Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 56אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לרכוש רכב עד 56 

בעיקרון אני נוסע בעיקר בתוך העיר, חשבתי על סיאט לאון שהוא רכב יחסית כיפי, מבחינת צריכת דלק אני מחפש משהו שהוא לא זולל אבל מוכן טיפה להתפשר לרכב של צריכת דלק רגילה, בעיקרון מחפש רכב שתיקונים בו יהיו לא יותר מידי יקרים ואני אקבל חווית נסיעה.

במידה ואני בוחר ללכת על סיאט אשמח לדעת על מה בדיוק אני צריך לשים לב ועל איזה שנתונים ודגמים להתמקד על פי המחיר שציינתי.

מודה שאני לא הכי מבין ברכבים אשמח לעזרה, תודה רבה!

פורסם

עיקר הבעיה יכולה להיות בגיר, במיוחד ברכב שיסע בעיקר בעיר, זה יכול להיות המצמדים או מכטרוניק, כול אחד כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

עיקר הבעיה יכולה להיות בגיר, במיוחד ברכב שיסע בעיקר בעיר, זה יכול להיות המצמדים או מכטרוניק, כול אחד כמה אלפים.

מה אתה מציע אז בתקציב? לוותר על סיאט? אולי פולו?

אגב שחכתי לציין מעדיף רכב לא גדול מידי ורק אוטומט

פורסם

לכול הגרמניות אוטו גיר.

רכב כמו ספארק לא אופציה? תכלס בעיר לא תחווה ממש חווית נסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה הייתי קונה מאזדה 3 מנוע 2000 או הונדה סיוויק האצבק 1.8 

כמו שאמרו מעליי כל הווגאיות למיניהן לא נחשבות להכי אמינות (לפחות בתחום התקציב שלך )

המאזדה וההונדה מאוד אמינות אולי הן לא יהיו זריזות כמו הוואגיות אבל תוכל ליהנות מנהיגה כיפית ( במהירויות הגבוהות הווגאיות  עם מנוע ה1000 טורבו ישארו מאחור)

פורסם
לפני 19 שעות, liads כתב:

בתקציב הזה הייתי קונה מאזדה 3 מנוע 2000 או הונדה סיוויק האצבק 1.8 

כמו שאמרו מעליי כל הווגאיות למיניהן לא נחשבות להכי אמינות (לפחות בתחום התקציב שלך )

המאזדה וההונדה מאוד אמינות אולי הן לא יהיו זריזות כמו הוואגיות אבל תוכל ליהנות מנהיגה כיפית ( במהירויות הגבוהות הווגאיות  עם מנוע ה1000 טורבו ישארו מאחור)

הבנתי תודה רבה אח, מבחינת שנתון ודגם יותר ספציפי יש דגשים?

• תוכן חדש...