Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלקת חריגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני כחודש יונדאי i25 שנת 2017

ושמתי לב למשהו מוזר בצריכת הדלק 

הגיוני שיורד לי מהמד של הקילומטרים 5 קילומטר ב5 דקות של עמידה במקום?

פורסם

צריכת דלק בסרק היא בקירוב ליטר לשעה. כלומר, ב-5 דקות אתה אמור לבזבז בערך 0.1 ליטר, שזה אמור להספיק ל-1-2 ק"מ. אז 5 ק"מ זה קצת הרבה, אבל אין לך מה להילחץ מזה, המדידות שמחשב הדרך עושה כדי להעריך את המרחק גם לא מדויקות, וגם תלויות בעוד גורמים, ובדרך כלל מחושב על סמך הנסיעה ב-30 הדקות האחרונות ולא ב-5 הדקות האחרונות. כלומר, אם נסעת עכשיו בפקקים כך שצריכת הדלק שלך בנקודת זמן זו גבוהה, אז לעמוד במקום בטח לא מוסיף לה, ואז אתה סתם יכול ליפול על הנקודה בה מחשב הדרך מחליט להוריד את הטווח (והוא הרי לא עושה את זה בדיוק של קילומטר בודד, אז הוא מוריד ישר ב-5).

אמ;לק: תמדוד את צריכת הדלק לאורך מיכל שלם, מס' פעמים, ואז תחליט האם יש לך צריכת דלק מוגברת או לא. למדידה של 5 דקות של עמידה במקום אין שום משמעות, בטח לא דרך מחשב ניהול מנוע.

• אהבתי 1
פורסם

תופס רגע טרמפ על השרשור, למה באמת מחשב ניהול מנוע לא מצליח לחשב את הדלק בצורה מדוייקת? הייתי מצפה לדבר כזה כבר מזמן. ואנחנו כבר בשנת 2024

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)

כי צריכת הדלק משתנה בהתאם לתנאי הנהיגה והמחשב לא יכול לנחש אם תיסע 6 או 60 או 160ֶ קמ״ש. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אסביר את עצמי, האם קיימת ברכב כלשהו מערכת המאפשרת לי לדעת כמה ליטר דלק הרכב צרך מלפני יממה, או כמה דלק נשרף במהלך מאה הק”מ האחרונים,

למצער, מערכת אשר תתחיל למנות את הדלק הנצרך מרגע התדלוק, -או מרגע נתון של לחיצה על כפתור כלשהו- ועד עכשיו 

הובנתי? 

למצער number two, האם קיימת מערכת אפטרמרקט כזו?

אבל שסופרת מדוייק.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לשים על צנרת דלק מונה של זרימת הדלק (דומה למד מים של הבית רק קטן יותר ומדויק יותר)

אבל... זה פתח להרבה צרות.

אני אישית לא הייתי עושה את זה או ממליץ לעשות את זה.

• מעניין 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...