Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול ואמין עד 50 אלף גג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב ובשורות טובות לכולם,

לאחרונה מכרתי פיקנטו חדשה שהייתה ברשותי (אין לי צורך ברכב יחסית יקר, אני בחור צעיר, שוטר והעדפתי לחסוך את הכסף),

אני לאחרונה מחפש רכב,

הדרישות:

1. אמינות.

2. צריכת דלק.

3. שיהיה יחסית נוח ומרווח (לא כמו הפיקנטו) ואם אפשר שיהיה מאובזר זה יהיה בונוס ענק (גג, מסך וכו').

הנסיעות שלי - בערך 60 - 70 ק"מ יומי.

לציין, מאוד חשובה לי האמינות, מפחיד אותי לרכוש רכב עם 100-120 אלף קילומטר, כפי שציינתי אני שוטר, במיוחד בתקופה הנ"ל, חייב להיות זמין לכל נסיעה, מחפש שקט מבחינת האמינות.

שקלתי לחפש רכב דיזל אפילו, מונית לשעבר, כגון רנו גרנד קופה, אך המחירים גבוהים.

אשמח לקבל המלצה לרכבים.

איך הבלנו? ראיתי כמה שנת 2017 עם 70 אלף קילומטר, משמע עוד כשנה יהיו 100 אלף קילומטר אצלי, רכב אמין?

הרכב ישמש אותי לטווח של 3 שנים.

תודה.

תקציב 50 אלף, ללא אפשרות להוספה.

עריכה אחרונה על ידי Subie
פורסם

מבחינת מרווח אתה צריך מרווח מאחור או תא מטען גדול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש סנדרו סטפווי 

מרווחת יחסית לסגמנט 

יש בנזין 0.9/1.2 לך על ה0.9

או דיזל יותר נדירות מעט יותר יקרות אבל סופר אמינות 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה לכולם, מבחינת מרווח, לא חייב רכב ענק, אבל לא מיני, סופר מיני ומעלה יתקבל.

הסנדרו מפחידה אותי בגלל שזה דאציה ואני לא חובב המותג.

הפורטה בתקציב הנל עם 160 אלף קילומטר ביד 2..

יש עוד המלצות?

לזכור זה רכב שיסע ואמינות חשובה לי מאוד.

שאלה, יכול ליפול לי דיל על לקסוס IS300H שנת 2014, עם 160 אלף קילומטר בערך, סוללה עם אחריות מטופלת, חבר של מכר שלי, משיחות ובדיקות ברשת, זה רכב ש 160 אלף קילומטר זה לא משהו רציני בעבורו, אם יש אחריות על הסוללה, אנשים ממליצים לקנות, למישהו יש חוות דעת יותר מעמיקה, הרכב יסע בערך 3 שנים, מעריך שסביבות 150 אלף קילומטר במהלך ה3 שנים האלה.

עריכה אחרונה על ידי Subie
פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, חסכונית, אמינה ומרווחת, לא זריזה כמו המתחרות בעלי מנוע טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...