Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.1.2024 בשעה 17:12, guya72 כתב:

אני מצטרף להמלצה לפנות לעירייה. אני מניח כי מדובר בעיריית ת"א -> אם כן, אז ניתן לבצע זאת דרך אתר האינטרנט שלהם (בכדי לחסוך לך, צירפתי קישור לאתר שלהם). ואם טעיתי - אז מתנצל.. :-) 

תגיש ערעור. תציין כי אתה חושב כי מדובר בטעות הקלדה במספר רכב.

אני מאמין כי הם יבדקו את הצילום של הפקח (לרוב הוא מצלם את העבירה כולל מספר רישוי רכב).

אם הפקח טעה בהקלדה - יבטלו את הדוח.

אם הפקח לא טעה בהקלדה, ונהג אחר בעל רכב עם המספר הנ"ל שם את הדוח על השמשה שלך - אז הוא יקבל אותו מתנה בדואר...

https://www5.tel-aviv.gov.il/TlvFormCollection/TlvAgds/AgdshRequest/Default.aspx

עדיף לפנות לעירייה בכל מקרה- בעוד חצי שנה/שנה הם יבדקו את פרטי הדוח וייראו שהוזן מספר רכב שגוי- ויישלחו אליך דרישה לתשלום (לא הייתי מסתמך על כך שהפקיד שיטפל בעניין יבדוק אם הרכב שלך מורשה לחנות באותו המקום- זו כבר הגדלת ראש של הפקיד ולא סביר שייקרה) 

פורסם
לפני שעתיים, yeonatanh כתב:

עדיף לפנות לעירייה בכל מקרה- בעוד חצי שנה/שנה הם יבדקו את פרטי הדוח וייראו שהוזן מספר רכב שגוי- ויישלחו אליך דרישה לתשלום (לא הייתי מסתמך על כך שהפקיד שיטפל בעניין יבדוק אם הרכב שלך מורשה לחנות באותו המקום- זו כבר הגדלת ראש של הפקיד ולא סביר שייקרה) 

אך הם ישלחו אלי אין להם פרטים שלי בדוח הזה

פורסם

הא איזה אהבל אני. לא חשבתי על זה 

אבל אין סיכוי שהוא יחליף מספר וישלח במקומות שהעברה היא אסור לחנות ״לסוג רכב הזה״  פעם זה תו חניה פעם זה רכב נכה 

אין לי כוח ללכת לעריה אבל אם אני יעבור שם בזמן פנוי אני יגש אליהם 

פורסם

בניגוד לרוב המגיבים, אני לא הייתי פונה לעירייה. שיחליפו את הטמבל. לא עובד אצלם.

אם יגיע דוח אליך, פנה אז  לעירייה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, tinoki כתב:

בניגוד לרוב המגיבים, אני לא הייתי פונה לעירייה. שיחליפו את הטמבל. לא עובד אצלם.

הבעיה לא העיריה, אלא הבעלים התמים של הרכב שנרשם בטעות, שיקבל את הדו״ח הביתה ולא יוכל להוכיח שזה לא הוא.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
בתאריך 7.2.2024 בשעה 09:13, Be roo כתב:

הבעיה לא העיריה, אלא הבעלים התמים של הרכב שנרשם בטעות, שיקבל את הדו״ח הביתה ולא יוכל להוכיח שזה לא הוא.

הבעלים של הרכב השגוי יכול להיכנס לאתר של העירייה ולראות שם את הפרטים של הרכב -ואז להבין שלא מדובר ברכב שלו -אחרי שהוא יעביר את העניין הלאה לעירייה הם יחזרו אל פותח השרשור וכנל כמו שרשמתי למעלה  

אם פות"ש יודע עכשיו על העניין הכי פשוט להציף את העניין באתר של הרשות המקומית -זה קרה גם לי בעבר ופנייה מהירה חסכה את הטרטור לכל הצדדים 

פורסם
לפני כשעה, yeonatanh כתב:

ולראות שם את הפרטים של הרכב

זה בהנחה שיש צילום או שיתר פרטי הרכב שונים (קורה לא מעט שהפספוס הוא קטן ומדובר בשני רכבים מאותו דגם וצבע)

• תוכן חדש...