Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערב טוב לכולם מניר לביא.

קראתי את שכתבתם.....אני לא רוצה להיות בוטה ואני מנסה בכל כוחי לשמור על איפוק.

עם דני לוי אוכל להסכים רק במשפט האחרון שפרסם, הוא, לא "לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ".

מעבר לכך לא אוכל להסכים אף לא עם אחד מכם.

המסלול קשה, מעיק, תלמדו להתמודד. תנהגו נכון ומהר. תשמרו על הרכבים אך תקפידו עם זאת להפגין נהיגה נכונה מקצועית ומהירה. לא חוכמה להתפרע ואח"כ להתלונן כי המסלול קשה. רק אזכיר לכם כי יותר מרכב אחד כן סיים את המסלול בהצלחה בלא לגרום לעצמו נזק כלשהו.

ניצן, טענת כי המסלול אינו מתאים לרכבים 'קטנים'...אני מציע לך לבדוק שנית מדוע פרשו רכבים...

ואחסוך לך את הבדיקה...ניר ברונשטיין פרש בגלל תפוח הגה, וזה יכול היה לקרות גם בזינוקים באירוע הקודם, אז לא התלוננת. לנתן פליי הייתה בעית חשמל. כך גם לאדון גמליאל הצעיר שפרש בגלל תקלה מכנית והתלונן באשר לקושי הרב של המסלול, בעוד אביו דווקא מאוד נהנה....

אוכל להמשיך אך באמת חבל....כדאי לנו באמת להתרכז בעיקר, הוא, שוב, להפיק לקחים נכונים מקצועיים רלוונטיים ולא להכפיש אחרים.

בכל מקרה, כיוון שבניגוד לאירוע הקודם אף אחד לא טרח לפרסם את הזמנים...אעשה זאת אני.

להלן הזמנים המהירים:

1. נדב דותן ב sti (אימפרזה) 8:50:95

2. יובל מלמד sti (אימפרזה) 8:51:52

3. אהוד לביא GT (אימפרזה) 9:23:29

4. אילן אהרון GT (אימפרזה) 9:25:45

5. דני לוי sti (אימפרזה) 9:26:85

6. צבי לייט sti (אימפרזה) 9:27:05

7. גבי סרוגו GT (אימפרזה) 9:34:10

8.דוד גמליאל GT (אימפרזה) 10:19:16

9. שחר הזלקורן GT (אימפרזה) 10:55:76

10.צביקה כנעני (ג'יפ) 10:36:24

11. אהוד פוביצר (סוברו 1600 ) 10:37:13

12. נתן פליי (סיאט) 10:38:95

ניר לביא

רוני היקר,

לא ראיתי אף אחד פה מכפיש,אני לפחות לא מרגיש שהכפשתי מישהו!

גם כן לא אמרתי שלא נהנתי,אתה שמעת אותי או ראית איפה שרשמתי שלא נהנתי?

נכון רשמתי שהמסלול היה קשה ואני עדיין עומד על כך !

אוקיי המסלול היה מאוד טכני אך גם מסוכן לרכב ואתה ייודע את זה בעצמך.

כך אמרנו בבדיקה של הנוטס וגם האמרגן בכבודו ובעצמו אמר את זה לידי ככה שזאת לא המצאה!

ואני מבקש ממך פעם הבא מספיק תרשום אמיר (שמי הפרטי) או גמליאל,אין צורך בתוספת של "האדון גמליאל הצעיר"!אז בבקשה ממך

ולא הייתה לי רק בעיה מכנית,רצינו להמשיך אבל בגלל תקלה חשמלית(AIR FLOW METER) לא

המשכנו!!!!וכמה המשיכו עם תקלות,הרסו גיר וכו' דיי מספיק להתייחס למסלול הנל כמגרש החלקה!

כולם מסכימים שזהו היה מסלול קשה וצריך למצוא לו תחלופה לדעתי ומי שאחראי על כך ידע לפעם הבאה.

ושוב פעם מאוד נהנתי,עשיתי חיים,כייפתי,צחקתי....לכתוב עוד משהו שיגרום לך לדעת שנהנתי

פורסם

אלון ידידי היקר,

ראשית, לא אני הייתי מנהל האירוע, אך אין זה אומר כי איני יודע להעריך את העבודה שהושקעה באירגונו.

שנית, כמדומני, לא נכחת באירוע, וכל הערותיך הם מעדות שמיעה בלבד, ואין אני רוצה להיכנס להתנצחויות שכן באמת אין זה המקום הראוי לויכוחים מסוג אלה, ובאמת אין ויכוח כי המסלול אכן היה מאוד טכני ולא מדובר היה במגרש החלקה......אני לא מכחיש..

ועם זאת, לא רצתי מיד להתלונן כי המסלול בלתי אפשרי לנהיגה.....לא טענתי באשר לאכזבה כעס וכו'....

באשר לביקורת, אלון ידידי, לו רק נאמרה בטוב טעם, ואני הראשון שאעמוד מאחורי האנשים, כשם שאני הראשון שאפרגן, כפי שעשיתי באירוע הקודם ולאורך השנים... ואני מלווה את הספורט המוטורי מזה כ- 20 שנה, מהיותי בן 8....אה, וכן, אני בנו של אהוד לביא....

