Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולך עוד מעט לראות את הרכב, ממודעה שעל פניו נראית מציאה. מה חשוב לבדוק ברכב הזה? פאקים ידועים כלשהם שאני צריך להכיר?

פורסם

כבעלים של יונדאי איוניק;

1. מחלות מצבר - אם המצבר בן יותר משנה וחצי תבקש לקזז על זה את מחיר הרכב. לאיוניקים יש מחלות עם המצבר. מספיק שהרכב לא נסע יותר  מיומיים המצבר, לא משנה כמה תטעין ותתן לו 'להטען טבעית' בנסיעה, כבר יהיה 80% בקבר

2. מזגן - משלב 3 בעיקר עושה המון רעש, תבדוק אותו מעוצמה 3 ואם הוא לא מקרר לאורך זמן, יש בעיה!

3. לא להתרגש משברים בחלק התחתון של הטמבון, הכל פלסטיקה מאוד דקה ומאוד מאוד רגישה.

4. אחריות כלמוביל-יונדאי על מנוע וגיר ל-5 שנים בתנאי שאתה מטפל במוסכי יונדאי. מערכת היברידית 7 שנים.

• אהבתי 1
פורסם

לא מומלץ ללכת על קורולה כבר? למיטב ידעתי אפשר למצוא רכבים חופפים במחיר (אם כבר איך זה קרה באמת שאיוניק נהייתה כמו הקורולה?)

פורסם
לפני 3 שעות, cohen motor 377 כתב:

האיוניק רכב מושלם. ואם תניח לי את שניהם אני לוקח איוניק ולא מסתכל לכיוון הקורולה.

(פעם חשבתי שיש לי משהו רגשי ספציפי אליה, אבל התברר לי שלא)

יכול להיות שאיוניק רכב יותר נוח ומאובזר ואני לא מתווכח מכיוון שקיה/יונדאי הביאו באמת פייט בשוק הרכבים מבחינת סטייל מחירים דגמים

אבל מבחינת אמינות וחומרים לא חושב שיש מה להשוות כלל

פורסם
בתאריך 29.6.2023 בשעה 16:55, cohen motor 377 כתב:

האיוניק רכב מושלם. ואם תניח לי את שניהם אני לוקח איוניק ולא מסתכל לכיוון הקורולה.

אני תמיד צודק.

פעם חשבתי שטעיתי, אבל אחר כך גיליתי שגם במקרה הזה צדקתי ;-)

• לא הבנתי... 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מה שניסיתי לומר הוא שלהגיד שרכב מסוים הוא "מושלם" אבל אין לך רגש ספציפי אליה זה קצת סתירה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 29.6.2023 בשעה 16:55, cohen motor 377 כתב:

לפני 15 שעות, motior כתב:

מה שניסיתי לומר הוא שלהגיד שרכב מסוים הוא "מושלם" אבל אין לך רגש ספציפי אליה זה קצת סתירה.

אולי לא הסברתי נכון, סליחה, אבל מה שהתכוונתי שיש לי משהו רגשי זה על הקורולה ולא על האיוניק.

פעם חשבתי שאני לא אוהב אותה סתם, אבל אחר כך התברר לי שזה לא סתם.

את האיוניק אני אוהב, מחבב, מחבק, וגם יש לי משהו רגשי אליה (על הצד הטוב כן?!).

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...