Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לנו התלבטות בבית בין הדגמים הבאים כולם חשמליים הראשון זה אוודי q4 עדיין לא הלכנו

השני לקסוס RZ מחיר 420,000 

שלישי genisis gv60 מחיר 388,000 

רביעי voyah free מחיר 380,000

אני אגיד כאן עשינו נסיעות מבחן בכולם חוץ מהאוודי דבר אחד אני אגיד אחרי שנהגנו בכולם וקיבלנו הצעות מחיר אני יכול להגיד חד משמעית שהרכב שנתן נוקאאוט משמעותי לכולם והרשים אותנו בכל מכלול הוא הvoyah אני אגיד את זה כאן לדעתי זה ההצעה הכי משתלמת הרכב מציע מלא אני לא אעבור על פרטים החשש שלנו זה מה אחרי x שנים מכירה וכאלה מה העתיד שלו?  זה לא סכום קטן ההוצאה, והמותג voyah מאוד צעיר  כרגע בבית יש לקסוס nx300h, ואנחנו מרוצים מאוד ממנו אבל רוצים להתקדם לחשמלי מלא. הבעיה עם הגנסיס זה שאם כל הטכנולגיה שלו הוא מרגיש מצועצע וחוסר ליתוש בחלק מהמקומות האוטו חזק ויפה אבל בפנים פחות עשה לנו את זה. 

הלקסוס מרשים מאוד וגדול ושירות של לקסוס מהטובים שיש בעיה טווח הנסיעה 450ק"מ נתוני יצרן מה שאומר הוא יעשה באיזור ה400 ועם השנים יצנח והוא היקר מכולם.

אוודי האוודי יפה בחוץ ממש, אבל מרגיש קטן מבפנים הרבה פחות מאובזר מהאחרים אבל אוודי זה יוקרה לשמה מותג ותיק בתחום היוקרה ככה שאנחנו עדיין לא פוסלים

והvoyah זה רכב שעשה לי משהו שהרבה זמן רכבים לא עשו לי  וזה לקבל בום לפנים. אבל של ממש הרגשתי בתוך חללית אני יכול לפרגן לאוטו הזה עד מחר ובחיי שלא חסר מציע לאנשים רק בשביל החוויה ללכת. בחיי לא צוחק זה אחד הרכבים הכי מרשימים שיצא לי להתקל בהם מבחוץ מבפנים מהכח מהכל. בעיה מותג לא מוכר. זה די מלחיץ לקנות דבר כזה לא אשקר, מי שיכול לייעץ פה אשמח לחוות דעת תודה.

פורסם

אין לך מה לדאוג לגבי המותג Voyah.

הוא בבעלות קונצרן הענק הממשלתי הסיני Dongfeng. בסין קונצרן בבעלות ממשלתית זה הדבר הכי בטוח שיש.

פורסם

מבין האפשרויות שרשמת, העצה שלי היא רק לקסוס וגנסיס. 

האאודי מבחינת עיצוב וטכנולוגיה נשאר מאחור ולא עומד בתחרות, במחיר שלו כבר עדיף id4 מאובזרת. מה גם שבעלי q4 לפי מה שהבנתי מתלוננים על שירות לא טוב במוסכי צמפיון, וחוסר בעדכוני ota מסודרים.

לכן אין לו יתרון שמייחד אותו לעומת האחרות 

בvoyah לא הייתי נוגע רק בגלל השוק שלו ולא בגלל שהוא סיני . חד משמעית זה רכב מפנק מאוד, מאובזר מאוד וברמה גבוהה אבל במצב של השוק הישראלי ובייחוד שוק היוקרה, בגלל שזה רכב מאוד יקר ולא איזה byd, האחוזים שירדו, יקחו איתם גם הרבה יותר כסף ולכן זה לא רעיון טוב לעשות ניסוי כזה על סכום גדול. אני לא מאמין שהוא יחזיק ערך כמו מכוניות מוכרות אחרות נטו בגלל השם וארץ המוצא. אם אתה אוהב את הכסף שלך ולא רוצה לאבד חלק ענק ממנו, ממליץ לך להימנע מהמותג ולראות מה קורה עם הירידת ערך והשוק שלו אחרי שנתיים שלוש.

