Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה מה שנצטרך בבוא היום, אז בכל מקרה זה ידחה לרגע הרלוונטי.

אין לו ממש רהיטים להזיז אצלנו, הדירה הולכת להיות ריקה למעט ארון שנשאר בחדר הורים, מטבח וארונות שיש מתחת לכיורים בשירותים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשימת קניות הכנת? רהיטים, ציוד מטבח, מכשירים לבנים, אהילים.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

רהיטים, ציוד מטבח, מכשירים לבנים, אהילים.....

אלטע זאכן

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אלטע זאכן

אגורה.

זה מה שנשאר אחרי קניית דירה (תרתי משמע).

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחת את המינו לפני האגורה.

אני עכשיו בהתארגנות למעבר וזה בור בלי תחתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

רשימת קניות הכנת? רהיטים, ציוד מטבח, מכשירים לבנים, אהילים.....

הרבה דברים עוברים מהדירה הנוכחית (מקרר, מדיח, מיקרוגל, נינג'ה גריל, טלוויזיות, ספות, שולחנות בחדר עבודה וכו'), ככה שלא נשארו יותר מדי דברים שצריך לקנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נקודה קטנה שעושה המון הבדל בעין. אם כי לא בטוח שאצלך זה רלוונטי עקב כך שהדירה דיי חדשה.

החלקת קירות- זה עושה את הטאצ' של דירה חדשה להדיל מדירה צבועה. ואת זה כמעט בלתי אפשרי לעשות שכבר גרים בדירה. (אבק מטורף). תעבור על הקירות לפחות בחללים המשותפים אם הם לא במצב מושלם החלקה קלילה (בכל זאת זו לא דירה בת 30) וצבע ולבית יהיה טאצ' חדש דנדש.

הנ"ל רלוונטי במיוחד אם צובעים בצבעים עם ברק כמו סופרקריל 2000 ועל אחת כמה וכמה בצבע משי.

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 שעות, dorsht כתב:

מה כדאי לבצע לפני המעבר?

בדק בית בוצע לפני הרכישה? אם לא אז אני ממליץ לעשות כעת את הבדק בית, גם אם עבר נושא החתימה על חוזה הרכישה.

על מנת שתוכל לצפות תיקונים עתידיים או כאלה שיותר חשוב לבצע כעת מאחר והבית ריק מרהיטים/אדם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

שכחת את המינו לפני האגורה.

אני עכשיו בהתארגנות למעבר וזה בור בלי תחתית.

ספר לי על זה. מזכיר לי "בור אנרגיה אינסופי" או מה שלא היה בפיזיקה 3. וגם על התיקונים אחרי שיפוץ של כמה מאות אלפי ש"ח.

לגבי מכשירים לבנים - אם לא מדובר במכשירים יקרים וחדשים הייתי מנסה למכור אותם לשוכר הבא ולרכוש חדשים. הניסיון שלי הוא שמכשירים לבנים לא עוברים טוב ונגמרים די מהר אחרי מעבר דירה. כך גם לגבי ארונות גדולים ומיטות (במיוחד כפולות).

לגבי תאורה - נושא שמבחינתי רגיש, אני (וכל המשפחה) אוהבים אור בהיר וחזק. אם תקציב לוחץ אפשר לקנות גופים בסיסיים ב-100-500 ש"ח ולהחליף עם הזמן, הלכלוך של קדיחת 2 חורים ניתן לניקוח בקלות. מה שכן - נסה לקבץ כמה החלפות יחד, זה יחסוך בתשלום לחשמלאי. ואם מדובר בתאורה - לוודא שקיימת תאורה מספקת, וגם שקעים וחיבורי רשת, בפינות העבודה.

האם יש לך חדר ארונות ומחסן? אם כן -  האם יש בהם מידוף מתאים? אם לא - דאג להם מראש. "פתרונות אחסון" נשמע כמו משהו שיכול לחכות. הוא לא.

כלי עבודה להתקנות יש לך? אם לא, הגיע הזמן ללכת לחנות ה-hardware החביבה עליך ולהרגיש גבר. אחרת יהיה לך סיבוב יומי להום סנטר.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לגבי מכשירים לבנים - אם לא מדובר במכשירים יקרים וחדשים הייתי מנסה למכור אותם לשוכר הבא ולרכוש חדשים. הניסיון שלי הוא שמכשירים לבנים לא עוברים טוב ונגמרים די מהר אחרי מעבר דירה. כך גם לגבי ארונות גדולים ומיטות (במיוחד כפולות).

