Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו פלוס פלאג אין - הסוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד שהנירו פלוס על גירסאותיו השונות אינו הרכב הכי יפה על הכביש, הוא בהחלט היה אחד מהיעילים והשימושיים ביותר.

המרווח הפנימי מעולה, הנסיעה נעימה מאוד, והיעילות של הפלאג אין מרשימה.

אבל זהו. נגמר. אין יותר נירו פלוס פלאג אין, ועוד מעט יגיע @PriceDevil ויספר לנו כמה אלפים ממנו נמכרו ב 2022 ו 2023, וזה המספר הסופי.

אתמול שלחה טלקאר היבואנית הודעה ללקוחותיה שאין יותר נירו פלוס פלאג אין.

ממה שאני מבין יש עדיין מלאי מספק של נירו פלוס EV.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הנירו פלוס היה אחד הדגמים נמכרים ביותר ב-2023 עם 6667 יחידות שהוקלדו עד הבוקר (מס' סופי יהיה בעוד כשבוע שיגמרו ההקלדות של סוף השנה)

בסה"כ עלו על כבישי מאז הוחל השיווק ב-2022  7827 יחידות של נירו פלוס פלאג-אין.

לדעתי תעלה עוד כמות בתחילת 2024 של כלי רכב שנמכרו כבר.

מן הסתם הנירו פלוס בגרסאותיו ההברידית והחשמלית ימשיכו להיות משווקים.

פורסם

ממה שאני רואה בעבודה ובכלל תצפית כללית בכבישים, ה- Plug-In נמכרו בעיקר לחברות ליסינג ובכך החטיאו את המטרה שלהן - מי שקיבל את הרכב בליסינג לא השתמש כמעט (רק כדי לא לומר אף פעם ולא לעצבן את היחיד שכן....) בהיבט הטעינה והנסיעה החשמלית המלאה ובפועל אלו מכוניות היברידיות רגילות, שסוחבות סוללה כבדה מדי ואף פעם לא באמת פועלות בשיא היעילות שלהן.

• אהבתי 4

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
לפני 4 שעות, vadimski כתב:

נירו התחיל כרכב עממי, אפשר  היה להשיג ב-130 אלף גרסת 0 ק"מ בגרסה ההיברידית שלו לפני 3 שנים,https://motodeal.co.il/deals/קיה_נירו_lx/.

עבר 3 שנים והוא עולה 180 חדש אצל היבואן...טירוף...

היה היו מחירים זולים יותר לפני שנת 2022...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאור עליית המס על פלאג-אין זו החלטה די מתבקשת, זו תישאר נישה של שוק היוקרה וגם זה, רק בגלל שכיום יצרני הפרימיום מייצרים המון גרסאות פלאג-אין. 

פורסם

עכשיו שהיבואן של יונדאי החל לשווק את הקונה ההיברידי העדכני,
נראה לי שכבר היגיע הזמן של היבואן לשווק של הרכב קיה נירו ההיברידי
שמשום מה היבואן עדיין לא משווק את הרכב בישראל.

פורסם
לפני 22 שעות, vadimski כתב:

נירו התחיל כרכב עממי, אפשר  היה להשיג ב-130 אלף גרסת 0 ק"מ בגרסה ההיברידית שלו לפני 3 שנים,https://motodeal.co.il/deals/קיה_נירו_lx/.

זכור לי שאפילו לפני כשנה וחצי הפלאג-אין נמכר ב0 ק"מ ב135 אלף. הזוי לגמרי...

פורסם
לפני 23 שעות, vadimski כתב:

זה לא רק נירו, זה עוד הרבה רכבים.

נכון שבחלק מהמקרים הוסיפו אבזור ושיפרו דברים, אבל לרוב לא ברמה שמצדיקה את עליית המחיר.

דרך אגב את הפלאג אין מהדור הנוכחי (לא הפלוס מהדור הקודם) אפשר להשיג במבצעים בסביבות 170-175 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם הנירו הרגילה מודל 10/21 פלאג אין.