אני ממליץ לך לראות את bmw ix1 , ואת וולוו c40 ששתיהם אפשרויות פרימיום מעולות שעומדות יפה בתחרות מול הגנסיס והלקסוס 

פורסם

על הוויה הייתי מוותר. רכב זניח, מיבואן שלא מתמחה במכוניות, ניסה להשחיל לציבור רכב נטול מערכות בטיחות במחיר מופקע, ודילג ישר לקיצוניות השניה. לך לדבר עם חברים מעולם הדו"ג לשאול על השם שיצא ליבואן הזה בטיפול בלקוחות. 

הג'נסיס מצוינת לטעמי אבל אם לא אהבתם אז דעתי לא רלוונטית. 

האודי מעט פשוטה ביחס ליתר המתחרות, אבל היא טובה למדי. 

אישית הייתי כנראה יוצא עם הלקסוס או הג'נסיס. אין מה לחשוש ממה שרשם ldti. היתה תקלה יחידה והיא הסתיימה. 

מבחן ל Q4

מבחן לג'נסיס

מבחן ל Bz4x

במחשבה נוספת, אני מבין שחשובה היוקרה, אבל במחירים האלה הייתי שוקל גם את ה קיה EV6 GT Line שכנראה עושה למרביתן בית ספר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מדבר על תקלה. אני מדבר על חוסר יכולת טעינה מהירה יותר מפעם אחת ב24 שעות, יעילות נמוכה, מהירות טעינה נמוכה באופן כללי ושאר המאפיינים של הרכב.
חבל שייכנסו לעולם הרכב החשמלי עם רכב גרוע וייסבלו סתם.

• רעיון גרוע 1
פורסם

נושא טעינת AC כבר טופל, והדגמים שמגיעים עכשיו מקבלים 11Kw. 

אני לא מכיר מגבלת טעינה מהירה כפי שציינת. העברתי פניה לבירור. 

ה BZ4x לא רק שהוא לא 'רכב גרוע', הוא רכב מצוין, ואפילו מהנה לנהיגה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הייתי מפנה אותך לביקורות, כמו של ביורן לדוגמא, אבל באמת שמוקדם מידי בבוקר כרגע.. אני הזהרתי. 
מפה כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם
בתאריך 11.7.2023 בשעה 11:52, ldti כתב:

אני מדבר על חוסר יכולת טעינה מהירה יותר מפעם אחת ב24 שעות,

בדקתי מול היבואן.

לא הכרתי מגבלה כזו, והיא לא קיימת.

המכוניות הראשונות שהגיעו היו עם מגבלה שהם לא מצליחים לשחזר אם פעם אחת ב 24 שעות או פעמיים ב 24 שעות.

מאז עודכנה התוכנה.

המגבלה לטעינה מהירה עומדת היום על 3.5 טעינות מהירות מלאות ל 24 שעות. בפועל המגבלה הזו אינה רלוונטית.

בגלל שמדובר על טעינה של 100%, אתה לעולם לא תגיע למצב של שלוש פעמים סוללות ריקות על 0% ואז טעינה מהירה ל 100%. ואז עוד טעינה ל 50%. 

לשעבר:

פורסם

מדובר , להבנתי , על *כל* טעינה מהירה שהיא. בלי קשר לאחוזים. בכללי, יש וידאו של ביורן שבוחן את העניין, גם אחרי עידכון התוכנה.

פורסם

לא הייתי מוציא מעל 300K על רכב מיצרן לא מוכר בארץ. מתישהו תרצה למכור ואז יש מצב שתתעורר בעיה. בסכומים כאלה אני הייתי קונה מותג מוכר ואמין עם הוכחות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...