Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Opel Astra GSI כתב:

זה אומר שממוצע כשהדגם של הרכב יהיה בן 3-5 שנים כל העשרות/מאות/מילוני רכבים בעולם יצטרכו להזמין פורץ?

לא, כי לרוב כאשר הרכב בשימוש תדיר , אם המצבר חלש הוא לא מתרוקן, אלא במתח שנמוך מדי להתנעה אבל עדיין נשאר קצת מתח לפתוח את הדלת כנראה 

רק אם הרכב יעמוד שבועיים עם מצבר חלש , אז כנראה יצטרכו פורץ, את זה תראה כנראה הרבה בחניון טווח ארוך בנתבג 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ברור שכל יצרן רכב יודע שהתקנת מנגנון חשמלי לפתיחת - חרום זה פתרון מאוד חלקי ולא פותר את הבעיה כשמצבר מרוקן. הסיבה לשימוש במנגנון חשמלי , כי הוא קל וזול למימוש ולא מחייב התאמות מכניות פר-רכב. אין לי ספק שקימים יצרני רכב שמכירים בצורך ובחובה לאפשר פתיחה בכל תנאי, כמו מצבר מרוקן, ונותנים פתרון ראוי לכך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

לא נותר אלא להצטער על הנזק.

הידיד שעזר לך, עם כל הרצון הטוב, לא מבין גדול. כבעלים של ספורטאז׳ 2022 . בספר הרכב יש תאור מאוייר איך לפתוח עם המפתח את דלת הנהג.

גם בסרטון האנגלי של הרכב ההיברידי מוצגת הדרך הזו.

ברכב האחר שלי שבו נעילה דומה כבר השתמשתי בפתרון הזה. לאחר התרוקנות המצבר בסוף שבוע לפני שנה ומשהו. פשוט ולא מסובך.

1194279563_Screenshot2023-04-13at19_51_45.thumb.png.8d5886f17464f49b0d0d6ec47fc76654.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 13.4.2023 בשעה 15:17, teyal כתב:

אין דבר כזה רכב ללא פתיחה מכאנית. פשוט אין, לא קיים.

בטסלה יש פתיחה מכאנית מתוך הרכב, אבל לא מבחוץ. אז מה עושים אם נגמר המצבר? יש נקודת חיבור בפגוש הקדמי שמאפשרת לפתוח את תא המטען הקדמי בעזרת בוסטר ומשם כבר ניתן להגיע למצבר.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 13.4.2023 בשעה 19:52, zaf כתב:

הידיד שעזר לך, עם כל הרצון הטוב, לא מבין גדול. כבעלים של ספורטאז׳ 2022 . בספר הרכב יש תאור מאוייר איך לפתוח עם המפתח את דלת הנהג.

ברכב האחר שלי שבו נעילה דומה כבר השתמשתי בפתרון הזה. לאחר התרוקנות המצבר בסוף שבוע לפני שנה ומשהו. פשוט ולא מסובך.

1194279563_Screenshot2023-04-13at19_51_45.thumb.png.8d5886f17464f49b0d0d6ec47fc76654.png

צריך לפתוח פוסט חדש בפורום ולקרוא לו "כמה אנשים באמת קראו את ספר הרכב אי פעם"? זאת הבעיה של אנשים בימינו. מעטים מאוד מהם קוראים את ספר הרכב. ידיד מהעבודה היה בעלים של גולף יד ראשונה קרוב לעשר שנים. מעולם לא קרא את הספר ומעולם לא ידע מה פירוש של כל נורת אזהרה שיש לו.

עצוב. אנשים לא יודעים שישנו מידע בספר שיכול להיות מציל חיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 12 שעות, Cerebral Cortex כתב:

צריך לפתוח פוסט חדש בפורום ולקרוא לו "כמה אנשים באמת קראו את ספר הרכב אי פעם"? זאת הבעיה של אנשים בימינו. מעטים מאוד מהם קוראים את ספר הרכב. ידיד מהעבודה היה בעלים של גולף יד ראשונה קרוב לעשר שנים. מעולם לא קרא את הספר ומעולם לא ידע מה פירוש של כל נורת אזהרה שיש לו.

עצוב. אנשים לא יודעים שישנו מידע בספר שיכול להיות מציל חיים.

אני חושב שקצת מוגזם לקרוא הכל, בעיקר כי מי זוכר.

מה שצריך לדעת לגבי נורות זה את משמעות הצבע - כאשר אדום זה לעצור בצד ולדומם מנוע

לאחר מכן לבדוק בספר הרכב מה המשמעות.

גם לי נשמע מוזר שלא ניתן לפתוח את הרכב בצורה מכאנית. מה שכל אחד צריך לעשות. לדעתי במקרים כאלו זה קצת לחפש ביוטיוב.

פורסם
בתאריך 13.4.2023 בשעה 19:52, zaf כתב:

ראיתי את זה לפני שידידים באו ולא הצלחתי לפתוח, ניסיתי לשאול פה מה זה בדיוק אומר המדריך הזה כי אולי לא הבנתי נכון, ואמרו לי פשוט תנסה לפתוח רגיל ובקיצור זה לא עזר ורק אז קראתי להם שיבואו לפתוח.

• תוכן חדש...