Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדירה שלנו בתהליך תמ"א, ויצאנו לגור בשכירות לשנתיים-שלוש.

שכרנו דירה נחמדה בבניין שמיועד בעצמו לפינוי בינוי בעוד 3-4 שנים.

הדירה במצב סביר למעט המטבח שעשוי עץ.

הדיירים הקודמים כנראה בישלו בעיקר ב-WOLT, אבל אצלנו המים עושים שמות בעץ, שכבר מזמן לא אטום.

כשהחלו לבצבץ רימות מהסדקים בעץ זה כבר היה too much גם עבור חורנים כמונו...

פנינו לבעל הדירה, והוא מסכים שצריך לסדר את זה, אבל מצד שני הבניין יהרס תוך כמה שנים,

אז מבחינתו הוא מוכן להשקיע סכום סביר. משהו באיזור ה-1000 שקל.

כל הסיפור הוא 2.10 מ' על 60 ס"מ עם חור לכיור.

אפשר בסכום הזה למצוא אבן חברון, אבל אני מנסה למצוא במחיר הזה משהו איכותי יותר -

גרניט בעדיפות ראשונה, אבל גם קיסר יכול לבוא בחשבון.

אני גם מעדיף כיור חדש/משומש בהתקנה שטוחה, במקום הכיור הענתיקה הקיים.

מה שאני מחפש בקיצור:  פלטה "שיש" עם חיתוך לכיור בגודל הנ"ל   210X60 ס"מ  - מעודפים/פירוק וכדו'

וכיור בהתקנה שטוחה. תקציב בסביבות ה-1000₪,  כשאת ההובלה וההתקנה אעשה בעצמי. יש קצת ניסיון.

לחכמת ההמונים אודה :-)

i1dex.jpg

• מבאס 1
פורסם

למה שלא תנסה את אחד המשטחים הסינתטיים של איקאה? יחזיק 3 שנים בוודאות, עם עמידות לא רעה בכלל לשריטות וכיו"ב 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 דקות, hans כתב:

למה שלא תנסה את אחד המשטחים הסינתטיים של איקאה?

לא יודע, זה עץ מצופה. ומתחת לברז והכיור יהיו פאות חשופות. פתח לצרות...

אולי אני שמרן או מקובע, אבל מעדיף אבן.

לפני 10 דקות, cohen motor 377 כתב:

נירוסטה לא בא בחשבון?

הבנתי שיקר. בכל מקרה פחות מתחבר, ופחות יתאים לסביבה.

אבל כיור יכול בהחלט להיות נירוסטה, זה כן.

האידיאלי מבחינתי יהיה למצוא מקום שיש לו עודפים חתוכים של גרניט.

למעשה אפשרי 2 חתיכות של 95 ו-110 ס"מ על 60-65 ס"מ,  ולחתוך כך שיהיה תפר באמצע הכיור.

לא חייב חתיכה אחת. כך גם יהיה לי יותר קל ובטוח להוביל ולהתקין.

וכיור בהתקנה שטוחה שפורק מאיזה מקום, והיה חבל לזרוק...

פורסם

זה לא עניין של קיבוע, אבל כן מדובר בשמרנות בהקשר ישראלי. בגרמניה כל הקטע של משטחים סינתטיים עובד יופי, אבל זה בזכות התקנה לא מתפשרת. אם אתה מתקין בעצמך אתה אולי מעלה את הסיכוי להתקנה בסטנדרט גרמני...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 דקות, hans כתב:

אם אתה מתקין בעצמך אתה אולי מעלה את הסיכוי להתקנה בסטנדרט גרמני...

תודה על הקרדיט :-)

אבל אני עובד על תשתית מעאפנה... אז אני מעדיף משהו בולט-פרוף.

ובאירופה וכו' זה לא רק התקנה בלתי מתפשרת, אלא גם תחזוקה בלתי מתפשרת.

לפני 2 דקות, cohen motor 377 כתב:

ככה עושים בדרך כלל במשטחי שיש ארוכים.(אצל אמא שלי יש 6.7 מטר שיש)

כן, אבל שווה לי תפר קטן שיקל עלי את ההובלה וההתקנה, שמן הסתם אעשה לבד

• רעיון טוב! 1
פורסם

נסה לחפש כאלה שמנסים למכור מטבח או בפייס בקבוצות המטבחים. אולי תצליח לקנות משטח עם כיור ממישהו שעושה מטבח חדש 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, BoazB11 כתב:

כן, אבל שווה לי תפר קטן שיקל עלי את ההובלה וההתקנה, שמן הסתם אעשה לבד

כן אחי הכל טוב אני הצדקתי את כוונתך, שככה באמת עושים, ואתה לא כתבת שטות או משהו כזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היה לי פעם משטח עץ שהחזיק המון, אבל המון, שנים. לא היה מבייש שום אבן או קוורץ. אבל אין לי מושג איזה עיבוד הוא קיבל. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמנו שניסיתי לחפש מטבח כי חשבתי שלא מחליפים לי בדירה שעוברת תמ"א מצאתי חברות/נגריות שעושות כאלו דברים

https://www.livorno.co.il/product/מטבח-דגם-126

3000 שקל סגרת את המטבח כולל התקנה אבל בלי חיבור למים. למרות שמדובר בעניין יחסית קל לחבר את הברז. 

יש גם באזור דרום תל אביב - נגריות שעושות כאלו מטבחים לפי מטר רץ, גם שם המחיר יחסית זול..

ניסיתי לחפש נגריות שמוכרות רק מטבח תחתון אבל לא מצאתי, עם קצת התמקחות אפשר כנראה למצוא מציאה דרך הנגריות הללו עם מטבח תחתון בלבד. ואז זה מתקרב לסכום של בעל הדירה.

אפשר גם למצוא באגורה או באחת מן הקבוצות פייסבוק למסירה, יש מדי פעם אנשים שמוסרים מטבחים בחינם אבל צריך לפרק אותם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

בוצ'ר יקר רצח, ושוב פעם יש לי עץ ומים.  רוצה אבן...

לא בקיא במיוחד בתחום, אבל יש כאן פלטה אורן לאמי עובי 18 מ"מ ב- 438 ש"ח או 28 מ"מ ב- 550.

פלטות בגודל 120 על 240.

נראה לי שבטיפול מתאים (שמן או לכה) הם יכולים לשרוד די טוב.

תשתמש רק בחצי פלטה. אחרי שנה וחצי תוכל להחליף ולשים את החצי השני 😉.

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

האם שקלת להתקין לוח אקריליק 3-5 מ"מ חתוך לפי מידה מעל המשטח הנוכחי שלך, ולאטום אותו עם סיליקון בתפרים? אני לא עוקב אחרי מחירי הפלסטיק לתעשייה בישראל בשנים האחרונות, אבל די בטוח שזה משהו שאפשר לסגור בכמה מאות שקלים ובמינימום מאמץ.

אופציה נוספת מאותו ז'אנר (אם בא לך להיות יצירתי) זה יציקת אפוקסי מעל המשטח הקיים, שגם תסגור על הדרך את כל הסדקים הקיימים. יש סרטונים ביוטיוב שיכולים להסביר היטב את רמת המורכבות הטכנית.

• תוכן חדש...