Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, אליעזר כתב:

@amosbmw שאפו!

אבל ברשותך, אישית, צורם לי המסרים המעורבבים שטבועים בפרסומת, מופע של רכב ומופע של נשיות.

הייתי מתרגש יותר אם BMW היו מצליחים להחצין הצלחה טכנולוגית וקידמה בלי האלמנט הנשי.

באמת שאני לא מבין מה צורם לך.

איילת זורר היא הפרזנטורית של BMW בישראל כבר כמה שנים, מבחינת אנשי השיווק של דלק מוטורוס הדמות\אישיות שלה משדרת\בעלת מאפיינים שמתאימים לקידום המותג.

מה הקשר בין מינה, ללגיטימיות?

ברשותך, עוד קצת "חפירה"...

הפרסומת בכלל לא עוסקת בטכנולוגיה (למען הדיוק, המילה טכלנולוגיה אפילו לא מוזכרת בה). הפרסומת מדברת על איך הצלחה משנה אדם\מותג והאם היא גורעת או תורמת לו. יש פה הקבלה בין סדרה 3 שבדור E30 היתה פריצת דרך עבור BMW כדגם ספורט פרימיום נגיש יחסית (E30 היתה יותר דינמית מפרימיום, אבל היתה שדרוג לעומת הדגם הקודם), לבין הדרך שעברה איילת זורר משחקנית ישראלית אנונימית לשחקנית בינ"ל מהמצליחות שיצאו משיראל.

בקיצור, אהבתי מאוד.

פרסומת חכמה (אם כי לא פורצת דרך) שיודעת לנכס את המורשת של המותג, עם זוית מקומית ועוד צולמה בנופי ישראל.

• אהבתי 2

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לפני 19 דקות, סולל הדרך כתב:

זה לא הוא תסרט את הפרסומת

ברור. עמוס מושלם. הוא רק פתח את הפתח להתלונן :) 

ואתה צודק יש כאן ניצול של השרשור לנושא צדדי, נראה לי נסלח בנוף שלנו, לא?!

לפני 24 דקות, Casper כתב:

באמת שאני לא מבין מה צורם לך.

איילת זורר היא הפרזנטורית של BMW בישראל כבר כמה שנים, מבחינת אנשי השיווק של דלק מוטורוס הדמות\אישיות שלה משדרת\בעלת מאפיינים שמתאימים לקידום המותג.

מה הקשר בין מינה, ללגיטימיות?

ברשותך, עוד קצת "חפירה"...

הפרסומת בכלל לא עוסקת בטכנולוגיה (למען הדיוק, המילה טכלנולוגיה אפילו לא מוזכרת בה). הפרסומת מדברת על איך הצלחה משנה אדם\מותג והאם היא גורעת או תורמת לו. יש פה הקבלה בין סדרה 3 שבדור E30 היתה פריצת דרך עבור BMW כדגם ספורט פרימיום נגיש יחסית (E30 היתה יותר דינמית מפרימיום, אבל היתה שדרוג לעומת הדגם הקודם), לבין הדרך שעברה איילת זורר משחקנית ישראלית אנונימית לשחקנית בינ"ל מהמצליחות שיצאו משיראל.

מסכים עם מה שכתבת, וכתבת יפה.

ועדיין, חושב שיש כאן עירוב תחומים. אתה מושפע בו זמנית משני אלמנטים שונים, השחקנית, והרכב. והם לא בהכרח קשורים אפילו שהתרגלנו שכן.

ואגב, זה לא משהו מיוחד כאן, אותה בעיה עם כל פרסומת מהסוג הזה.

פורסם

עזבו הכול, היא באמת נהגה ברכב? ישבה בו?

חתמה לך על התא כפפות??

יעלה את ערך הרכב פי..

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 30.4.2023 בשעה 21:23, amosbmw כתב:

אתמול עלתה בטלוויזיה פרסומת חדשה בהשתתפות הרכב שלי (בחצי הראשון). תהנו

https://youtu.be/uY6yACdNR0Y

החצי הראשון יותר טוב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...