Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 25.1.2023 בשעה 18:06, yd b-4 כתב:

נקודה קטנה שעושה המון הבדל בעין. אם כי לא בטוח שאצלך זה רלוונטי עקב כך שהדירה דיי חדשה.

החלקת קירות- זה עושה את הטאצ' של דירה חדשה להדיל מדירה צבועה. ואת זה כמעט בלתי אפשרי לעשות שכבר גרים בדירה. (אבק מטורף). תעבור על הקירות לפחות בחללים המשותפים אם הם לא במצב מושלם החלקה קלילה (בכל זאת זו לא דירה בת 30) וצבע ולבית יהיה טאצ' חדש דנדש.

הנ"ל רלוונטי במיוחד אם צובעים בצבעים עם ברק כמו סופרקריל 2000 ועל אחת כמה וכמה בצבע משי.

גם ממליץ.

אצלי דירה בת 7.

כל הקירות הוחלקו עם מכונה(אבק של החיים). אז אם יש משהוא בדירה לכסות טוב עם פלסטיק.

ניצלתי גם את ההזדמנות לצבוע חלק מהקירות בצבעים שונים.

גם כל סדק קטן, או יותר גדול, הורחבו, הוכנסה רשת ונסגר. צביעה יסודית והכנה טובה משפר מאוד ומחזיק לאורך זמן. אצלי זה היה 3 ימיי עבודה ועלה 7200 כולל מעמ.

שים לב שאם אתה תרצה בעתיד להתקין סורגים, ואם אלו מברזל, אולי כן עדיף בשלב המעבר לפני צביעה, כי זה קדיחות, אבק, מלכלך.

אם יש מרפסת? אני עשיתי איטום לבד בקטנים עם סיכה fc11, ובחלונות מבחוץ.

להחליף ברזים בבית, מוסיף טאץ חדש,

מזגנים ניקיתי לבד, גם את המנועים שטפתי, את הראדיאטורים.

לרשום בצוואפ של הבניין לפני שאתה עובר, ויכול להיות קצת רעש ובלאגן, זה תמיד טוב ליחסיי שכנות בעתיד

בהצלחה ותהנה!

בתאריך 25.1.2023 בשעה 18:06, yd b-4 כתב:

נקודה קטנה שעושה המון הבדל בעין. אם כי לא בטוח שאצלך זה רלוונטי עקב כך שהדירה דיי חדשה.

החלקת קירות- זה עושה את הטאצ' של דירה חדשה להדיל מדירה צבועה. ואת זה כמעט בלתי אפשרי לעשות שכבר גרים בדירה. (אבק מטורף). תעבור על הקירות לפחות בחללים המשותפים אם הם לא במצב מושלם החלקה קלילה (בכל זאת זו לא דירה בת 30) וצבע ולבית יהיה טאצ' חדש דנדש.

הנ"ל רלוונטי במיוחד אם צובעים בצבעים עם ברק כמו סופרקריל 2000 ועל אחת כמה וכמה בצבע משי.

גם ממליץ.

אצלי דירה בת 7.

כל הקירות הוחלקו עם מכונה(אבק של החיים). אז אם יש משהוא בדירה לכסות טוב עם פלסטיק.

ניצלתי גם את ההזדמנות לצבוע חלק מהקירות בצבעים שונים.

גם כל סדק קטן, או יותר גדול, הורחבו, הוכנסה רשת ונסגר. צביעה יסודית והכנה טובה משפר מאוד ומחזיק לאורך זמן. אצלי זה היה 3 ימיי עבודה ועלה 7200 כולל מעמ.

שים לב שאם אתה תרצה בעתיד להתקין סורגים, ואם אלו מברזל, אולי כן עדיף בשלב המעבר לפני צביעה, כי זה קדיחות, אבק, מלכלך.

אם יש מרפסת? אני עשיתי איטום לבד בקטנים עם סיכה fc11, ובחלונות מבחוץ.

להחליף ברזים בבית, מוסיף טאץ חדש,

מזגנים ניקיתי לבד, גם את המנועים שטפתי, את הראדיאטורים.

לרשום בצוואפ של הבניין לפני שאתה עובר, ויכול להיות קצת רעש ובלאגן, זה תמיד טוב ליחסיי שכנות בעתיד

בהצלחה ותהנה!