בזמנו הרכב עלה 151K, למשתמש ליסינג עם ההאבה של 1000 ש"ח היה לזה היגיון , היום במחיר של 185 של הנירו החדשה תודה ואל תבוא לי בחלום.

אני עושה שימוש בהטענה במשרד, כיוון שאני נהג לוחץ הצריכה המשוקללת היא כ 26 קמ"ל , נהיגה רגועה יותר תביא בקלות צריכה הקרובה ל 30 ק"מל.

טעינה גם בבית (עשיתי את זה תקופה קצרה) מביאה ל כ 34 קמ"ל.

54 ק"מ אשר כביכול מתאפשרים בטעינה מלאה הם בעיקר על הנייר , בפועל לא יותר מ 40 ק"מל , בקיץ מזגן בחורף חימום מורידים טווח משמעותית, המתווה נסיעה שלי משלב עליות וכבישים הררים וגם זה אינו מאפשר חיים קלים לסוללה.

חיסרון גדול - אין סוללה = הרכב עגלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 29.12.2023 בשעה 19:13, vadimski כתב:

הרבה מים זרמו בירקון מאז שנת 2016, גם מבחינת תמחור הרכב (אז) כדגם היברידי ראשון של היצרן שמנסה להעביר אליו בעלי טויוטה פריוס, וגם מבחינת מיסוי בישראל על רכבים כאלו (עליה מ- 20% ל- 55% במס קניה על רכבי פלאג אין). חשוב גם להשוות את המחיר של הנוכחי למחיר של הפלאג אין הקודם שהושק ב- 2018 ב- 160K ש"ח כאשר המיסוי היה 20%.

לפני 19 שעות, Michaelr כתב:

זכור לי שאפילו לפני כשנה וחצי הפלאג-אין נמכר ב0 ק"מ ב135 אלף. הזוי לגמרי...

להערכתי אתה לא זוכר נכון.

לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

אני עם הנירו הרגילה מודל 10/21 פלאג אין.

בזמנו הרכב עלה 151K, למשתמש ליסינג עם ההאבה של 1000 ש"ח היה לזה היגיון , היום במחיר של 185 של הנירו החדשה תודה ואל תבוא לי בחלום.

אני עושה שימוש בהטענה במשרד, כיוון שאני נהג לוחץ הצריכה המשוקללת היא כ 26 קמ"ל , נהיגה רגועה יותר תביא בקלות צריכה הקרובה ל 30 ק"מל.

טעינה גם בבית (עשיתי את זה תקופה קצרה) מביאה ל כ 34 קמ"ל.

54 ק"מ אשר כביכול מתאפשרים בטעינה מלאה הם בעיקר על הנייר , בפועל לא יותר מ 40 ק"מל , בקיץ מזגן בחורף חימום מורידים טווח משמעותית, המתווה נסיעה שלי משלב עליות וכבישים הררים וגם זה אינו מאפשר חיים קלים לסוללה.

חיסרון גדול - אין סוללה = הרכב עגלה.

יש לי במצטבר כ- 70K ק"מ על נירו פלאג אין (דור ראשון לפני ואחרי מתיחת פנים), הצלחתי בלי בעיה להגיע ל- 50 ק"מ טווח חשמלי בתנועה מעורבת באזור מישורי.

ברור שבנסיעה מחוץ לעיר על 100 קמ"ש הטווח מצטמצם.

לגבי "עגלה"....לא מסכים. אחרי שנגמרת הסוללה "הגדולה", הרכב מתפקד כמו רכב היברידי עם מספיק כח.

הבעיה מתחילה כאשר לוחצים מאוד את הרכב ברצף עליות והסוללה "הקטנה" מתרוקנת, אז יש ירידה בביצועים כמו כל רכב היברידי...עד שהסוללה הקטנה נטענת מכח המנוע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...