את מכונת הכביסה והמייבש העברתי מהדירה הקודמת שלי. גם אחותי העבירה מכונת כביסה כשעברה דירה והכול היה בסדר.

אעביר אותם, אם יתקלקלו מקסימום אקנה אחרים. במילא מדובר על מוצרים בסיסיים למדי.

ארונות לא מעבירים, מיטה כנראה שגם לא נעביר, אולי רק בהתחלה. אחר כך נקנה משהו נורמלי.

לפני שעה, sperial כתב:

האם יש לך חדר ארונות ומחסן? אם כן -  האם יש בהם מידוף מתאים? אם לא - דאג להם מראש. "פתרונות אחסון" נשמע כמו משהו שיכול לחכות. הוא לא.

חדר ארונות - לא. מחסן - כן. לא יודע אם יש מידוף. כרגע זה יכול לחכות בהתחשב בזה שהדירה יותר גדולה ממה שאנחנו צריכים כרגע.

לפני שעה, sperial כתב:

כלי עבודה להתקנות יש לך? אם לא, הגיע הזמן ללכת לחנות ה-hardware החביבה עליך ולהרגיש גבר. אחרת יהיה לך סיבוב יומי להום סנטר.

יש לי דברים בסיסיים, אם צריך משהו יותר רציני אקח מהמשפחה.

לפני שעה, DareDevil כתב:

בדק בית בוצע לפני הרכישה? אם לא אז אני ממליץ לעשות כעת את הבדק בית, גם אם עבר נושא החתימה על חוזה הרכישה.

על מנת שתוכל לצפות תיקונים עתידיים או כאלה שיותר חשוב לבצע כעת מאחר והבית ריק מרהיטים/אדם.

לא. עו"ד שלנו אמרה שלא נהוג לבצע בבתים בגיל הזה. נהוג לבצע או בבית חדש מהקבלן או בבתים בני 25-30+.

פורסם

לגבי מדפים - אתה תזקק להם, כי לכולנו יש לא מעט חפצים שצריכים להשמר גם אין צורך בזמינות מיידית, ואתה לא רוצה אותם זרוקים על הרצפה. ההמלצה שלי להמנע ממדפי הפלסטיק הזולים ולקנות רק כונניות מתכת.

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

לא. עו"ד שלנו אמרה שלא נהוג לבצע בבתים בגיל הזה. נהוג לבצע או בבית חדש מהקבלן או בבתים בני 25-30+.

אני לא הייתי חוסך על כזו בדיקה. כי זו דירה שאתה הולך לגור בה. מקסימום לא ימצא שום ליקוי בדירה ואולי לך תדע ימצא איזה ממצא שאפשר יהיה להתכונן אליו להחלפה עוד X שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

לי יש אלחוטית, וזה עסק די מעצבן

אודה אם תוכל להרחיב מה הבעייתיות.

דירה חדשה בעוד כמה חודשים, קומה רביעית. החלטתי שלא נתקין סורגים.

לחילופין, האישה דורשת אזעקה. לא דאגתי לתשתית להעברת חיווט.

פורסם

@pasat04מערכת Visonic בת כ-10 שנים.

היו כמה בעיות:

1. בשנים הראשונות המערכת היתה מתחילה להזעיק תוך דקות אחרינהדריכה. לקח איזה 5-6 ביקורינטכנאי עד שהצליחו לסדר את החיישן הסורר.

2. סוללות שנגמרות ונותנות התראת "תקלה במערכת", ואז כשמנסים להחליפן, מקבלים אינסוף התראות לטלפון.

3. לשכנים מערכת דומה, היה איזה יום שבו קיבלתי כל 3 דקות התראה לטלפון, בגלל איזו הצלבה בין המערכות.

4. גלאי אש - לא נותנים התראה מוקדמת  בזמן כשהסוללה נחלשת. הסימן הראשון הוא אזעקת אש שמעירה את כל השכונה. לאזעקה הזו אין הגבלת זמן, ואם אני לא בבית היא לא תפסק. גם אחרי החלפת סוללה לוקח למערכת 15-30 דקות עד שהיא נרגעת.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...