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, בגדול אני מנצל את השרשור הזה לכמה דברים:

1. אני מתכנן לבצע ניקוי מזגנים, צביעה, ריסוס וניקיון יסודי. (לפי הסדר שכתבתי)

אתמול הייתי בבית והבית מטונף מאוד. יש שם הרבה עבודה בנושא ניקיון. עוד משהו שחשוב לבצע לפני כניסה?

2. אני עומד לפני רכישת מוצרי חשמל - בגדול מה שאנחנו רוצים לקנות כרגע מבחינת מוצרי חשמל:

א. תנור פירוליטי - למה חשוב לשים לב במפרט? האם יש מותגים מוצלחים יותר או פחות?

ב. כיריים - מעוניין באינדוקציה, גיליתי שהכיריים הנוכחיים בגודל 85 ס"מ אז זה מגביל אותי מבחינת היצע דגמים.

ג. מדיח אינטגרלי - מחפש כזה שנפתח לבד בסוף ההפעלה. עדיף גם כזה שיש לו מגירות שמתכוונות לגובה.

יש המלצות? הכיוון שלי בכל המוצרים הוא סימנס ובוש. אבל לא אתנגד למותגים אחרים. חשוב שיהיה יבואן רשמי כי יש אפשרות להאריך אחריות.

3. מזרן - יש משהו מומלץ במחירים סבירים? ניסינו איירופלקס שהיה מאוד נוח אבל עולה כמעט 10 אלף ש"ח.

כן חשוב לי מזרן נוח ואיכותי וחשוב שיחזיק כמה שיותר, אבל מצד שני אם יש מזרן שעולה פחות ויציע נוחות טובה ויחזיק פרק זמן ארוך, לא אכפת לי שלא יהיה איירופלקס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 7 דקות, dorsht כתב:

ב. כיריים - מעוניין באינדוקציה, גיליתי שהכיריים הנוכחיים בגודל 85 ס"מ אז זה מגביל אותי מבחינת היצע דגמים.

שווה לך להרים את הכיריים, לפני שאתה מרים ידיים.😁 

ב-99 אחוז מהמקרים, מידות החור בשיש הן 56/48 ס"מ, גם כשאלו כיריים 60 (4 להבות) וגם כשהכיריים הן 5 להבות (90 ס"מ).

לגבי מזרן- שווה לך לבדוק את "מזרני קיסריה". המותג פחות מוכר, אבל התוצרת לא פחות איכותית מזו של המתחרים.

יש להם גם מזרונים ללא קפיצים ("ויסקו") כמו באיירופלקס, בשבריר מהעלות.

לא זוכר מאיפה אמרת שאתם, אבל יש להם משווקת ממש נחמדה שנקראת "גלי עיצובים" בקדימה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

1. בדוק מה צריך לשפץ - מסיוד ועד אינסטלציה. אם רוצה להעביר חשמל/מים/תקשורת זה הזמן. מרגע שנכנסת לדירה לא תעשה כלום.

2. שכור שירותי חברת ניקיון, שתעבוד אחרי שסיימת את התיקונים.

3. מניסיון עם תנור פירוליטי: הפעלנו את הפירוליזה פעם בשנה (לפני פסח). כמוכן הפעלת החימום הזה מצריכה פינוי אויר חם גם מאחור, אם התנור מתחת לשיש או שאין "ארובה" מאחורי הארון עלולה להיות בעיית חימום יתר. ברכישה האחרונה שלנו ויתרנו על התכונה, חסכנו איזה 2,000 ש"ח ולא חשים בהבדל. בלי הניקוי הפירוליטי צנקים את התא פעם בכמה שבועות, את הזגוגיות בדלת מפרקים פעם עד פעמיים בשנה. ומדובר בתנור שעובד הרבה שעות נוספות, אשתי אופה יומיים בשבוע (יום עוגות. ועוגיות ויום לחם, לחמניות וחלות) ועל זה להוסיף צליה ושאר בישול בתנור.

4. פעם הייתי נאמן ל-BSH, כבר לא. תנור (פירוליטי) שמת אחרי 5 שנים, שואב טבק בעייתי, מכונת כביסה שהצריכה עוד ועוד ביקורי טכנאי, מייבש כביסה ומדיח עם כל מיני בעיות קטנות - בקיצור, מוצרים סבירים, אבל לא מצדיקים נאמנות. כרגע מכונת כביסה ותנור אפיה של אלקטרולוקס ומרוצה (ובמיתוג אלקטרולוקס, התרשמנו שאין סיבה לשלם תמורת תווית AEG).

