Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, PriceDevil כתב:

ההבדל במנוע הוא תוכנה.

ברכב ההבדלים הם באבזור ובהרכב החומרים של חלק מהרכיבים של הרכב.

הנוקדה שאני חתרתי אליה היא השאלה הבאה: האם זה באמת שווה 100אשח, או שאפשר לקחת את הגרסת בסיס להוסיף לה שיפורים בנגיד סדר גודל של 50-60 אלף ולקבל מכונה עדיפה בהרבה.

למשל לשים תוכנה, קויילוברים, אנטירולים ואולי גם טורבו וקולר מחוזקים

לגבי גאנטים סביר להניח שככה או ככה תחליף למשהו יותר קל

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מי שרוכש רכב בחצי מליון שקל לא עושה חשבון של לקנותת ב 100 אלף פחות ולהשקיע עוד 50 אלף להביא אותה למקום אחר
לאנשים כאלו הסכומים האלו חסרי משמעות והם בסבירות גבוהה ירכשו את היקר ביותר.

ראיתי אחת כזו בחיי, האמת מעניינת, אבל כשבמחירהזה אתה כבר מגרד  כמה מותגים מוכרים אחרים, אני ספקן
אלא אם אתה חייב משהו שבאמת אין לאף אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, Or05230 כתב:

אבל הביקורות צוננות לחלוטין בחול. אז מה ההתלהבות? נראית מעולה. הלוואי והייתה מתנהגת כמו שנראית.

שלח קישורים לביקורות. אני בזמנו ראיתי לא מעט סרטונים עליה ובכולם דווקא ממש ממש התלהבו ממנה.

פורסם
בתאריך 21.6.2023 בשעה 07:44, Froyne כתב:

לפעמים מרגיש שלרכבי ספורט מסוימים יש קטע של חוסר במערכות בטיחות.

פרארי מגיעה לארץ ומורכב בה מובילאיי.

גם מבורגיני הורקאן ושברולט קוטבר שמגיעות בייבוא מקביל.

חלק מדגמי אסטון מרטין.

וגם פורשה בוקסטר ו-911 ומזראטי mc20.

ולפני 3 שנים ראיתי מקלארן שהגיעה בייבוא אישי וכמובן שגם קיבלה את זה.

20200910_213906.jpg

20200910_213707.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ראיתי ביקורת מההשקה. אמרו שם שברמת האבזור הבסיסית, צריך לכוון את מושב הנהג בסוכנות עם פתיחה ידנית של ברגים וכוונונים בהתאמה לנהג ספציפי. זה באמת ככה?!

ולגבי המנוע - לדחוס כל כך הרבה כח למנוע 1.8 , נשמע מאתגר (בכל הגרסאות מנוע 1.8).

אני מקווה שהמנוע עשוי מרכיבים עמידים, כך שיוכל להחזיק את כל הכח הזה , נאמר, עד 100 אלף או יותר.

פורסם

דווקא לא מדובר על הספק חריג לנפח.

מנועי טויוטה ופיג'ו עושים דברים דומים ממנועים קטנים יותר 1.6 טורבו.

מנועי ה1.8 טורבו הישנים של VAG 20V היו מגיבים ועומדים יפה מאוד לשיפורים שהניבו הספקים מאוד גבוהים.

הכל בסוף עניין של לעמוד בתקנות זיהום, אמינות, וגם מיצוב ובחירת המתחרים הרצויים, אם היו מוציאים אותה עם הספק גבוהה יותר כבר היו משווים אותה לרכבים חזקים יותר ואז קרוב לוודאי היא הייתה עוד פחות אטרקטיבית.

הביקורות בחו''ל מצוינות וגם כמה חברים שנהגו בה בחו''ל והוקסמו מאוד.

רק עניין התמחור בישראל מעלה גבה, אין לי ספק אגב שרובן תימכרנה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, ntd כתב:

ראיתי ביקורת מההשקה. אמרו שם שברמת האבזור הבסיסית, צריך לכוון את מושב הנהג בסוכנות עם פתיחה ידנית של ברגים וכוונונים בהתאמה לנהג ספציפי. זה באמת ככה?!

גם אם זה נכון, ברור לך שישווקו את זה כפיצ׳ר נורא מגניב, כן? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, ntd כתב:

כן אבל זה לא בבסיסית. זה בגרסאות הקרביות יותר. הבסיסית וה- Gt (שהיא כמו הבסיסית מבחינת השלדה אבל ברקסים ותוכנת מנוע כמו בגרסאות הקרביות) עם מושב שניתן לכוונון בצורה רגילה. 

לפני 5 שעות, ntd כתב:

ולגבי המנוע - לדחוס כל כך הרבה כח למנוע 1.8 , נשמע מאתגר (בכל הגרסאות מנוע 1.8)

מה תגיד על מנוע 2.0 ליטר של מרצדס A45s שמוציא 420? 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ntd כתב:

ולגבי המנוע - לדחוס כל כך הרבה כח למנוע 1.8 , נשמע מאתגר (בכל הגרסאות מנוע 1.8).

המנוע הזה קיים במגאן RS. לא מדובר במנוע שנועד לגרסה מוגבלת מאוד.

ובאופן כללי המכוניות הזו היא יהלום. משקל נוצה, קטנה וסופר כיפית.

המחיר שלה גבוה מאוד אבל לא מפתיע. עוד אחד מסוג הדברים למי שיכול.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...