Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן 15W-40 ללא תוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בישראל שמן 15W-40 ללא תוספים, עקרונית זה שמן עבור משאבת לחץ מים ומכיוון שאין במכשירים האלו מסנן שמן, לא מומלץ להשתמש בשמן מנוע רגיל. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא משהו כזה כאן. 

פורסם

עד כמה שאני יודע הפילטר שמן מיועד לנקות את השמן מחלקיקים שנוצרים עקב שימוש, 

ככה שלא יודע עד כמה זה יעזור לך למצוא שמן בדרגת נקיון אולטרה גבוהה. 

פורסם

יש לך דוגמה לשמן כזה לא מפה?

גם אם זו הדרישה ("ללא תוספים"), אני מניח שאולי יש רק בעייתיות עם סוג מסויים של תוספים ולא כולם באופן מוכלל, שכן חלקם לפחות תורמים לביצועי השמן.

פורסם

לדוגמה, karcher 15w40 oil

למיטב הבנתי, העניין של שמן ללא תוספים זה לא עניין של איכול החומרים של המשאבה אלא עניין של שחרור פסולת שברכב מסוננת ע"י המסנן, שלא קיים במשאבה. 

פורסם (נערך)

להבנתי השמן הזה ללא דטרגנטים, כלומר תוספים שעוזרים בניקוי/ספיחת פיח.

במידה ולא ניתן לייבא עצמאית, בדקת אצל היבואן למשל?

אולי שווה לנסות לפנות לפז שמנים (ספציפית זה אולי קרוב בתכונות, משום שמשמש לעוד דברים חוץ ממנוע בעירה) או חברה אחרת ולבדוק מולם אם יש להם מוצר מתאים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...