5. לגבי הכיריים - בדוק את גודל הפתח בשיש. כל מילימטר קובע ושיוף שיש זה לכלוך מהגיהינום. לי ולבן הבכור יש סימנס, הבן השני קנה סמסונג ברבע המחיר (אבל מידה סטנדרטית). לוודא שיש מתחת לשיש חיבור חשמל תלת פאזי, אם אין - להתקין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

מניסיון עם תנור פירוליטי: הפעלנו את הפירוליזה פעם בשנה (לפני פסח). כמוכן הפעלת החימום הזה מצריכה פינוי אויר חם גם מאחור, אם התנור מתחת לשיש או שאין "ארובה" מאחורי הארון עלולה להיות בעיית חימום יתר. ברכישה האחרונה שלנו ויתרנו על התכונה, חסכנו איזה 2,000 ש"ח ולא חשים בהבדל.

4. פעם הייתי נאמן ל-BSH, כבר לא. תנור (פירוליטי) שמת אחרי 5 שנים, שואב טבק בעייתי, מכונת כביסה שהצריכה עוד ועוד ביקורי טכנאי, מייבש כביסה ומדיח עם כל מיני בעיות קטנות - בקיצור, מוצרים סבירים, אבל לא מצדיקים נאמנות. כרגע מכונת כביסה ותנור אפיה של אלקטרולוקס

גם תומך, אין צורך בפונקציה הזאת, אפשר להסתדר בלי ולנקות לבד, פשוט אחרי כל שימוש אפשר לנקות קצת שהתנור חמים וזהוא. וגם מייצר המון חום.

גם לי יש תנור ומכונות כביסה של אלקטרלוקס ומרוצה, התנור מיוצר בגרמניה, הכביסה בפולין.

מזרן אתה יכול לנסות גם את סילי, אמריקאני, זה מה שאני בסוף קניתי, איירפלקס גם נבדק.

אתה רושם מחיר מאוד גבוה? לי יש מיטה+ מזרן סילי שעלו 10000 במבצע, היה לפני שנתיים.

טיפ לפני צביעה, שאני עברתי עשיתי צביעה יסודית, שכללה שיוף של כל הקירות והתקרה, ולא כיסיתי הכול כמו שצריך. היה אי במטבח שהיה ממש קשה לנקות. אז לכסות הכול טוב!

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

שאלה נוספת וקריטית: איזה צנרת יש לכם ומה מצבה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוצע בדק בית היום בדירה, אקבל את הדו"ח בטח בימים הקרובים, אבל הוא לא אמר משהו על הצנרת.

לגביי הניקיון - יבוצע בסוף אחרי שכל בעלי המקצוע יסיימו. זה הכי הגיוני.

אני מעדיף פירוליטי בכל מקרה למרות ההמלצות שלכם.

שמעתי גם על האופציה של הידרוליטי שאני גם שוקל.

דרך אגב, יש כאלו שאומרים שהאוכל יוצא פחות טוב באינדוקציה מאשר בכיריים עם גז. יש דברים בגו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פירוליטי מיותר לחלוטין.

שים קערה עם מים ושתי טבליות מדיח, תפעיל לשעתיים על 200 מעלות ותעביר סמרטוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, dorsht כתב:

דרך אגב, יש כאלו שאומרים שהאוכל יוצא פחות טוב באינדוקציה מאשר בכיריים עם גז. יש דברים בגו?

לא. תקפיד על סירים טובים תואמים, ואין שום הבדל. היום יש אפילו ווק שמתאים לאינדוקציה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 10 שנים עברנו לאינדוקציה בגלל תקלה בגז, אין דרך חזרה.

מה שכן - להשקיע בסט סירים. היום רוב הסירים מתאימים, אבל תמיד לחפש את סמל הסליל על האריזה. ולדאוג שיהיה scraper לשמירה על הניקיון.

פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

ב-99 אחוז מהמקרים, מידות החור בשיש הן 56/48 ס"מ, גם כשאלו כיריים 60 (4 להבות) וגם כשהכיריים הן 5 להבות (90 ס"מ).

אני חושב שיש לך טעות במספרים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דרך אגב לענייני התנור - נעזוב עכשיו את הפילוריטי או לא, מה כן חשוב לשים לב? הספק? כמות תוכניות? על מה חשוב לשים דגש?

• תוכן חדש...