מה שהפריע לי יותר מכל, זה שמכל התגובות לא ראיתי טיפת פירגון לאהוד פוביצר שלראשונה הגיע להתחרות עם רכב שבנה לבד ואכן עומד בסטנדרטים.....וגם סיים את המרוץ ללא נזק ובזמן יפה וסביר.

לא שמעתי פירגון לנדב דותן שעל כל הדעות, ולמרות שהרכב שלו באמת בליגה אחרת, עדיין הפגין נהיגה טובה מאוד, והשיפור הוא עצום.

באשר ליישום הדברים שאמרתי תחילה ("הכביסה המלוכלכת..."), אלון, זו הייתה עקיצה ("בשישים שניות")....

לצערי, לא אוכל להמשיך להתכתב בשבועיים הקרובים שכן אני יוצא הבוקר למילואים...ביי בייי

פורסם

בוקר טוב

סתם הצעה קטנה

האם אולי כחלק מהפקת הלקחים שווה , למרות שזה בדרך כלל לא מקובל לקבוע שבוע מראש או יום יומיים קודם עם הנהגים שיגיעו לשטח התחרות רק בכדי לראות את המקום ולא לנהוג עליו כדי שיבינו לקראת מה הם הולכים

מעבר לכך זה ראלי פעם הוא מהיר וחלק ופעם הוא שובר והורס לדעתי זה פשוט חלק מהמשחק

יום טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

התשובה היא לא ובגדול!!!

יש איזה שהוא טבע יהודי לנסות תמיד להיות "אובר חוכם" .

זה אסור בעולם, יש לזה השלכות לא ספורטיביות ,אם אנו רוצים להשתייך למשפחת הספורט המוטורי

העולמי החינוך מתחיל מהבית, גם כך יש לנו פיגור של עשרות שנים אפילו מול ירדן.

אנו נפתור את זה מול המארגנים למיניהם ,העמותה תקבל עידכון בנושא כמו שהבטחתי עוד השבוע.

ולידיעה כללית החוק אומר שמותר לעלות על מסלול ראלי פעם אחת לרישום "נוטס" ופעם שניה לאישור

confirmation וזהו.

וכך נעשה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

לדעתי אנו בהחלט יכולים לשנות את הפורמט של האימון.

אל נשכח שאנו בתחילת הדרך ,אפשר לדמות את זה לגן חובה, ואל לנו לקפוץ היישר לאוניברםיטה.

בםך הכל אנו חייבים לקיים אימונים על מנת להכשיר נהגים, נווטים, מארשלים, מודדי זמן, שופטים,

מארגנים,מנהלי מירוץ ועוד....

אני מאמין שכאשר הנ"ל ירכשו את הניסיון המתאים בקצב של לימוד רק אז נוכל לאמר "החוק אומר "

וכן נוכל להשתייך למשפחה ההיא. לא בושה כלל להודות מי אנחנו ? מבלי לפגוע במעטים שיש להם ניסיון

(יובל,נדב,רמי,דני.....) אם לא ננהג כך לא נשיג את המטרה!

תקנו אותי אם אני טועה ?

מישל גדז"

פורסם

דעתי הצנועה היא שמקום שני בסדר העדיפות של האמרגן צריך להיות השמירה על הרכבים. במצב של היום אי אפשר לומר:"ראלי זה כך יום אחד מסלול חלק לגמרי, יום אחד חוזרים עם כל הרכב מפורק". צריך להתחשב, אין ספונסרים, אין כסף, התנאים קשים ומה לא? כמו שהדברים נראים היום, כל רכב שישבר או יתקלקל באימון היום, לא יוכל להגיע עוד שבועיים ולפעמים גם עוד חודש לאימון הבא וזה חבל מאוד!

לגבי מקום ראשון בסדר העדיפויות, בטיחות בטיחות בטיחות! לא יכול להיות מצב בו עלולים עוברי אורך להיפגע! נהג שיפגע באנשים תמימים שבאו להטיס טיסנים יגמור את החיים שלו באותו הרגע! זה לא מתקבל על הדעת! גם באימון הקודם היה מצב דומה, רק שלקח איזה 4 דק' יקרות להוריד את הרכב מהמסלול כי הוא לא ממש הבין מה רוצים ממנו.

בברכה נדב

נ.ב. מה שאני רואה פה בזמן האחרון ממש מעודד, נראה כמו רנסנס של המרוצים בארץ! כולי תקווה

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לגבי כל היועצים שאת חלקם אני מכיר וחלקם לא

אנחנו לא בשום גן חובה, אנחנו בעידן המאה ה21 ,עידן האינטרנט, לא ממציאים את הגלגל ,חוקים מיישמים

מייד ובטיחות לפחות במה שקשור למכוניות ולנהגים במיידי,

היום ניתן הנחות מחר זה יהפך לנורמה חוץ מזה אני מבקש שוב, מישל וחברינו מהעמותה ישנו פורום לדבר על עיניינים כאלה, למשל בינינו? מה דעתכם?

