Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרם קיבלתי הרכב החדש, אבל יש לי המספר שלו שנתן לי היבואן. אבל איני יכול להצמיד לו תו נכה, כי לא מופיע עדיין ברשומות משרד התחבורה.

מתי זה מתבצע? בעודו בבונדד? או רק בעת המסירה ללקוח באולם התצוגה של הייבואן (יש ליבואן בכלל אפשרות רישום כזו)?

פורסם

המספר הוקצה עי היבואן מתוך בנק מספרים שהוקצו לו.

רק אחרי הרישום במשרד הרישוי תוכל לשייך את התג. שאל את היבואן מתי מתבצע הרישום. לצורך קבלת פטור מאגרת רישוי כבר ברישום הראשוני (אם הרכב יירשם על שם הנכה או בת הזוג) יש לציין ליבואן שידגיש בטופס רישום הבעלות שאתם חותמים עליו לשייך כבר את התג ולהוציא אגרה לתשלום של 26 שח.

בהצלחה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שיוך תג לרכב נכה הוא עניין פשוט באמצעות החשבון ב - GOVIL.

מכיוון שכבר שילמתי ליבואן אגרת רישוי, אני אשלח בקשה להחזר, אבל אני ממתין לראות  ב - GOVIL שהרכב כבר רשום במשרד הרישוי (בינתיים מקבל הודעה שהמספר שגוי).

• תוכן חדש...