Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מדבר ראיתי השבוע 5 סרטים שונים שלו, אחלה שחקן - אבל לא ראיתי המלכוד

נפגעתי אישית

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בגלל זה קראו לסרט ככה.

מצד אחד קיבל ציון גבוה ומהצד השני הסרטים שלו מעפנים. עכשיו אתה במלכוד אם ללכת לראות או לא.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

5.9 זה טוב? יש לך סטנדרטים נמוכים חביבי...

אצלי פחות מ-8.0 לא נכנס לבית, ואם זה star wars אז מראש יורד לו נקודה ואם זה star trek מראש נוסף לו נקודה ואם זה נולאן או מיאזאקי אז מראש זה 10.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כחובב סרטים מושבע, הגעתי לתובנה כלשהי. 

כל עוד הציון מעל 5, ניתן לראות. ויש גם כמה פנינים בציון נמוך משש. כאלו שמאד אהבתי. 

מתחת ל-5, לא ראוי למאכל אדם. גם אם השחקנים מעולים ואהובים עליי. אל תשאלו איך אני יודע.

האנס, הסרטים (החדשים) של סטאר טרק היו משמימים... השני בטרילוגיה החדשה היה הכי טוב מבינהם.

ואל תגרום לי להתחיל לדבר על STAR WARS. 

In Star Wars: Rise of the Skywalker, flashbacks show that Child Rey had the  same hair

Look how they massacred my boy Blank Template - Imgflip

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, hans כתב:

מיאזאקי אז מראש זה 10.

אז איך האחרון שלו?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הנ"ל נכתב בהומור!

מה שרציתי לרמוז בין השורות שאיש-איש וטעמו, אני בחיים לא סומך על המלצה של אף אחד לראות או לא.

החדש של מיאזאקי עוד לא הוקרן מחוץ ליפן.

התמונות ששיחררו ממש לפני רגע לציבור מטמטמות מבחינה ויזואלית, מבחינת עלילה אני מכין עצמי מראש לקרינג' מדובלל ונפוח חשיבות עצמית בסגנון the wind rises.

אבל אני אצפה בו ויהי מה, ולו רק בגלל המוסיקאי הקבוע (היסאישי) שבדומה למיאזאקי איך שהוא חי עדיין.

לפני 9 שעות, ברווז כתב:

האנס, הסרטים (החדשים) של סטאר טרק היו משמימים... השני בטרילוגיה החדשה היה הכי טוב מבינהם.

איזו טרילוגיה? מה חדשים? אין כזה דבר. אתה ממציא.

מתכחש לקיומם.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, Michazzz כתב:

ביקורות הגולשים באתר סרט ממליצים לוותר, יש סרטים טובים יותר

Seret.co.il :: עשרת הסרטים הגדולים

בת הים הקטנה (החידוש העכשווי): 8.62.

אני לא הייתי סומך על ההמלצות של האתר הזה. 

בשיט.

כי זה שור שיט. 

או אם תרצו, חראשור.

פורסם

אני מסתמך עליו בחיפוש אחר סרט ספציפי וצופה בביקורת הגולשים. ברור שבחופשת הקיץ מי שמציף את האתר זה ילדים בחופשה. תבדוק על סרטים שאהבת ותראה לבד את ביקורת הגולשים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני מעדיף את הביקורת של IMDB. קבוצת דגימה גדולה בהרבה, והמדגם אכן מייצג די נאמנה את המצב (לרוב). 

פורסם

הבעיה ב-IMDB הם הסרטים עתירי התקציב של הולייוד שזוכים לאהדה בדירוג ולא מפאת איכותם האמיתי (יש כאלו שאולי באמת טובים אבל מרביתם לא) וישנה גם תלות בקטגוריה, סרטי אימה לדוגמא מדורגים נמוך יותר משאר הקטגוריות ואם רוצים למצוא משהו טוב מספיק דירוג של 5-6 ומעלה למשהו שניתן לצפייה, גם הטובים בהם זוכים לכל היותר ל-7 פחות או יותר, כי ככה זה או שאוהבים אותם או ששונאים אותם, חוות דעת הגולשים מאוד עוזרת להראות לאן הרוח נושבת. 

• תוכן חדש...