1 ג'יגה גלישה בחול (+ חודש ראשון חינם).

הקליטה בארץ באזור שלי ממש טובה, טסתי לחול ניצלתי את ה 1 ג'יגה וכשנגמרו פניתי לשירות לקוחות בווטסאפ, ענו מאוד מהר וענייני ורכשתי עוד 1 ג'יגה גלישה בחו"ל ב 10 ש"ח.

בקיצור - ממליץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתאריך 6.1.2025 בשעה 21:39, `Infinity כתב:

אני הייתי כמה שנים ב WECOM, ניסיתי תקופה 019 אבל לא הייתי מרוצה, הקליטה לא הייתה טובה.

לפני כחודשיים עברתי ל xphone חבילה ב 35 ש"ח (5G) עם 1 ג'יגה גלישה בחול (+ חודש ראשון חינם).

הקליטה בארץ באזור שלי ממש טובה, טסתי לחול ניצלתי את ה 1 ג'יגה וכשנגמרו פניתי לשירות לקוחות בווטסאפ, ענו מאוד מהר וענייני ורכשתי עוד 1 ג'יגה גלישה בחו"ל ב 10 ש"ח.

בקיצור - ממליץ.

יודע על איזה רשת XPHONE  רוכבים? לא מצאתי באתר שלהם. שוקל להעביר את הילדים בתור התחלה ,נימאס לי כל שנה להתחיל משא ומתן עם חברת פלאפון. כמעט מכפילים לי השנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי עם 2 מספרים ב- WE4G שלאחרונה הפכו ל- WECOM מאז 2018.

לפני כחצי שנה ראיתי את המבצע בל 019 עם דור 5 בנפח בסיסי של 50GB ב- 27 שקלים והחלטתי להעביר את המספר הראשי כדי להנות מדור 5.

התחברתי תוך יומיים דרך מסלול ה- Esim ורוב הזמן הכל בסדר. אבל שמתי לב שבמקומות בשכונה שעוד איכשהו הייתה בהם קליטה, עכשיו אין בכלל.

לפעמים מראה לי G והאינטרנט בקושי מגיב, לפעמים מקבל 5G בכל הכח. בערים הגדולות מדדתי מהירויות הורדה והעלאה מכובדות מאוד ברשת 5G.

כנראה שפשוט אין מספיק כיסוי.

את המספר השני השארתי ב- WECOM כי הסים שלו נמצא במודם סלולרי של המצלמות ברכב, הוא לא  תומך 5G.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 38 דקות, o_prime כתב:

הקליטה עם 019 לא משהו. חיפשתי משהו אחר אבל אין במחיר של 20₪ בחודש. אוהד

תלוי איפה גר/עובד. אני במסלול של ערים גדולות בעיקר, קליטה מלאה. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 43 דקות, Pavlik כתב:

אני הייתי עם 2 מספרים ב- WE4G שלאחרונה הפכו ל- WECOM מאז 2018.

שים לב לחיוב החודשי שלך, להבנתי WECOM מעלה את המחירים בצורה חריגה. קראתי על זה משהו בחדשות היום, עלייה של סביב 16% ב"חבילה במחיר לכל החיים". 

ועל זה נאמר: 

"חח, מחיר לכל החיים, למה מי מת."

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

בתחילת דצמבר העברתי 3 מכשירים ל019. אספתי 3 סימים מחנות ליד הבית התחברות תוך כמה ד' עם נציג , מחיר פצצה 26.90 ל5G רק התמורה קטסטרופה.

המון בעיות קליטה (גר בפ"ת עובד בת"א) וגם כשיש קליטה אין אינטרנט סלולרי. יוצאים ממעלית או חניון בלי קליטה ואז 20 דק' עד שמוצא רשת הטלפון מנותק.

כשכן יש קליטה מופיע 5G אבל הטלפון מקבל בקושי 5MB מהירות.

החליפו לי אנטנות מפרטנר לפלאפון ולהפך כמה פעמים זה פשוט לא עזר.

הייתי חושב אולי הטלפון לא תקין אבל זה ב-3 המכשירים.

שבוע שעבר נשברתי עברנו לגולן טלקום ממש עולם אחר הכל טס ועם קליטה מלאה 5G בכל מקום.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

שים לב לחיוב החודשי שלך, להבנתי WECOM מעלה את המחירים בצורה חריגה. קראתי על זה משהו בחדשות היום, עלייה של סביב 16% ב"חבילה במחיר לכל החיים". 

ועל זה נאמר: 

"חח, מחיר לכל החיים, למה מי מת."

גרמת לי לבדוק חיוב אחרון, המחיר לא זז  בשקל כבר 6.5 שנים, אבל יש הודעה:

"לקוח/ה יקר/ה, לאור עליות המדד בשנים באחרונות ועליית המע״מ הצפויה, הרינו להודיעך כי מחיר החבילה עבור מנוי הנ"ל
צפוי להתעדכן החל מתאריך 01/02/2025 מ- 29 ש"ח (כולל מע"מ) ל- 33.7 ש"ח (כולל מע"מ). כאמור, עדכון המחיר המתואר
יחל בגין התשלום על שירותים שנצרכו בחודש פברואר .2025 יתר תנאי ההתקשרות יישארו כפי שהיו. בברכה Wecom"

דווקא מ- 019 קיבלתי הודעה שלמרות עליות המדד והמע"מ, המחיר לא משתנה ונשאר 26.90.

אבל כמו ש- @TZR84 כתב, אני שם לב שהרבה פעמים ה- 5G הוא רק למראית עין, הרבה פעמים מהירות הגלישה בפועל היא של 3G בימי הזוהר שלו, כשלהוריד על 2Mbps דרך הסלולר נחשב לטירוף. 

רוב הזמן אני מסתדר, אבל מתלבט אם לנייד אולי את הקווים למקום אחר, לא הכל זה רק המחיר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני שעתיים, TZR84 כתב:

בתחילת דצמבר העברתי 3 מכשירים ל019. אספתי 3 סימים מחנות ליד הבית התחברות תוך כמה ד' עם נציג , מחיר פצצה 26.90 ל5G רק התמורה קטסטרופה.

המון בעיות קליטה (גר בפ"ת עובד בת"א) וגם כשיש קליטה אין אינטרנט סלולרי. יוצאים ממעלית או חניון בלי קליטה ואז 20 דק' עד שמוצא רשת הטלפון מנותק.

כשכן יש קליטה מופיע 5G אבל הטלפון מקבל בקושי 5MB מהירות.

החליפו לי אנטנות מפרטנר לפלאפון ולהפך כמה פעמים זה פשוט לא עזר.

הייתי חושב אולי הטלפון לא תקין אבל זה ב-3 המכשירים.

שבוע שעבר נשברתי עברנו לגולן טלקום ממש עולם אחר הכל טס ועם קליטה מלאה 5G בכל מקום.

מבאס מה שאתה מתאר. מישהו פה ברמי לוי תקשורת ויכול לחוות דעה? הם על התשתית של פלאפון שעובדת סבבה אצלנו .

• תוכן חדש...