Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי בליסינג דרך העבודה, שיהיה קבוצה 2.

אני יודע שהרוב בשוק אוטומטיות, אבל אני לא סובל אוטומט (מה לעשות, קצת משוגע... לא אוהב שמשהו אלקטרוני מחליט בשבילי, שלא לדבר על הביצועים וצריכת הדלק) ולכן אני מחפש ידנית.

ביצעתי נסיעת מבחן על המגאן סדאן הידנית ומאוד אהבתי, אבל לצערי בכל חברות הליסינג - אם כבר מסכימים לדבר על הידנית (התגובה הנפוצה שלהם היא "אז למה שלא תיקח קורולה/מזדה 3 וכו'") דורשים עליה מחיר מופרז יחסית לאותו דגם באוטומט - בערך כמו מכונית מנהלים (מזדה 6).

דרך אגב, בבאדג'ט אפילו הסבירו לי שעל הדגם הידני הם לא מקבלים הנחה מהיבואן ולכן מגלגלים את זה עלי - כששאלתי בקרסו הם טענו שלהד"ם והם נותנים אותו מחיר לאוטומט ולידני, ולכן ברור שמישהו כאן משקר.

אי לכך, השאלה מתחלקת לשני חלקים:

א. האם יש רכב משפחתי 1600 ידני אחר בקבוצה 2?

ב. האם מוכרת לכם חברת ליסינג שתתמחר את המגאן הידנית בצורה סבירה (במחיר דומה למזדה 3/סיטרואן C4/ מגאן אוטומט)?

פורסם

חברות הליסינג אינן רוצות שתיקנה ידני, בגלל זה המחיר הגבוהה במיוחד לרכב למרות שהם יקבלו מחיר אפילו נמוך יותר מהיבואן.

ברגע שהם יקנו ידנית הם יתקעו איתה ברגע המכירה, דבר שהם לא מעוניינים בו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תבדוק לגבי קורולה ידנית, בזמנו היתה אופציה לכזו. אופציה נוספת 307 ידנית, סיאט ליאון, ואימפרזה.

האם אתה חייב משפחתית? למה לא לבדוק יאריס TS או 206 ידניות?

אם אתה כבר עולה לקבוצה 4, תבדוק כמה רוצים על B4 ידנית.

גיא

פורסם

אני חייב משפחתית כי יש לי משפחה...

(+ תכניות להרחבה)

יאריס ו 206 קטנות לי מדי.

קבוצה 4 יקרה לי מדי על הנטו (ובכלל לא יאשרו לי)

307 אין ידנית (בדקתי) והקורולה הידנית היא קבוצה 3...

ליאון ואימפרזה... הממ שווה בדיקה.

אני מוכן (מה זה מוכן, רוצה!) לקנות אותה בסוף התקופה מכספי הפרטי.

טוב, אחרי בדיקה מהירה הלאון נפסלה על הסף (לא משפחתית...)

לגבי הסובארו - אני לא מצליח להכנס לדף הדגם של האימפרזה, מישהו מכיר פתרון?

4 הודעות אוחדו להודעה אחת, אין סיבה לפרסם הודעה כל שתי דקות, תחשוב ותפרסם הודעה אחת או תערוך את ההודעה הקיימת (אפשרי רק חצי שעה אחרי השליחה).

פורסם

האימפרזה - לפחות לפי המפרט - אינה בטיחותית - רק 2 כריות אויר, בלי ABS (שלא לדבר על בקרת משיכה), בלי איזופיקס ואפילו בלי ניתוק כרית נוסע. דווקא בNIIHS היא קיבלה ציונים טובים.

למישוה יש נסיון איתה בתאונות (לא עלינו...)

פורסם

אם הבטיחות באמת חשובה לך, ואתה רוצה גיר ידני, קח מגאן ותשלם את ההפרש. 6 כריות אוויר וציון של 5 כוכבי בטיחות.

