Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי, נמאס לי להיות פראייר.

רוצים ממני מעל 3000 שקל על טיפול גדול שכולל החלפת שמן גיר למיצובישי אטראז׳ שנת 2019 שנסעה בקושי 10,000 ק״מ.

מה האופציות שלי?

אין לי בעיה לנסות לטפל לבד, איך הכי נכון להתחיל?

האם יש אופציות נוספות? כמו לשלם רק על עבודה במוסך מורשה ולקנות את החלפים לטיפול לבד? 

תודה מראש

פורסם

אין מה להחליף שמן גיר בקמ כזה.
תחליף שמן מנוע ומסנן כל שנה ונוזל בלמים כל שנתיים במוסך מומלץ קרוב לאיפה שאתה מסתובב.
נוזל בלמים צריך להוציא מכל גלגל אני אומר כי מוסכים לא אוהבים לעשות את זה אז שתדע.

פורסם

עצה לא טובה 

בהחלט יש צורך להחליף שמן גיר ע"פ הנחיות יצרן כל 4 שנים
זה גיר רציף אמין אך לשמירה על אמינותו חייבים להחליף שמן גיר כל 4 שנים או 80 אלף ק"מ

ההמלצה שלי שתיצור קשר עם מוסך המרכז ברמלה (תאמין לי ששווה את הנסיעה) מורשה יבואן מיצובישי
דבר עם הגברת אורלי גבאי 08-9229298
תקבל הצעת מחיר הכי זולה במוסכי הרשת, שרות מעולה וטיפול החלפים מקורים (חשוב מאוד החלפת שמן גיר עם שמן מקורי בלבד)
תגיד שהגעת דרך קבוצת ה ASX ותקבל עוד 10% על תשלום במזומן

לצורך השוואה, טיפול שנה רביעית ל ASX שלי כולל החלפת שמן גיר עלה ~ 2000 ש"ח במזומן
לאטראז' זה יהיה פחות

תחזור לעדכן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

2000 שקל על החלפת שמן גיר?

אתה קונה 4 ליטר של שמן בתקן ב200-250 שקל והעבודה אפילו לא כזאת מסובכת.

אם תדחה את ההחלפת שמן גיר בעוד שנה שנתיים לא חושב שזה ישנה כל כך בקילומטרז כזה נמוך...

האם אפשר לשאול מה הטעם להחזיק רכב אם הממוצע שלך בשנה הוא 2500 קילומטר?

פורסם

2000 שקל לטיפול שנה רביעית במוסך מורשה שכולל החלפת שמן גיר ושימוש בחלפים מקוריים.
לעשות לבד אפשר הכל וזה בוודאות יהיה זול יותר
לא כולם יודעים איך, לא לכולם יש את הכלים והזמן
אגב גלון של שמן גיר למיצובישי עולה סביב ה 400 ש"ח והחלפת שמן לא תלויה רק בק"מ נמוך ככל שיהיה אלא בהתחמצנות שלו לאורך זמן
החלפת גלון שמן בזמן זאת פרמיה נמוכה מול הסיכון ועלות התיקון של גיר רציף.
אם יש משהו שלא הייתי מזלזל בו הוא רענון נוזלים לפי המלצת היצרן.

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...