Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שהרכב הורד מהכביש  ( טוטל לוסט)

חשבתי על קיה נירו  2018-19 היברידית

( chr נמוכה)

אבל אדם שאני מכיר מוכר את  פיג'ו מסוף 2017

נסועה    25-30 אלף בשנה בעיקר בין עירוני  כולל עליות 

תקציב  עד 100אלף 

רוב הנסיעות רק זוג מבוגר

יש מחלות ידועות  ?

הדגם מומלץ?

קראתי שמיכל אוריאה  יכול להתקלקל 

מה העלות?

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם

מיכל אוריאה זו תקלה שמופיע אצל כולם פחות או יותר, סיכוי טוב שברכב המדובר המיכל כבר הוחלף ואז אפשר לצפות למשהו כמו 100 אלף ק"מ של שקט מהכיוון הזה. 

מחיר החלפת מיכל אוריאה נכון ללפני שנתיים היה כ 5000 ש"ח. אולי עלה מאז.

תקלות נפוצות אחרות - נזילת שמן מאטם בית קאמשאפט (3500 ש"ח), נזילה מבית טרמוסטט (כ 2000 ש"ח), נזילה של מזרק אוריאה ( כ 1500 ש"ח). מחירים של מוסך מורשה פיז'ו.

כל הדברים האלו לרוב לא יופיע לפני 150 אלף ק"מ. לא מדובר במשהו מאוד קריטי וכל עוד אתה מודע לזה שאולי תצטרך לטפל בדברים האלו, והרכב עם ספר טיפולים מסודר, אפשר לקנות. 

• אהבתי 1

פורסם

תודה

לא הוחלף

אז לקחת בחשבון מיכל 

יכול להיות בעיות במנוע  עצמו ?

כמו מערכת הדלק -משאבה ואינג'קטורים,טורבו ומסנן חלקיקים.?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 22.12.2023 בשעה 15:36, Buki כתב:

תודה הרכב מטופל טוב. אבל 2 המוסכים ( מוסך כללי ) שאני מטפל לא ממליצים על צרפתייות  הסטיגמה נשארה.

הנתונים ממש טובים  והמחיר נמוך מהמחירון 

החלקים במורשה לא זולים

2 בולמים עם כריות עלו במוסך חברה 4000 ש"ח 

כנראה שאשאר   עם הסטיגמה   

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם

אהלן

לנו במשפחה רכב בדיוק כזה

אכן מיכל אוריאה הלך - סביבות 5000 שח (המליצו לנו לצרוב את התכנה ולסיים עם הסיפור - בחרנו להתקין מיכל חדש).

הרכב קצת יותר יקר בטיפולים מקוריאני/יפני ממוצע, אבל מעבר לאוריאה לא היתה תקלה נוספת. 

כיפי מאוד לנהיגה. צריך להתרגל להגה הקטן - לא לכולם זה נוח. לטעמי מנוע נהדר - ובמצב ספורט הרכב מאוד מהיר. מנוע הדיזל טיפה יותר 'נוכח' מבחינת צליל וחספוס - אני ממש נהנה מזה.

מערכות בטיחות סבירות, לטעמי יש טובות יותר, אין זחילה בפקקים. 

פנים הרכב מעוצב היטב - שליטה על המיזוג רק מהמולטימדיה ללא כפתורים פיזיים. לי פחות נוח.   

• תוכן חדש...