Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב חדש שלא נוסעים הרבה נגמר המצבר עד למצב שלא ניתן היה לפתוח את הדלת אפילו ידנית עם המפתח (הכל חשמלי), היה צריך לפרוץ את הרכב, ואחרי זה קרה שוב והמצבר שוב נגמר, נלקח לטיפול (עדיין באחריות) חשבו שאפשר רק למלות את המצבר ויהיה בסדר, אבל הבינו שאין ברירה והחליפות למצבר חדש (רכב קיה).

העניין הוא כזה הבחור שפתח את הרכב בפעם הראשונה הוא השאיר נזק שפתח את הדלת, ועיקם מעט את הדלת למעלה ונשרט הגומי שליד, והשאלה האם אני יכול לבקש מהם במסגרת האחריות שהם יישרו את הדלת על חשבונם, כיוון שהיה עליי לפרוץ את הרכב (אלטרנטיבה היתה להביא בגרר והעלות יותר גבוהה מהנזק שנגרם לדלת - כיוון שכל הפעלת של הביטוח גורמת לייקור רציני בייחוד שאני ביטחתי לפני מעט זמן ושמעתי הצעות) בגלל בעיה נטו במצבר כמו שזה  נראה בדיעבד ולא רק שלא נוסעים בו הרבה?

תודה

פורסם

לפני 20 דקות, m11 כתב:

אלטרנטיבה היתה להביא בגרר והעלות יותר גבוהה מהנזק שנגרם לדלת - כיוון שכל הפעלת של הביטוח גורמת לייקור רציני בייחוד שאני ביטחתי לפני מעט זמן ושמעתי הצעות

לא הבנתי...

יש לך שירותי גרירה בביטוח?

אם כן, זה לא מפעיל את הפוליסה...

זה לא מייקר שום דבר ואתה יכול להשתמש בזה בלי לחשוש

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

מישהו מידידים.

אבל לפני שפתחו אמרו אם אי אפשר לפתוח תביא גרר, וזה עלות של מאות ש"ח ואין כיסוי ביטוחי (יש אבל היה עולה הרבה יותר בההפעלת ביטוח, בדיוק באותו הזמן חודש הביטוח ויבקשו מחירים מופקעים וכל הפעלה מעלה את המחירים מעלה מעלה).

אז נשאר רק לפרוץ, ואין שוב התחייבות שיהיה ללא נזק.

וראו במוסך המורשה שזה המצב והמצבר גמור ואין מנוס מהחלפה למרות שניסו הרבה כדי לא להגיע למצב של החלפה.

לפני 2 דקות, המהיר הזהיר כתב:

לא הבנתי...

יש לך שירותי גרירה בביטוח?

אם כן, זה לא מפעיל את הפוליסה...

זה לא מייקר שום דבר ואתה יכול להשתמש בזה בלי לחשוש

מסתבר שכן, אמרו לי תפעיל את הביטוח בשביל גרירה, והביטוח שביטח באותו הזמן עשה תחקיר רציני לפני שהסכים לבטח במחיר הגיוני, ומספיק הפעלה הכי קטנה וכבר ההצעות היו גבוהות באיזור 2000 ש"ח (מהסיבה שאין עבר ביטוחי של 3 שנים).

פורסם

בכל מקרה שירותי גרירה צריכים רכב פתוח.

אי אפשר לגרור רכב על הילוך p ובלם יד מורם 

(אפשרי עם גורר מלגזה. אבל הוא לא נפוץ)

.

פורסם

אכן, גורר דולי היה עולה 1500-2000 ש"ח

מוזר שידידים פרצו עם נזק

כמתנדב בארגון פתחתי לא מעט רכבים, בכולם ללא נזק

אם יש רכב שאני מתחבט לגביו אם ניתן לפתוח ללא נזק (למשל חלק מתוצרת סקודה או פולקסווגן שיש להן וואקום) - שב ואל תעשה עדיף

אשמח לתמונה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

איזה רכב זה שלא ניתן לפתות מבחוץ בלי מפתח?

