Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyundai Ionic 5 vs. Skoda Enyaq vs. Skywell ET5

itaybo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב חשמלי, חשוב לי בעיקר שיהיה מרווח. 

מוכן להשקיע עד 215,000 ש"ח.

בחשיבות שניה טווח נסיעה ושיהיה גבוה.

מתלבט כרגע בין איוניק 5, סקודה אנייק וסקייוול ET5 (למרות שגם BYD Atto 3 Design בתמונה כי הוא משמעותית זול יותר).

יש תובנות לגבי מה עדיף מבין הרכבים הנ"ל או הצעה לרכב חשמלי אחר שעונה לקריטריונים?

תודה

פורסם

הסקייוול לא בליגה של האנייק והאויניק 5, כך שרצוי להוריד אותו.

האנייק מרשים מאד (נהגתי בה), וגם האיוניק 5 קוצר תשבוחות בכל העולם. תנסה את שתיהן ותבחר את זאת שמוצאת חן בעיניך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

את הסקייוול הייתי מוריד מהרשימה בגלל כוכב בטיחות בודד במבחני הריסוק הסיניים:

https://carnewschina.com/2023/01/11/skyworth-ev6-skywell-et5-scores-only-1-star-in-c-ncap-crash-test/

)אלא אם יסתבר שאלה עינייני שוחד פנימיים בסין. בשביל זה צריך מבחן מערבי. אבל נכון להיום לדעתי תפסול אותו מהרשימה).מעבר לכך, הוא עולה כמו האניאק והאיוניק 5, אמנם עם תוספת מרווח אבל הם מרווחים מספיק לכל שימוש אפשרי (אניאק אם אתה צריך יכולת הובלת ציוד טובה. איוניק למרחב לנוסעים).

נהגתי גם באיוניק 5 וגם באניאק, שניהם טובים אבל מאוד שונים. רצוי שתבצע מבחן נהיגה בשניהם לראות את מי מהם אתה מעדיף וגם רצוי לבדוק מלאים. באופן אישי העדפתי את האניאק.

באטו 3 לא נהגתי, כי הרכב לא מעניין מספיק.המחיר שלו אטרקטיבי והתמורה טובה. מכיר שני אנשים שקנו אטו 3, מאוד מרוצים. שתי התלונות שלהם לגבי הרכב, מולטימדיה לא אינטואיטיבית והתנהגות כביש לא ברמה של רכבים מערביים. כוכבית אחת לגבי האטו, המזגן והטווח שלו עדיין לא פגשו את החום הארץ ישראלי. 

עריכה אחרונה על ידי utsur
  • תוכן חדש...