Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי חדש ואין לי מושג איך מחליפים אותו? (תמונות מצורפות)

כל הצינור .jpeg

פתח בצינור.jpeg

צנור שרשורי חדש.jpeg

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם (נערך)

ראשית - אל תדאג, מצבך טוב.
יש לך שם שפע של מקום ומרווח תימרון (לא אלאה אותך מה היה אצלי בבית...).
הצינורות הללו יושבים במקומם באמצעות לחץ פשוט של כוח הידיים.
שלוף אותו באלימות ממקומו, הרי אין לך בעיה להמשיך ולהרוס אותו תוך כדי.
ההתקנה היא כאמור בכוח הידיים, אולי סבון כלים מרוכז יעזור.

Just now, ירחמיאל כתב:

ראשית - אל תדאג, מצבך טוב.
יש לך שם שפע של מקום ומרווח תימרון (לא אלאה אותך מה היה אצלי בבית...).
הצינורות הללו יושבים במקומם באמצעות לחץ פשוט של כוח הידיים.
שלוף אותו באלימות ממקומו, הרי אין לך בעיה להמשיך ולהרוס אותו תוך כדי.
ההתקנה היא כאמור בכוח הידיים, אולי סבון כלים מרוכז יעזור.

ואאל"ט - יש הוראות התקנה ע"ג האריזה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • אהבתי 1
פורסם

תודה על עצות הזהב ,גם אני לא האמנתי שזה כל כך פשוט (למשוך ולדחוף..) אמנם השקעתי קצת כוח ורבעי סיבוב כדי להכניס עד הסוף .. תודה רבה אין עליך.. תמונות ..

WhatsApp Image 2022-12-29 at 13.25.27.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-29 at 13.25.26.jpeg

פורסם
פורסם
לפני 4 שעות, ד ו ד כתב:

לא מאמין  משולב בסוג של הלם שזה סוג חיבור תקני ולא אילתור, פשוט לא הגיוני. מציע לפות"ה לברר אם זה הפתרון הנכון למקרה שלו.

מה שנקרא, חרא של מוצר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, URSH כתב:

כמה זמן הצינור המקורי, היה מותקן אצלך?

הקרע בצינור נראה לי יותר כמו פגיעה מכנית ו/או הזדקנות/בלאי טבעי ולא בגלל כרסום של חיה.

בצינור שציינת כאן, כתוב מניעת ריח. העניין שבאסלה יש מים שהם יופי של מחסום לריח.

ההפרש בכסף לא כזה גדול, כך שאולי כדאי לקנות את המוצר. אך השאלה אם היתרונות שהמוצר מתגהה בם אמיתיים.

• אהבתי 1
פורסם

נראה שיש שם מקום, למה לא חיברו ברך נורמלית קשיחה וצינור 4 צול ואז גם 30 שנה זה יהיה בסדר

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 20 דקות, Ron Poh כתב:

הזכרת לי את הפעם שהייתה לנו סתימה קלה בביוב ואז הכל השתחרר במכה והתחיל להסריח. חשבתי שזה כי אחת ממלכודות המים התרוקנה, אבל אחרי כמה שעות של ניסיון לפתור את הבעיה נזכרתי ששמתי בארון התרופות את הגאנג'ה שהשכן הביא לי ושכחתי לשים במיכל אטום. 

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני שעה, URSH כתב:

עכשיו המליצו לי על צינור מוצלח יותר...

'קופרה ניפל וקלפה', לא פחות. מעניין כמה עולה גרסה לחובבנים, בלי הז'רגון והפאסון. 🤦‍♂️

פורסם
לפני 13 שעות, car_me כתב:

נראה שיש שם מקום, למה לא חיברו ברך נורמלית קשיחה וצינור 4 צול ואז גם 30 שנה זה יהיה בסדר

לא מבין גדול .. אבל אולי בגלל שהאסלה ממש קרובה לקיר וההשחלה של של ברך נורמלית תחייב הוצאת האסלה..

לפני 14 שעות, Ron Poh כתב:

כמה זמן הצינור המקורי, היה מותקן אצלך?

הקרע בצינור נראה לי יותר כמו פגיעה מכנית ו/או הזדקנות/בלאי טבעי ולא בגלל כרסום של חיה.

ההפרש בכסף לא כזה גדול, כך שאולי כדאי לקנות את המוצר. אך השאלה אם היתרונות שהמוצר מתגהה בם אמיתיים.

זו דירה שכורה ואני גר בה כבר 3 שנים (כל ההוצאות עלי) ,והצינור מאוד ישן והפתח רק מלמעלה ואין שם סימני שיניים ,כך שזה כנראה בלאי ואול גם מכה מלמעלה.. 

לפני 18 שעות, FROGIE כתב:

הגל הקטן לא משפיע לרעה?

שים לב גובה פתח היציאה מהאסלה מאוד נמוך ,ויחד עם גובה הצינור ניקוז האפור כמעט ולא ניתן לתמרן שיפוע בשרשורי..

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...