רוב הרכבים אם לא כולם ניתן לפתוח עם מפתח גם אם זה מוסתר

בנוסף שירותי גרירה לא מעלה את המחיר של הביטוח בשום צורה.

אלא אם כן תחדש לי אחרת...

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

שורה תחתונה לא ניתן היה לפתוח את הרכב זה ספורטאז'.

ובכל מקרה אם נתייחס למקרה כמו שהוא שהיתה בעיה במצבר בנסיבות שתיארתי ולא ניתן היה לפתוח עם מפתח ושירותי גרירה בעלות גבוהה, וידידים אומרים מראש שלא לוקחים אחריות על נזק שיכול להיגרם.

מה נראה לגבי דרישה מהחברה לתיקון הדלת במקרה כזה?

תודה

פורסם

שורה תחתונה לא מאמין שיקחו אחריות..

אולי אולי אולי אם תבקש ממש ממש יפה ותסביר שלא היה דרך אחרת וזה בגלל אשמה שלהם שלא השאירו אופציה לפתוח כשנגמר המצבר והמצבר באחריות וכו' וכו' אז אולי יש סיכוי.

זה דעתי האישית, אבל תנסה, לא תפסיד.. מקסימום יגידו לא

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

לא מאמין שייקחו אחריות על נזק פיזי שנעשה בגלל פתיחה לא תקינה של הרכב.

על איזה סכומים אנחנו מדברים כאן ? קיבלת הצעת מחיר לתיקון ?

נ.ב חוכמה בדיעבד אבל, תגיד, לא  היה יותר קל פשוט לשבור חלון ?

פורסם (נערך)

לא נישמע לי הגיוני בעליל שלא ניתן לפתוח רכב בצורה נורמלית כשנגמר המצבר. איזה שנתון הרכב ודגם בידיוק?

בדקתם את הפתרון הזה והוא לא קיים?

או כזה

או כזה

נוסף

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
  • אהבתי 2

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בתאריך 5.4.2023 בשעה 23:00, Opel Astra GSI כתב:

לא נישמע לי הגיוני בעליל שלא ניתן לפתוח רכב בצורה נורמלית כשנגמר המצבר. איזה שנתון הרכב ודגם בידיוק?

בדקתם את הפתרון הזה והוא לא קיים?

או כזה

או כזה

נוסף

זה 2022 קיה ספורטז. לא ניתן היה לפתוח גם שני אנשים מידידים ניסו לפתוח ידנית ולא הצלחו.

לשבור את החלון זה מראש ידיעה לכניסה לנזק לרכב כאשר פתיחה זה רק היה תאורטי.

אמר כמה מאות ש"ח לתקן זה עיקם את הדלת ככה שאם מתסכלים נראה קצת כאילו חלק העליון פתוח משהו כמו 2 ס"מ כלפי חוץ ביחס לדלתות האחרות וגם הגומייה שם נשרטה .

פורסם

ואני שוב אומר, לא הגיוני שלא ניתן לפתוח את הרכב. אפילו רכב חשמלי מלא כמו טסלה שאין לו בכלל מפתח מכאני אפשר לפתוח כשאין חשמל לחלוטין.

תפנה למוסך מורשה ויסבירו איך פותחים לפעם הבאה שיתרוקן המצבר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דיברתי עכשיו עם המוסך, אמרו לי שאכן שהמצבר של הרכב על 0, לא ניתן יהיה לפתוח את הדלת אפילו עם מפתח.

הם אמרו שהחליפו מצבר על צד הבטוח ביותר, אבל טוענים שהמצבר לא היה מגיע למצב הזה אם היו נוסעים ברכב יותר (אם כי אמר שהמצבר הגיע כבר שהרכב היה חדש כנראה לא 100%) ולכן לא בדיוק רלוונטי לבקש מהם לתקן.

• תוכן חדש...