מירוצי מכוניות

פורסם

אכן החינוך צריך להתחיל מהבית, רק חבל שהבית של ראש הממשלה מסריח, והמבין יבין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדני !

אתה לוקח את הדברים למקומות שלא התכוונו בכלל !!

ואסביר :א.הדיון הוא ענייני וזה בסך הכל החלפת דיעות בצורה מכובדת.

ב."עידן האינטרנט" אמרת? לכן אנחנו פה.

ג.הכוונה גן חובה היתה לרמת הנהגים החדשים בתחום הראלי ואני בניהם !

ד.הנחות ? מי ביקש ? בסך הכל האימון נועד בכדי ללמוד ולהתאמן ובמירוץ בוודאי שמיישמים את

החוקים ואין לאף אחד כוונות אחרות.

לסיכום אני מקווה שלכולם כוונות חיוביות.

מתי הישיבה ללהפקת לקחים ?

(ואני מצטער שאיכזבתי אותך בקשר לתמונה עם האזיקים)

מישל גדז'

פורסם

דני שלום

אני מניח שכל מי שהגיע לפה ,וטרח לכתוב תגובה סימן שהנושא קרוב ללבו , כראש עמותת נהגי המרוצים ,שבבוא היום סביר להניח שתיהפך להתאחדות, אתה צריך לברך על כך,

התקיים ארוע ראשון מזה זמן רב ,ובנוסף לברכות ולהנאה מקיום האירוע ,לאנשים יש מה להגיד, גם לך היה וציינת שיופקו לקחים , זה חיובי ולגיטימי ,כפי שכתבת אנחנו נמצאים היום בעידן האינטרנט,ואין מקום נח ונגיש מזה להשמעת דעות, ואף לביקורת בונה , יובל מלמד יכול לספר ,איזה "מלחמות" התנהלו בפורום ספורט מוטורי בג'יפטריפ בעת שהיה מעורב בקביעת התקנון לליגת הראלי רייד,

בסופו של דבר השמעת הדברים בפומבי ולא טיטוא שלהם מתחת לשטיח, יצר מצב שכל אחד קיבל תשובות ענייניות ,וגם אם מישהו לא הסכים לקבל את התשובה ,כלל המשתתפים קיבלו אותה, ולאחר מכן בעת שנערך מפגש משתתפים , כמעט כל המשתתפים בירכו את היוזמה בקביעת התקנון, כיוון שהבינו שהוא יתרום לקידום ולהתמקצעות הספורט

אשמח לעזור בכל אשר אוכל לטובת העניין

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

כל עזרה תבורך וכל ביקורת בונה תלקח בחשבון, אבל לא נתקדם לשום מקום אלא במעשים

כמו שנאמר "יהללוך מעשיך ולא פיך " ואם אני נשמע בנאלי זה משום שהמון מציעים עזרה ובתכלס?

אזי "מרשל," "טורבו" ,וכל הייתר אנו זקוקים למרשלים ,אבטחה,עזרה בפיטס, יש אירוע בקרוב מקווה להיות מוצף טלפונים.

דרך אגב הפקת לקחים ומסקנות נשלחו לחברי העמותה היום.

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב

סתם הצעה קטנה

האם אולי כחלק מהפקת הלקחים שווה , למרות שזה בדרך כלל לא מקובל לקבוע שבוע מראש או יום יומיים קודם עם הנהגים שיגיעו לשטח התחרות רק בכדי לראות את המקום ולא לנהוג עליו כדי שיבינו לקראת מה הם הולכים

מעבר לכך זה ראלי פעם הוא מהיר וחלק ופעם הוא שובר והורס לדעתי זה פשוט חלק מהמשחק

יום טוב

דובי

דובי ידידי

זה היה,רק אימון, ולא ריסוק...מכוניות,הנו אמורים להפיק מאימון כזה ,

מקסימום נהיגה מהירה ומדויקת,ליגת העבירות זה משהו אחר( נידמה לי)

בינתיים לאף אחד אין מימון,ואין את הפירוולגיה לישבור רכבים ועוד באימון.

הגב גם ב-wrc מיתבטלים קטעים מסוימים אם התנאים קשיים.

קובי כהן

פורסם

אין מסלול שובר והורס!! יש נהג שובר והורס!!

ניתן לעשות 100 סיבובים ולא לשבור כלום וניתן לשבור ב 10 מטרים ראשונים

כאשר המהירות לא מתאימה לתנאי הדרך וליכולת של הרכב, הרכב נשבר .

נהגים יקרים הרצפה לא עקומה הנהיגה עקומה.

מישל ילד שתקוע בגן חובה 5 שנים ולא עולה לכתה א' מה זה אומר?!

יובל מלמד

פורסם

שנסו מותניים והתפללו, ועדת הכלכלה למיסוד הספורט המוטורי מתכנסת ב-30.05. יום שני הבא.

מקווה שתפרץ הדרך, עדיין יש עיזים והרבה.

מאמינים שרואים את קו הסיום?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...