Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת פיקנטו עם פגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותינו קיה פיקנטו , שנת דגם 2012, EX, יד ראשונה, צבע אדום

65,000 ק"מ

מטופלת במוסכי יבואן כל שנה

עד כאן הדברים הטובים:)

הבעיות-

-הרכב עבר תאונה ב-2014, שמאי קבע הפחתת ערך של 6.5%

-מדחס המזגן מרעיש כמו טרקטור, המזגן עובד תקין ומקרר, אבל כל טיפול מזהים את התקלה ומציעים לי להחליף אותו בעלות של 3-4 אלף ש"ח

-הצבע מתקלף

יש לי סיכוי למכור רכב כזה?

אם לא, מה אפשר לעשות עם הרכב?

ראיתי שמחיר המחירון של הרכב בסביבות 30K, כמה מפחיתים על הפגמים שציינתי?

תודה!

פורסם (נערך)

כשבמרבית הלוחות מסתובבות פיקנטו LX יד שלישית ורביעית מליסינג שחוטות בקילומטראז', הייתי אומר שיש לך סיכויים לא רעים בכלל. בהתחשב בכך שאתה מודע לנזקים, מן הראוי לנכות אותם ממחיר המחירון, דקה וככה עם האפליקציה של לוי יצחק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בסופו של דבר, כל הדברים שציינתה, עלות תיקונם, לרוב יורדת ממחיר המחירון(או השוק), ומי שיקנה את הרכב כבר יחליט אם שווה לו לתקן את זה או לא

פורסם
לפני 35 דקות, Mistoffelees כתב:

שלום,

יש ברשותינו קיה פיקנטו , שנת דגם 2012, EX, יד ראשונה, צבע אדום

65,000 ק"מ

מטופלת במוסכי יבואן כל שנה

עד כאן הדברים הטובים:)

הבעיות-

-הרכב עבר תאונה ב-2014, שמאי קבע הפחתת ערך של 6.5%

אם אין פגיעת שילדה, ההורדה לא צריכה להיות יותר מ6.5% מהמחירון/ מחיר השוק.

אם יש, זה יותר מורכב, ההורדה תהיה יותר מ6.5%, אולי הרבה יותר.

-מדחס המזגן מרעיש כמו טרקטור, המזגן עובד תקין ומקרר, אבל כל טיפול מזהים את התקלה ומציעים לי להחליף אותו בעלות של 3-4 אלף ש"ח

לדעתי הורדה של קצת פחות ממחיר התיקון.

-הצבע מתקלף

תלוי עד כמה מתקלף והאם הבעיה הזו קיימת בהרבה פיקנטואים מהשנתונים האלה או שזה משהו חריג.

יש לי סיכוי למכור רכב כזה?

כמובן, הכל שאלה של מחיר.

אם לא, מה אפשר לעשות עם הרכב?

ראיתי שמחיר המחירון של הרכב בסביבות 30K, כמה מפחיתים על הפגמים שציינתי?

מחיר השוק של הרכב שלך ללא הבעיות לעיל כנראה גבוה משמעותית ממחיר המחירון בגלל הקילומטראז' הנמוך, היד הראשונה והטיפולים בזמן במורשה.

תענה (לנו או לעצמך) על מה שציינתי ולפי זה תדע פחות או יותר כמה הוא שווה.

תודה!

בכיף.

תגובתי בציטוט.

• אהבתי 2
פורסם

בסוף זה פקטור גם של עלויות וגם של נראות רכב עם נתונים כמו שלך ללא הפגמים ימכר במחיר מחירון , עלויות תיקון והורדת ערך יכולים להגיע לקרוב ל10 K , תוסיף לכך הנראות של הפגמים לדעתי מחיר משוער של 18 K יש ביד 2 נתונים מושלמים ב21K לדוגמא 

https://www.yad2.co.il/s/c/jfj3bz0n או שתתקן או שתוריד במחיר .

פורסם

אתה לא יכול להביא רכב אחד מהלוח ולהשליך ממנו אם ברוב המודעות המחיר המבוקש הוא בסביבות 30k, ורכבים עם קילומטראז' נמוך בסביבות 35k.

דווקא לפי המודעות ביד 2 נראה שללא הבעיות פות"ש היה יכול לפרסם את רכבו ב35-40k ש"ח.

מכאן להוריד כל מה שצריך.

פורסם

כמו בערך 99 אחוז מהשאלות פה, התושבה היא "תלוי" 

הנתונים של הרכב שלך מעולים ביחס לשנתון, האם הוא מבוקש? האם אין אלטרנטיבות? לא תצטרך להוריד כלום, האם הרכב לא מבוקש ויש הרבה ממנו ביד 2? תצטרך להוריד גם יותר מעלויות התיקון. 

תנסה לפרסם במחירון, תוך כדי שאתה מסביר בטלפון את הבעיות, ותיראה מה התגובות שאתה מקבל. 

אני בזמנו מכרתי רכב עם בעיה בסאן רוף בעלות של 3-4 אלף, בסוף הורדתי על התקלה 1000 מהמחיר המבוקש, כי הרכב היה מבוקש. 

פורסם

מה הוחלף בתאונה?  יש קצה שילדה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...