Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופציה לקחת את 2 הרכבים (כמובן חדשים). אני נוסע כל יום 120 ק"מ. בעיקר בפקקים. דלק פחות שיקול. חייב אוטו נוח, כמה שיותר נוח, בטיחותי כמובן ושיהיה לו כמה שיותר פ'יצרים שימושיים.

על מה אתם ממליצים ללכת?

פורסם

אני הייתי בוחר באוקטביה אם היא עם מנוע 1.5.

האוקטביה מרגעשה הרבה יותר איכותית מהסיטרואן, הנדסת האנוש שלה הרבה יותר טובה והרבה יותר כיף לנהוג בה.

פורסם

האוקטביה אכן יותר איכותית. מצד שני, ייתכן מאד שדווקא הסיטרואן יהיה יותר נוח עבורך.

כפי שכתבו, נסיעת מבחן (בדגש על נסיעה בתוואי שלך, כלומר בפקקים), עשויה להכריע.

פורסם

בעיקר פקקים עם גיר DSG של האוקטביה ? , לטעמי תענוג מפוקפק מאוד רק הנקודה הזו הייתה מעבירה אותי לסיטרואן.

באופן אישי רק בגלל היחוד של הסיטרואן הייתי לוקח אותה לא לפני נסיעת מבחן לבדוק אם המכלול מתאים לך  , הכיסא בסיטרואן הוא אחת הנקודות הטובות של הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סיטרואן ברמה אחרת בכל הנוגע לנוחות נסיעה וישיבה ותחושה כללית, גם גירסת הדיזל מעודנת למדי. מאוד אהבתי את האוטו בנסיעת מבחן שעשיתי בזמנו. לאוקטביה יתרון בכל הנוגע למרחב פנים ומטען. בכל מקרה קרוב לודאי שנסיעת מבחן תבהיר לך מה אתה מעדיף טוב מכל מה שתקרא כאן.

• תוכן חדש...