Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חמפש לקנות רכב זול עם בקרת שיוט חכמה \ אדפטיבית ומערכת לשמירה על הנתיב, התקציב שלי הוא עד 80 אלף, אבל אם יש רכבים שעולים קצת יותר אז גם אשמח לדעת.

משום מה אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא כמו שצריך רכב שעונה לדרישות האלו

פורסם

יונדאי איוניק משמעותית טובה יותר מהאלנטרה, בכל פרמטר. 

יש לי איוניק, והיתה לי אלנטרה לכמה ימים בודדים (שהיו יותר מדי). 

האיוניק יותר חזקה, יותר חסכונית, יותר נעימה לנהיגה, תא מטען טוב יותר. 

פורסם

לאלנטרה יתרון של יחידת העה פשוטה ואמינה - מנוע 1.6 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית.

חוץ מיחידת ההנעה האמינה - לאיוניק עדיפות בכל פרמטר

פורסם (נערך)

יש לנו 2 איוניק בבית, ועוד 2 של חברים. 

כולן ללא בעיות. 

אחת עשתה עכשיו 125,000 ק"מ

השנייה 196,000 ק"מ

השלישית 223,000 ק"מ 

הרביעית 240,000 ק"מ. 

הארכת אחריות מתבצעת פעם בשנה או כל טיפול, עולה בסביבות 500 ש"ח. 

כאשר הק"מ חצה את 150,000 ק"מ או יותר מ 8 שנים על הכביש, המוקדם מביניהם. 

איוניק מטופלת בזמן, וע"י מורשה תביא נחת לבעלים. 

הבעיות היחידות שהיו:

מולטימדיה עשתה בעיות - עדכון גרסה פתר את זה. 

חלון לא נסגר, טריקת הדלק בעוצמת סידרה את זה (טריק ידוע). 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם

קורולה היברידית מ-2019 (סדאן או סטיישן) יש בתקציב הזה. אפשר אולי אפילו 2020. בתקציב הזה הרוב יהיו יוצאות ליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה!

מאיזה שנה באיוניק יש את המערכות האלה?

יש הבדל בין השנים והדגמים לאיך שהמערכות עובדות? נניח יש הבדל בקורולה 2019 לבין הקורולה 2022 או שבסוף זה אותה מערכת והיא עובדת אותו דבר?

ואפשר לסמוך על המערכות האלה? אני יכול לעלות נניח על כביש 6 או 4 ולסוע ככה לעבודה?

פורסם

מערכות הבטיחות האקטיביות קיימות בנירו ובאיוניק בכל הגרסאות. החל מתחילת השיווק בארץ.

הדגם המאובזר של האיוניק מצוייד גם בבקרת רכב בשטח מת.

האיוניק עברה מתיחת פנים ב-2019 בה שודרגה מערכת המולטימדיה למקורית עם שיקוף AA/CP.

גם בקרת השיוט האדפטיבית כוללת פונקצית זחילה בפקק בזכות השילוב עם בלם יד חשמלי שנוסף במתיחת הפנים.

• תוכן חדש...