Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

פות״ש, אחרי הרבה שנים הגעתי למסקנה שלמוצרי החשמל הביתיים אין צורך בכל השכלולים, בסופו של דבר משתמשים רק בפונקציות הבסיסיות. ואגב, אתמול הפעלתי מדיח בשעה 16, חזרתי הביתה ב-21 והכלים היו יבשים לגמרי. כאמור, מדיח בסיסי וממש לא חדש, כמובן היה סגור.

זו המסקנה שלך.

אנחנו משתמשים במדיח כבר שנתיים ואני מצטער על כל רגע שאין לנו פתיחה אוטומטית ואין לנו כיוון לגובה של המדף העליון.

ראיתי את הפיצ'ר של כיוון הגובה במדיח שיש במקום העבודה ואת האמת שזה נראה שימושי מאוד וזה חסר לנו בסיטואציות מסוימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 18:15, dorsht כתב:

תנור פירוליטי - למה חשוב לשים לב במפרט? האם יש מותגים מוצלחים יותר או פחות?

מדיח אינטגרלי - מחפש כזה שנפתח לבד בסוף ההפעלה. עדיף גם כזה שיש לו מגירות שמתכוונות לגובה.

הזמנתי לאחרונה מוצרי חשמל, טרם קיבלתי, ממתין לקבלת הדירה.

אתייחס בפוסט הזה רק לשניים מהם. אני מתייחס למוצר עצמו, ולא לחנות הספציפית. צרכן נבון משווה מחירים.

רכשתי תנור TEKA, שעונה על הדרישות שלך ועוד. גם פירולטי, גם הידרוקלין, דלת מבודדת חום-4 שכבות, מאובזר, דרוג אנרגטי A.

ואם אתם חובבי פיצה, גם לזה הוא מתאים.

רכשתי מדיח AEG אינטגרלי מלא, שהתכונות שהוצגו לנו בחנות, שכנעו.

דבר ראשון מגש תחתון מתרומם (Comfortlift) שלא מצריך להתכופף כדי לשים כלים או לרוקן. מגוון סידורי מגשים לסוגי כלים שונים. מגוון תוכניות הדחה, כולל כאלה שניתן לקבוע זמן הדחה רצוי. תכנית יחודית עם טמפ' חמה יותר בחלק התחתון עם לחץ מים מוגבר, ובמקביל, הדחה עדינה יותר בסל העליון. דרוג אנרגטי A+++, מנוע אינוורטר לפעולה שקטה, דלת נפתחת בסוף הפעולה ועוד.

כמו שכתבתי, עדיין אין לי ניסיון עם המכשירים, מקווה שיעמדו בציפיות.

פורסם

מה היתרון של הטקה הזה על פניי תנורים במחיר דומה של AEG\בוש\סימנס?

האמת שהקטע של ה-AEG עם ה-Comfortlift מצא חן בעינינו מאוד. יש לנו רק תהיה לגביי התאמת צבעים בפלטה שמייצרים\מכינים למדיח האינטגרלי.

המטבח בכל זאת בן 5 ויש שחיקה מסוימת של העץ. החשש שלי שזה יראה כמו רכב שעבר פחחות ויראו הפרשי צבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין לי מושג מה היתרון, יתכן ואלו התכונות שלו (שמפורטות במידע הטכני), לי גם קסם הקטע של החום הגבוה, לפיצה.

מצד שני, אם לאחרים יש תכונות זהות, אפשר לעשות שיקולי מחיר, וחוות דעת מרחבי הרשת.

כן, יש בעיה בהתאמת הצבעים במצב כזה. אולי זה המקום לוותר על אינטגרלי, ולרכוש רגיל, וגם על הדרך לחסוך כמה זוזים.

פורסם

רגיל יש לנו כבר עכשיו. תמיד אפשר להעביר.

המטרה הייתה לשים אינטגרלי לטובת התאמת צבעים. נראה, אולי נוכל להתאים את זה לצבעים אחרים במטבח.

פורסם

אם יש לך מדיח אתה יכול להעביר אותו ולדחות את ההחלטה על אינטגרלי לשלב יותר מאוחר, נניח כשהקיים ילך לעולמו, או כשתחליטו לשפץאת כל המטבח (מטבח חדש הוא עניין יקר, אבל אולי עדכון חזיתות). הניסיון האישי שלי הוא שמכשירי חשמל עוברים דירה יחסית טוב, רהיטים הרבה יותר בעייתיים (במיוחד ארונות ומיטות), אז אולי כדאי להסיט את המאמץ הנוכחי לשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המדיח הזה בן שנתיים והוא לא עובד כזה קשה, אני לא מאמין שהוא ימות כל כך מהר.

המטבח בבסיסו טוב, אבל כרגע אין לנו כוונות להחליף חזיתות. אבל מדיח אינטגרלי לדעתי זה משהו שמאוד מוסיף למטבח

רהיטים אנחנו כמעט ולא מעבירים. רק דברים בודדים ומה שאנחנו מעבירים זה לא ארונות או מיטות. אכן מיטות זה דבר בעייתי כי המיטה שהבאנו לדירה הנוכחית הייתה מהדירה של אשתי והיא לא צלחה את המעבר ונאלצנו לקנות מיטה אחרת.

פורסם

אתה יודע היכן נרכש המטבח הקיים? אם כן - האם פנית לספק לגבי לוח למדיח האינטגרלי?

אם אתה שואל אותי הרי שיש לך מדיח כמעט חדש, יתכן שישרת אותך נאמנה עוד עשור. לדעתי בעדיפות נמוכה להחלפה גם אם אינו שיא השכלול. מתוך ההודעה הקודמת ברי לי כי יש לך הוצאות עצומות על ציוד הדירה, המחשבה שלי היא שבשלב זה כדאי להעביר ציוד תקין ולהשתמש בו, ולבחון החלפה רק אחרי שהמצב מתייצב ואתם יודעים לאן מועדות פניכם מבחינה כלכלית ומשפחתית (אתה יודע, ילדים זו שמחה אבל גם הוצאה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע איפה הוא נרכש.

אבל הבעיה זה כל הנושא של התאמת צבעים.

את החישובים הכלכליים תשאיר לי. אני יודע במה אנחנו יכולים לעמוד ובמה לא.

• תוכן חדש...