Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויווטה קורולה 1994.

אין לי תביעות מכל סוג שהוא.

אני מבוטח בביטוח ישיר 22 שנה.

הם הודיעו לי שהם לא רוצים לבטח את האוטו.

מה אני עושה?

פורסם

עקרונית, ככל שהרכב ישן יותר מבחינתם כל פיפס הוא טוטאל לוס. ברכב כזה ישן, למה שתרצה לעשות ביטוח מקיף ואני מניח שעל זה אתה מדבר ולא על חובה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, yuvk כתב:

אתה מדבר על ביטוח מקיף? כמה שילמת בשנה שעברה?

אני מדבר על צד ג וחובה.

בערך שילמתי כ-2600 הכל.

לפני כשעה, netanel1014 כתב:

תיקח מהם את העבר הביטוחי ותפנה לחברות אחרות.

האם יש חברות שמוכנים לבטח רכבים ישנים?

פורסם

המפקח על הביטוח נתן לחברות סוג של יד חופשית בשנה האחרונה והן כנראה עושות מה שבא להן. לא יודע מה הבעיה של החברה המדוברת, אפשר להגיש תלונה למפקח אך כנראה שהוא לא יעשה דבר, בתכלס יש עוד המון חברות או טלפון לאיזה סוכן ואני בטוח שתוכל למצוא צד ג' במחיר סביר. לאחרונה אני שומע על המון סרובים של חברה זו או אחרת לבטח נהג מסוים, רכב מסוים ועוד. אבירי השוק החופשי יאמרו שהכל טוב וכך זה צריך להיות, אבל חברות שקיבלו לנהל את הפנסיה שלנו, יכולות להפסיד קצת על ביטוח הרכב, לא יקרה להן כלום. 

• אהבתי 1
פורסם

אחד מהחוקים בחיים, אל תתחנן להיות בחברתם של אנשים שלא רוצים אותך. 
חד משמעית, כמו שאמרו, קח הוכחת העדר תביעות ביטוח ותעבור לחברה אחרת.

• אהבתי 8

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 6 דקות, Cerebral Cortex כתב:

אחד מהחוקים בחיים, אל תתחנן להיות בחברתם של אנשים שלא רוצים אותך. 
חד משמעית, כמו שאמרו, קח הוכחת העדר תביעות ביטוח ותעבור לחברה אחרת.

אבל לאיזה חברת ביטוח?

• אהבתי 1
פורסם

תבדוק ב WESUERE. לא עשו לי בעיות מעולם על רכב מיושן.

• אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הרכב לא הופך אוטומטית לאספנות.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

עקרונית, ככל שהרכב ישן יותר מבחינתם כל פיפס הוא טוטאל לוס. ברכב כזה ישן, למה שתרצה לעשות ביטוח מקיף ואני מניח שעל זה אתה מדבר ולא על חובה?

מבחינת חברת הביטוח, מה ההיגיון בסירוב אם העלות של טוטאל לוס לקורולה 1994 דומה לעלות תיקון מכת חניה של פגוש ברכב חדש?

כמה אלפי שקלים גם כאן וגם שם.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...