Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שער בטיחות

dinnnn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח שחוכמת הפורום תוכל לעזור לי במקרה הזה
מתחיל לחפש שער בטיחות לפני שהילדה תלמד איך להתגלגל לכיוון המדרגות.
הבעיה העיקרית שהקומה העליונה היא חלל פתוח וגדול של סלון ומטבח והמבוא למדרגות מוביל ישר למדרגה הראשונה (הכוונה שאין איזה מסדרון ישר) והבעיה הנוספת היא שהמפתח בתחילת המדרגות לא מקביל אחד לשני.
מה שמוריד די אוטומטית את כול השערי לחץ למיניהם או כול השערים שיושבים לרוב בתוך משקוף או מסגרת סימטרית
אשמח לעזרתכם איך לפתור את הבעיה הזו.
מפתח הירידה למדרגות הוא מטר

תודה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

מקווה שמהתמונה זה יותר ברור 

אם הם היו מקבילים אחד לשני זה היה הכי פשוט

אבל לצערי זה לא המצב

20230218_161112.jpg

עריכה אחרונה על ידי dinnnn

פורסם

עדיין התמונה לא ברורה, אני מבין שצילמת עלצד וכלפי מטה.

האם המחיצה בחדר המדרגות מזכוכית? 

לדעתי שער לחיצה במרחק 2 ס"מ מהמדרגה הראשונה, אלא אם יש בעיה עם הזכוכית. או שלא תהיה ברירה ותצטרך לקדוח בקיר הימני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברגע שאני יהיה על המחשב אני ינסה לשרטט את זה ברור יותר

וכן המעקה מזכוכית 

פורסם

על המעקה גם לא חשבתי בכלל 

הבעיה שהיום 95 אחוז מהשערים הם שערי לחץ שמחייבים להיות בין 2 קירות/משקוף

והשאר הם שערים שלא באמת הייתי מתקין 

גם לעצור כלב 

פורסם

לוקח קורת עץ עבה, מצמיד אותה לקיר איך שבא לך, הופך אותה לאיזה אלמנט עיצובי איך שהוא (מעמד למיני עציץ?) ואז תקבל את המקבילות הדרושה לשער.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...