האימפרזה מגיעה עם ABS.

תבדוק טוב כי ברוב רכבי הליסינג יש נטיה להוריד כמה כריות (וגם ABS לפעמים). במגאן יש את שניהם גם בגרסת הליסינג (האוטומטית לפחות).

ציון בטיחות לא בודקים רק לפי מספר הכריות, אלא במבחן ריסוק, חפש את הציון של האימפרזה בEuro Ncap.

גיא

פורסם

כפי שכבר כתבתי, בדקתי, והאימפרזה קיבלה ציונים טובים ב NIIHS שזה המבחן האמריקאי המקביל ל euroNCAP - מבחן שהיא לא עשתה. (כנראה שסובארו לא מוכרת באירופה?)

בכל מקרה, יש לך תשובה לחלק השני? - אתה מכיר חברת ליסינג שמוכנה לעשות מחיר סביר על המגאן הידנית?

פורסם

אני לא מכיר.

תנסה להתקשר לכמה חברות ליסינג ולשאול, זה יהיה הכי פשוט.

השאלה האם החברה שאתה עובד בה תהיה מוכנה לעבוד עם כמה חברות ליסינג במקביל, אני בספק גדול.

המגאן הידנית היא רכב משובח, תנסה להשיג אותה, לא תתאכזב. תנסה למצוא גם מבחן עליה בYNET, הם בחנו את הידנית, אמרו שהיא זריזה כמו ה2.0, והתלהבו ממנה מאוד. היא גם בטוחה יותר, ונוחה יותר משמעותית מהאימפזה (לצורך השוואה).

גיא

פורסם

טוב, קודם כל תודה.

שנית, הבהרה - אני היחיד בחברה שמקבל ליסינג (חברה קטנה) כך שאין בעיה עם איזו חברה עובדים.

התקשרתי לכמה חברות ליסינג - באדג'ט, אויס, דורנט, ליסקאר, פריים ליס ועוד, אצל כולם היה הפרש משמעותי במחיר בין הידנית לאוטומט. אם אתה מכיר עוד חברות (במיוחד כאלו הוגנות שחשוב להן גם ההרגשה של הלקוח ולא רק כמה אפשר להרויח עליו) אשמח לשמוע.

יש לך קישור לכתבה ב YNET? אני גם מאד התלהבתי מהמגאן, לפחות ממה שניתן להרגיש בנסיעת מבחן (ברכב אוטומטי לצערי, מה שפגע בביצועים כמובן...), ואשתי כמובן התלהבה מתא המטען. גם מהC4 נהניתי (חבל שאין ידנית...) ה 307 והמאזדה 3 לעומת זאת אכזבו אותי קשות.

פורסם
טוב, קודם כל תודה.

שנית, הבהרה - אני היחיד בחברה שמקבל ליסינג (חברה קטנה) כך שאין בעיה עם איזו חברה עובדים.

התקשרתי לכמה חברות ליסינג - באדג'ט, אויס, דורנט, ליסקאר, פריים ליס ועוד, אצל כולם היה הפרש משמעותי במחיר בין הידנית לאוטומט. אם אתה מכיר עוד חברות (במיוחד כאלו הוגנות שחשוב להן גם ההרגשה של הלקוח ולא רק כמה אפשר להרויח עליו) אשמח לשמוע.

יש לך קישור לכתבה ב YNET? אני גם מאד התלהבתי מהמגאן, לפחות ממה שניתן להרגיש בנסיעת מבחן (ברכב אוטומטי לצערי, מה שפגע בביצועים כמובן...), ואשתי כמובן התלהבה מתא המטען. גם מהC4 נהניתי (חבל שאין ידנית...) ה 307 והמאזדה 3 לעומת זאת אכזבו אותי קשות.

אם אתה היחיד בחברה שעומד לקבל רכב אולי תשכנע אותם לותר על אופציית הליסינג ופשוט לנהוג כמו פעם... לרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...