Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני למכור את הרכב שלי - טויוטה קורולה 2012 ולקנות קורולה שנתון גבוה יותר או יונדאי אייוניק. אני לא יכול להיות אפילו יום אחד ללא רכב, לכן מכירה לבן אדם פרטי וקניה מפרטי לא באים בחשבון. אני רוצה ללכת לסוכנות ששם אני אוכל לעשות טרייד אין - יקחו את הרכב שלי ואני בו זמנית אצא משם עם רכב חדש. 

חייב את עזרתכם לגבי סוכנויות אמינות. 

תודה.

פורסם

אם הרכב שלך בעל נתונים טובים,  תוכל לפנות למערך "טויוטה סלקט". שזה בעצם סוכנויות טויוטה ( שמוכרות רכבים חדשים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מהניסיון הרחב שלי עם הרבה מאוד מגרשים, הטובות ביותר הן סוזוקי טרייד, ואוטודיל אם בודקים את האוטו ואת העבר שלו בצורה יסודית . ממליץ לך לא לתת יד אם אתה רואה שמורידים לך מחירים סתם כמו שאוהבים לעשות במקומות כאלה, כמו להוריד לך כמה אלפים טובים ולתת הכי קצת שאפשר ושאתה תשלם על שלהם משוקלל + וככה הם דופקים אותך פעמיים.

אם ההפרש נהיה גדול והאוטו שלך נקי אז ממליץ לך לקחת את ההפרש הזה ולהשכיר איתו אוטו לכמה ימים ואז למכור בפרטי את שלך כי קורולה 2012 מבוקשת בפרטי, ועדיף לתת את הכסף להשכרה מאשר לשתף פעולה עם עסקאות כאלה. דרך אגב עסקת מזומן גם נותנת לך אפשרות מיקוח ובטרייד לרוב הם אוטומטית סגורים על המחיר של האוטו החדש 

פורסם

אם אתה נעול על יונדאי וחייב טרייד־אין (המרה) אולי תרצה לבדוק ביבואן (כלמוביל טרייד).

לא מכיר אותם ואין לי נסיון איתם.

ככלל, עסקאות המרה (טרייד) לא משתלמות כלכלית, לנוחות של מפתח מול מפתח יש מחיר לא קטן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...