Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חסכוני ואמין לנסיעות קצרות בעיקר בתוך העיר 

מצאתי מאזדה 2 שנראת ממש לענין הבעיה שזה יד 6 ובעלים קודם שכירות 

אשמח לדעת מה זה אמור ללמד על הרכב 

פורסם

בן כמה הרכב?

האם השכרה או השכרה/החכר (שזה ליסינג)כמה ק"מ?

האם יש תיכוד טיפולים ותיקונים?

האם ישהדו"ח סליקה (במגבלה של תקופת ההשכרה)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לך דו"ח בעלויות (דוח מס 2 באתר משרד התחבורה). אתה מוזמן להעלותו בטשטוש פרטים מזהים. ובאותה הזדמנות גם דוח מס 1.

וחשוב ביותר - דרוש מהבעלים דוח סליקה ביטוחית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניה מהשכרה...
סליחה על השפה הבוטה
האם היית מתחתן עם (בעלת המקצוע העתיק בעולם)?
כי זה מה שרכב השכרה... כולם מז$$$ים אותו, מקבל תחזוקת פח בדר"כ.
לא הייתי מתקרב לרכב שכזה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נראה לי שתיהיה בעיה למצוא מזדה 2 עם יד יותר נמוכה.

זה לא רכב נדיר. ככל שיש יותר ידיים, ככה אתה לא יודע איך טיפלו באוטו.

אם כבר אתה מתפשר על השכרה אז לפחות חפש משהו עם נתונים יותר טובים.

פורסם

כאשר הרכב ישן, זה כבר פחות משנה שלפני 12 שנה היה בהשכרה, אלא חשוב יותר איך הרכב טופל רוב חיו שכבר לא היה בהשכרה.

יד 6 גבוה, אולי מעיד אבל בעיה מסוימת ולכן הרכב נמכר הרבה פעמים,אותי זה היה מרתיע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שעת סיפור - פעם מזמן בשנת 2004 חיפשתי רכב בשביל אבא שלי ז״ל, ומצאתי בחברת באדג׳ט (שאז ישבו בחניון תת קרקעי באחד הבניינים באיזור המסגר \ שונצינו) מזדה דמיו שנת 2002 מהשכרה, עם 65 אלף ק״מ, שמורה מאוד.
לקחתי את הרכב לבדיקה, הכל יצא טוב. אבא קנה את הרכב.
הרכב נמכר בשנת 2015, במצב נסיעה תקין, עם 400 אלף ק״מ (לא זה לא טעות. אבא נסע כל יום לעבודה מנתניה לראש העין), כמעט ללא תקלות לאורך על הדרך. רק טיפולים שוטפים כמו שעון.

היה לי עוד רכב מהשכרה שהחזקתי תקופה קצרה יותר אבל גם היה קנייה טובה.

מסקנה שלי - לבדוק את הרכב לגופו, היסטוריית טיפולים והמצב שלו.

נכון שבשילוב עם יד 6 זה לא נשמע טוב ולך תדע איך כל אחד מששת הבעלים טיפל בו ולך תמצא היסטוריית טיפולים. אבל  for the record  לא הייתי פוסל על הסף רכב עם עבר של השכרה.

פורסם

השאלה היא מה ההפרש בשקלים מאותו הדגם רק יד 01 או 02 עם עבר צנוע יותר.

והאם ההפרש הזה, זה משהו שאתה יכול להוציא על הרכישה.

בדר"כ למי שלא ממש מבין בדגם שהוא רוכש, הייתי ממליץ ללכת על אמצע הטווח הכלכלי של הדגם והשנה.

להתרחק כמו מאש מהטווח הנמוך בלוחות עבור הדגם והשנתון שאתה מחפש.

• תוכן חדש...